Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal (Baix Empordà), la unitat canina dels mossos i la Policia Local de Palamós van establir un dispositiu conjunt el vespre del dia 9 d’agost.

Aquesta actuació conjunta s’emmarca dins dels dispositius que vénen realitzant periòdicament els dos cossos policials.

En aquesta ocasió, es van inspeccionar dos locutoris de la localitat de Palamós. En el primer d’ells, es van identificar 8 persones i els agents de la Policia Local va aixecar acta per la venda d’aliments frescs, congelats, envasats i begudes alcohòliques i per deficiències en la instal.lació elèctrica. Els agents dels mossos van identificar i detenir el propietari per un delicte de receptació ja que no va poder acreditar la procedència de 26 telèfons mòbils amagats al seu local. Els agents estan treballant per localitzar els legítims propietaris d’aquests aparells d’última generació.

En el segon locutori es van identificar 5 persones i es van aixecar dues actes. La primera per part dels efectius de la Policia Local, per manca de permisos i deficiències de seguretat. La segona per part dels mossos ja que es van trobar dos menors com a responsables del locutori.

La coordinació i col·laboració entre els dos cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il.legals que es puguin produir en el futur, al mateix municipi de Palamós.