El proper 30 de juliol al vespre, es durà a terme el primer dels quatre “Sopars al volcà” d’aquest 2012. L’activitat es repetirà durant tres dilluns més (6, 13 i 20 d’agost), a l’era de l’ermita de Sant Francesc, al volcà Montsacopa.
L’activitat, inclosa dins del programa d’estiu de La Cua del Drac, ha obtingut una excel•lent acollida i ha penjat el cartell de complet, amb reserves per a les 4 sessions programades i un total de 250 persones inscrites.
Les novetats d’enguany han estat, d’una banda, l’ampliació del nombre de comensals per sopar, passant de 40 a 60; i de l’altra, la recuperació de la visita teatralitzada prèvia al sopar, a càrrec de la companyia olotina Anna Roca.
Totes les vetllades estaran amenitzades amb música de jazz en directe a càrrec del grup Indubio Projazz, i d’una barra de begudes oferta per 4 col•laboradors: Aigua de Sant Aniol, ratafia Russet, cervesa Moritz i cava Gramona.
Els sopars al volcà Montsacopa ofereixen l’oportunitat de gaudir d’un àpat molt especial, tastant els millors productes de l’autèntica Cuina Volcànica de la Garrotxa. Enguany, el col•lectiu estarà representat pels restaurants olotins Hostal dels Ossos, La Deu, Font Moixina, Self La Garrotxa i La Quinta Justa.
A destacar la capacitat de convocatòria de l’esdeveniment a nivell local, i sobretot l’augment de participants de l’àrea metropolitana de Barcelona en comparació amb la resta d’edicions, passant d’un 20% a un 35%. |