GIRONANOTICIES.COM
Portada| Editorial| + Notícies| Agenda| Actualitat Girona| Comarques| El Ripollès| Catalunya| Espanya| Internacional| Esports| Salut| Opinió| Cultura| Política| Entrevistes| Turisme| Alt Empordà| Baix Empordà| Videos Cinema| EUROPA PRESS| "NOTICIAS 24HORAS"| DIARI D´ANDORRA| La Garrotxa| DIPUTACIÓ DE GIRONA| PLA DE L´ESTANY| Besalú, vila comtal | CAP ROIG FESTIVAL|
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Homenatge a Joel González a VILAFANT aquest dissabte 18 d'agost, a les 20 hores, a l'Ajuntament. | Venda d'entrades pel VI FESTIVAL DE GUITARRA DE BLANES. | Comprar un pis de segona mà a Girona surt un 12,6% més barat que fa un any. | Venda d'entrades pel `Festival de CAP ROIG´ a Calella de Palafrugell | Entradas para Festival de Cap Roig en Jardins de Cap Roig. |
El cantant Cris Juanico va triomfar i va emocionar el públic ahir a la nit en la tercera jornada del Gastromusical que se celebra aquest mes d’agost al restaurant el Molí de l’Escala. L’antic membre del grup Ja T’ho Diré es va posar el públic a la butxaca amb un repertori que va combinar temes dels seus últims discos en solitari i també temes emblemàtics de la seva etapa a Ja T’ho Diré.

Juanico i el cuiner i propietari del Molí de l’Escala, Jordi Jacas, van esgotar les entrades d’aquest tercer sopar-concert de la sisena edició del Gastromusical, un festival pioner per la seva aposta pel binomi format per la música i la gastronomia. Els assistents no solament van poder degustar un menú dissenyat expressament per Jacas, sinó que van poder gaudir d’una música que per a molts forma part de la banda sonora de la seva vida.

Cris Juanico no va voler decebre les peticions dels seus admiradors i no va tenir inconvenient per satisfer les seves expectatives amb la interpretació de nombrosos bisos. La guinda de la vetllada la va posar l’aparició a l’escenari de la cantant Anna Pérez, que va acompanyar Juanico amb la seva potent veu.

Abans, els assistents van poder gaudir d’un menú que era la suma del mar, el sotabosc i la festa de Sant Joan: caldereta de peix i marisc, costelló amb pi i tòfona i crema i pinyons.

La propera jornada del festival serà dimarts que ve, dia 21 d’agost, amb l’actuació de Salao, una de les grans revelacions del flamenc a Catalunya. El sopar anirà a càrrec del cuiner Marc Gascons que, junt amb la seva germana, dirigeix el restaurant Els Tinars, de Llagostera.

L’últim concert serà el dimarts 28 i comptarà amb l’actuació de Santi Balmes, una de les columnes vertebrals de Love of Lesbian. El menú anirà a càrrec dels germans Xavier i Sergi Torres.


Photobucket
enrrere | amunt
Comenta Aquesta Noticia clicant aqui !
Nom: E-mail:
Codi:
 
 
Les opinions són dels internautes, no pas de GironaNoticies.com. Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres. No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles. GironaNoticies.com es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
..................................................................

paraula/s Clau:

 

OPINIÓ
Jesús  Domingo Martínez .
A Espanya, s'estima que la campanya de cereals d'hivern sumarà poc més de 12 milions de tones.
[+]

Festival Cap Roig
Girona Temps de Flors

 

 
 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Destinacions, Servei, Preu
Destinacions, Servei, Preu
El titulars a la teva WEB | Envían's un correu | Subscriu-te al Butlletí | Publica la teva Notícia   | LINKS
els continguts d'aquesta web només poden ser reproduits amb el consentiment exprés de GironaNoticies.com
(Copy Right CapCreus Online 2006)

Directorio de Pueblos de Gerona