Redacció | Actualitzat el 31/08/2012 a les 09:48h

El Govern intenta explicar-se

Document elaborat pel Govern per explicar per què demana un mecanisme de liquiditat que puguin usar les autonomies.

La coincidència de veus sorgida arreu de l'Estat espanyol que proclamen que Catalunya és un país malgastador que ara ha de demanar ajuda al govern de Mariano Rajoy ha caigut ben malament en el si del Govern. Tant malament que el propi Govern ha publicat un monogràfic en què explica, sintèticament, per què ha de demanar 5.023 milions d'euros, ressaltant que cada any en perd 16.409, que se'n van a Madrid i no tornen.

El Govern creu que l'Estat ha de crear "un mecanisme de finançament que proporcioni liquiditat a les comunitats", posant l'exemple que Alemanya "ha emès germabons, mentre que el Govern espanyol encara no ha implementat cap mecanisme de liquiditat intern, tot i haver-lo anunciat".

Navega per les etiquetes

rescatconcertcrisi

COMENTARIS

+7
-0
ja cansa
Anònim, 31/08/2012 a les 10:53
Ciu als espanyols no se'ls ha d'explicar res, tot el que se'ls pot explicar ho saben de sobra però seguiran amb les seves canterelles mentideres i demagògiques, que d'això viuen! Prou de pedagogia. El que hauria de fer Ciu enlloc de malbaratar esforços inútils en coses que no porten enlloc és explicar als ciutadans de Catalunya els aventatges de l'estat propi i portar-ho endanvant, ja n'hi ha prou de xerrameca i no ens queda temps.
+7
-1
Al anonim de les 10:28
Anònim, 31/08/2012 a les 10:46
El que ha de fer la gentola com tu es ficarse la llengua al cul; a CiU li poden donar pel cul, igual que a ERC o al PSC i evidentment a La Caixa i a Abertis...etc pero que vingui un nazi espanyol, o un fatxa del PPc o un xarnego de Cs com tu a criticar Catalunya, els catalans o les nostres reivindicacions es per riure. Ves fent les maletes perque quan arribi el moment tindras que marxar cap a Madrid, que a la fi es on deuries de estar.Ruc.
+4
-0
els espanyols
Anònim, 31/08/2012 a les 10:36
ens estimen tant!, que tinc unes ganes boges de quedar-me a Espanya.
+1
-26
catalanes engañados x CIU
Anònim, 31/08/2012 a les 10:28
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+5
-4
Vergonyós
Josep Ma., 31/08/2012 a les 10:18
Quan un govern o algú no te cap tipus d'arguments per justifocsr una acció o una situació, per dignitat és millor que calli, puix com més es remeni més empastifat quedarà; al menys el silenci porta a l'oblit.
+21
-0
Normal
Anònim, 31/08/2012 a les 10:08
És clar que el govern ejspanyol no ha creat els "hispabons" !!! És que no l'interessa. Aniria en contra de la seva estratègia d'anorrear Catalunya i el seu auto-govern. D'aquesta manera laminarà del tot la merdeta d'autonomia que tenim, i serà ell el que de fet governarà aquí. És l'estratègia neo-centralitzadora que inspira tota la seva actuació. I de passada ens humilia i ens presenta davant dels demès com a malgastadors, com que ara són ells els que paguen i nosaltres demanem.

Independència ja !!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: UPyD vol que l'Estat impedeixi els trens de Girona i Figueres

UPyD vol que l'Estat impedeixi els trens de Girona i Figueres

Sol·licita a la subdelegació del govern espanyol la impugnació dels acords municipals

Vés a: Frisach Selecció 2011: em sap greu

Frisach Selecció 2011: em sap greu

Cada cop més vins llueixen el distintiu Garnatxa Blanca 100X100 que ha creat el consell regulador de la DO Terra Alta per fer identificables a primer cop d'ull els monovarietals elaborats amb el raïm blanc característic de la comarca

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: