B.F. | Actualitzat el 31/08/2012 a les 10:45h

UPyD vol que l'Estat impedeixi els trens de Girona i Figueres

Sol·licita a la subdelegació del govern espanyol la impugnació dels acords municipals

Roda de premsa del portaveu d'UPyD a Catalunya, Ramon de Veciana, i del coordinador, Manuel Alba. Foto: UPyD.

La delegació catalana del partit de Rosa Díez, UPyD, ha sol·licitat a la subdelegació del govern espanyol a Girona que intervingui en la decisió dels ajuntaments de Girona i Figueres de noliejar dos trens per facilitar a la ciutadania l'assistència a la manifestació independentista de la Diada. Segons UPyD, el fet que Girona i Figueres "noliegin trens especials per a transportar manifestants independentistes" és una acció "que recorda massa a d'altres èpoques en les que es pagava autocar i entrepà als que assistien a la plaza de Oriente".

UPyD, apel·lant a tot un seguit d'articles de les Bases de Règim Local, demana que l'Estat impedeixi a Girona i Figueres organitzar els trens cap a la Diada. Des del seu punt de vista, és "intolerable" que "es desviïn fons públics cap a finalitats partidistes", i adverteix als alcaldes, Carles Puigdemont i Santi Vila, "de la responsabilitat administrativa, i fins i tot penal, que se'n podria derivar".

En una roda de premsa a la seu del partit, el portaveu a Catalunya de la formació magenta, Ramon de Veciana, i el coordinador, Manuel Alba, van denunciar ahir "la intolerable pressió que pateix el ciutadà català des d'institucions i mitjans de comunicació afins que no dubten en utilitzar els diners del contribuent per a dificultar el dret a una opinió política que no acati el diktat de l' stablishment nacionalista".

Navega per les etiquetes

UPyDDiada11SFigueresGirona

COMENTARIS

+0
-0
Al què diu la vida sigue igual
Anònim, 01/09/2012 a les 18:25
Negre i gris , titu, es el color d'ells.
+2
-0
al del dia 1
Anònim, 01/09/2012 a les 13:16
no se a qui va referit el teu missatge, pero si va per nosaltres, els catalans independentistes, que sapiguos que mai hem intentat elimianr ningun dialecte , ni molt menys.
que a mi mai ningú m'ha fet fora per parlar en lleidatà, i sempre m'ha agradat molt com parle la diferent gent d'aquesta terra, els paisos catalans, i com jo, la majoria.

no se d'on t'ho treus que us reprimim.

apa, vaig a menjar una mansana.
+1
-3
Hipocresia
Anònim, 01/09/2012 a les 01:26
Som d'Eivissa, no tots parlem com valtrus. Tan que parlau de respectà sa cultura i sou es primés que vuleu eliminar ses variants d'es català (com en aquet cas s'eivissenc). Dunau pena.

I sí, he escrit tot axò tal qual sona en eivissenc. Si no us agrada, no mireu. I perdoneu de no compartir ses vostres paranoies de que tots es que no pensen com valtrus automaticament son feixistes.

Repetex, doneu pena.
+2
-0
Següent baixador : Cs i UPyD a l'abocador !
JV i C ( CATALUNYA) , 31/08/2012 a les 22:46
Següent baixador : Cs i UPyD a l'abocador !
¡ Siguiente apeadero : Cs y UPyD , al vertedero !

El genocidi cultural és un tipus de extermini que consisteix a l'eliminació, substitució o inutilització de la cultura d'un grup humà sense necessitat d'eliminar físicament a les persones que practiquen aquesta cultura. Aquest és un procés d'agressió en el qual s'imposa una nova cultura aliena (la dels agents agressors) en anar eliminant, substituint o inutilitzant els lligams socials que permetien les manifestacions culturals que el grup tenia inicialment, de forma tal que la llengua originària, l'art, les tradicions musicals, la literatura oral o escrita, les conviccions religioses, les conviccions morals, les institucions polítiques tradicionals i altri són extingides o absorbides dins de la nova cultura aliena. Aquest procés duu implementat la substitució d'una identitat cultural per una altra, però el fet que a la majoria dels casos no comporti una agressió física, fa que, sovint, no sigui percebuda com a tal pels membres de la cultura agredida .
+12
-0
La vida sigue igual
Anònim, 31/08/2012 a les 18:09
aquests espanyols no canviaran mai, siguin del color que siguin.
+10
-1
Se't veu el llautó!!
Anònim, 31/08/2012 a les 17:46
Com diu el company, la pena no es dóna, sinó que es fa. AAAAAI! Que se't veu el llautó, espanyolet!!
+15
-0
Al curìós comentari de les 16:53
Anònim, 31/08/2012 a les 17:36
Al nostre país la pena no és "dona" es fa.

I la resta del teu comentari és el típic d'algú que no té cap argument positiu per aportar.

