El cantant Cris Juanico va triomfar i va emocionar el públic ahir a la nit en la tercera jornada del Gastromusical que se celebra aquest mes d’agost al restaurant el Molí de l’Escala. L’antic membre del grup Ja T’ho Diré es va posar el públic a la butxaca amb un repertori que va combinar temes dels seus últims discos en solitari i també temes emblemàtics de la seva etapa a Ja T’ho Diré.

Juanico i el cuiner i propietari del Molí de l’Escala, Jordi Jacas, van esgotar les entrades d’aquest tercer sopar-concert de la sisena edició del Gastromusical, un festival pioner per la seva aposta pel binomi format per la música i la gastronomia. Els assistents no solament van poder degustar un menú dissenyat expressament per Jacas, sinó que van poder gaudir d’una música que per a molts forma part de la banda sonora de la seva vida.

Cris Juanico no va voler decebre les peticions dels seus admiradors i no va tenir inconvenient per satisfer les seves expectatives amb la interpretació de nombrosos bisos. La guinda de la vetllada la va posar l’aparició a l’escenari de la cantant Anna Pérez, que va acompanyar Juanico amb la seva potent veu.

Abans, els assistents van poder gaudir d’un menú que era la suma del mar, el sotabosc i la festa de Sant Joan: caldereta de peix i marisc, costelló amb pi i tòfona i crema i pinyons.

La propera jornada del festival serà dimarts que ve, dia 21 d’agost, amb l’actuació de Salao, una de les grans revelacions del flamenc a Catalunya. El sopar anirà a càrrec del cuiner Marc Gascons que, junt amb la seva germana, dirigeix el restaurant Els Tinars, de Llagostera.

L’últim concert serà el dimarts 28 i comptarà amb l’actuació de Santi Balmes, una de les columnes vertebrals de Love of Lesbian. El menú anirà a càrrec dels germans Xavier i Sergi Torres.


Photobucket