Marc Parrot va presentar dissabte l’espectacle “Ombres de Plata” a Calonge, davant de 400 persones dins del festival de música Interludi.El pati d’armes del castell va ser l’escenari d’una actuació basada en un muntatge audiovisual amb música en directe. La filmografia del director de cinema mut Segundo de Chomón va ser la base sobre la que Parrot posa música creada per l’ocasió, un espectacle sorprenent d’imatges en moviment on es produeix un diàleg a tres bandes entre les pel·lícules, la música i l’experiència de l’espectador.

L’actuació de Marc Parrot és la segona de les 6 que ofereix aquest any Interludi. El festival el va obrir Sílvia Pérez Cruz, dissabte passat va ser el torn de Marc Parrot, i continuarà amb Maria Coma i Joan Colomo a la nit pop (3 d’agost), Peter Bernstein, Jordi Rossy i Joe Martin amb la nit jazz (11 d’agost) i d’Andrea Motis i Joan Chamorro Quintet (14 d’agost). La Nit Gin Jazz amb Xavi Lloses Trio (18 d’agost) tancarà l’Interludi 2012.

Totes les actuacions tenen lloc al castell de Calonge a les 23 h. i les entrades es poden comprar anticipadament a les oficines de turisme i de cultura de Calonge – Sant Antoni i al web atrapalo.com.

El Festival de Música de Calonge, celebrat sense interrupció des del seu naixement el 1968, és el més antic de la Costa Brava. {Interludi} és la nova marca del Festival de Música de Calonge, que l’any 2011 viu una renovació important, amb una diversificació de l’oferta musical i cultural dirigida a tot tipus de públic i afinitats. El festival també incorporarà altres aspectes, com ara el maridatge entre música i enologia, gastronomia, i altres novetats que intentaran reforçar l’originalitat de les propostes artístiques que es presenten.