Per cert hi ha hagut un malaurat incendi a Màlaga (Espanya) ja has mirat on line si els catalans s'en foten dels espanyols i d'Espanya tot aprofitant-se d'aquest fet i de les víctimes?

+11
-0
A l'hipòcrita de les 16:53
Anònim, 31/08/2012 a les 17:27
Abans de voler veure la palla als ulls dels que tu anomenes "nazionalisti" en italià (?) treute la biga dels teus ulls i segurament hi guaitaràs millor.

Com a mínim podries llegir bé la notícia, plena d'insults per part de membres del partit de la Sra Diez, que pretens comentar per entendre qui insulta a qui, però, és clar quan no es tenen arguments i es tenen aires de superioritat amb tuf d'imperi el menyspreu al que no són unionistes espanyols el deus trobar més fàcil que raonar si es que saps pensar.

Si tu creus que el nostre país tindrà un futur millor abandonant la seua llengua, el seu passat i fent veure que sempre ha estat castellana i espanyola des de fa 1500 anys, o des de la prehistòria si ho prefereixes, per acabar espanyolitzada del tot aleshores dóna arguments "positius" i potser algú seguirà el teu "diktat" que potser resulta originari de l'stablishment nacionalista espanyol.

+9
-0
ui qui són aquests?
Anònim, 31/08/2012 a les 17:27
ah sí els que tenen menys vots a Catalunya que la Carmen de Mairena ultra mimats pels medis de comunicació estatals i pelns de subvencions de tota la morralla feixistoide de la meseta. Ells sí que poden parlar de desviació de diners, junt amb el PP, que d'això en saben molt.
+2
-24
Hipocresia
Anònim, 31/08/2012 a les 16:53
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+10
-0
són bojos, aquests romans!
Anònim, 31/08/2012 a les 16:38
Lopez Tena = Obèlix
Uriel Bertran = Asterix
Toni Strubell = Panoràmix
+13
-0
Democracia?
Anònim, 31/08/2012 a les 16:20
Aqui volen enganyar els d'UPD, que a més a Catalunya són tres o quatre gats. Com no poden imposar-se democraticament cal utilitzar la seva interpretació de la llei contra la immensa majoria dels catalans per tal de que no puguin manifestar-se pacifica i lliurament per demanar CATALUNYA NOU ESTAT A EUROPA. A més ens comparen amb les manifistacions que organitzaven els del Movimiento Nacional (al que pertanyien els seus pares) al final del franquisme per tal de donar suport a les penes de mort del dictador Franco. Aquests mamarratxos volen donar-nos lliçons de democracia?
+9
-0
QUi es
Josepgb, 31/08/2012 a les 16:17
La Presidenta del UPYD , que No la Coneixen els del PSOE ???? Despres de No FER BE la feina deixa una Reliquia amparada per la Religio i Encarant a la gent . A mi tan semfot ,pero que No insulti al Nostre PAIS ni a EUKADI, si viu a las Spain , Millor i q Calli ha viscut molts anys amb Sou NOSTRE !!!!
+10
-0
Quan l'espanya pesa més que les persones
Observant, 31/08/2012 a les 16:12
Els "alienats" ciutadàns han pagat el passatge a 10€ per anar a la manifestació. S'ha pagat un servei a Renfe, incomplir-lo sería un incompliment de contracte.

Ni diners publics, ni pobres avis enganyats per anar a rebre un entrepa.
+9
-0
DESGRACIATS !
Anònim, 31/08/2012 a les 16:06
DESGRACIATS !!
+14
-0
Era previsible.
Carles Viñals Casado, 31/08/2012 a les 15:34
Quan fa pocs anys hi va haver a Alacant una de les més nombroses manifestacions a favor de recuperar el senyal de TV3, dictatorialment eliminat pel govern del Sr. Camps, vàrem saber que centenars de catalans havíen noliejat un tren a Barcelona per tal d'assistir-hi. Amb tothom amb qui parlava li deia: Aquest tren sofrirà una oportuna "avaría".

Vaig ser profeta. El tren arribà a Alacant pràcticament a mises dites, a causa, com ens informàren els passatgers, d'una oportuníssima "avería a la catenària."

No sé si aquests fills de sa mare se sortiràn amb la seva, però us recordo que les averíes ferroviàries a Catalunya són el pa de cada día, i cap día millor per produir-se "accidentalment" que el proper 11S.

Els organitzadors faríen santament de no refiar-se ni del seu pare (amb perdó), i preveure amb temps un transport alternatiu.

Un tren (500 places) = 100 cotxes de 5 places).


+25
-0
oi si...
Anònim, 31/08/2012 a les 15:22
Cal recordar que UPyD va aconseguir menys vots que Carmen de Mairena, a les últimes eleccions.
+12
-0
persistirem
davids, 31/08/2012 a les 15:16
quans vots varen tindra aquest arreplegats les últimes eleccions a catalunya,no recordo si eran 24 0 45.......amb la cara paguen
+18
-0
UPD
coriolà, 31/08/2012 a les 14:31
Dos grans demócrates!!!
Un partit nazidemocràtic,com cal.
+14
-0
Stablishment
Anònim, 31/08/2012 a les 13:47
És un mot en llengua anglesa per a fer referència al grup dominant i visible o élit que detenta el poder i l'autoritat dins d'una nació.

El terme s'utilitza amb molta freqüència al Regne Unit, on inclou els dirigents polítics, els alts funcionaris públics, els financers i els industrials més importants, els directius de la BBC i els membres de la cort.

Ja vos podeu imaginar quina relació hi té amb el nostre país, amb moviment independentista, pel dret a decidir i per a aconseguir l'estat propi!

Són ben bé ganes de fotre merder per part de l'epanyolisme com sempre mancat d'arguments!

Segurament els "alts funcionaris", els "financers", els "industrials" i els "membres de la cort" nostrats s'afegiran a l'independentisme quan ja siguem un estat independent, aleshores ens diran que havien estat "independentistes" de "tota la vida", tot pel seu afany de voler manar.
+18
-0
Ja els agradaria aquest esta a la plaza de oriente
Anònim, 31/08/2012 a les 13:45
El que els toca els collons és que no sigui un tren de franquistes, això és el que els emprenya.

Si fos per defensar la "unidad del imperio", per defensar la "eliminación del catalan", llavors ja els agradaria i aplaudirien amb les orelles. Pel català, per defensar la llibertat d'expressió de la majoria de catalans, llavors com més traves millor.

Son una colla d'amargats post-franquistes.
+20
-0
No són gratis
Anònim, 31/08/2012 a les 13:43
Aquests trens no són gratis. Crec que els han demanat simplement perquè saben que l'11S la línia tindrà molts més usuaris que de costum. Aquesta penya és digna del ministeri de propaganda del Goebbels o fins i tot del PP.
+18
-0
??
Peret, 31/08/2012 a les 13:41
algú em pot dir qui son aquests mindundis?
+23
-0
: )
Anònim, 31/08/2012 a les 13:38
Estan cagadets!!!
+24
-0
Radicals espanyols
Anònim, 31/08/2012 a les 13:33
Aquestes bandes marginals espanyoles no sabem què fer ni què dir perquè se'n parli. Si cal, hi anirem a peu. Anem a per totes.
+19
-0
Poca-soltes!
Anònim, 31/08/2012 a les 13:29
Ha ha ha fot riure que ens anomenin "diktat de l' stablishment nacionalista".

El nostre moviment independentista és plural, tranversal, amb independentistes de moltes menes, de diferents sectors socials inclosos els anomenats "de cap de setmana"; els nostres partits independentistes són diversos i a vegades amb algun enfrontament entre ells per motius de com s'ha d'assolir l'estat propi, amb discrepàncies fins i tot personals.

Hi ha també partits on no tots els militants i votants no són be bé independentistes...encara, però, per damunt de tot som un país que lluita pel seu estat propi democràticament sense cap "dictat" que no estigui fonamentat en la nostra història i en el nostre anhel comú d'ésser un estat més del món lliure, amb dret a decidir i plenament democràtic.

Totes aquestes diversitats i discrepàncies pararoxalment són la nostra FORÇA, perquè tenim molts d'arguments i molts diferents, però, tots conflueixen cap a l'esta propi.

Els defensors de la dissolució del nostre país, o una part, dins d'Espanya NO tenen pas arguments per a fer-nos perdre més temps dins d'un estat que solament es vanta d"una grande libre" i aleshores alguns babaus ens pretenen insultar amb això de l'"stablishment" i altres bajanades.

Ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaa!

D'on no n'hi ha no en raja i aleshores cal fotre merder per a desprestigiar qui no se sent espanyol tot fent conyeta de pa sucat amb oli..

No nosaltres no som d'eixe món! No som pas espanyols ni ens fa cap falta!
+33
-0
Hipocresia
Born, 31/08/2012 a les 13:16
"Des del seu punt de vista, és intolerable que es desviïn fons públics cap a finalitats partidistes"

Compte, que això ho diu un paio d'un partit que rep 650.000 euros cada any en subvencions. Fa riure aquest lerrouxista.
+11
-0
Up & Dawn ?
Anònim, 31/08/2012 a les 13:14
Quina decadència!
Ara hi va aquesta gentola a l´Up&Dawn ?

+24
-0
Falta un...
Jordi de Bagà, 31/08/2012 a les 13:14
Ei, i el professor Bacterio no surt??
+37
-2
Es veuen impotents per aturar-nos
petrus, 31/08/2012 a les 12:59
És boníssim comprovar com l'únic que fan i poden fer és prohibir, obligar, imposar. o sigui, inventar-se lleis o aplicar a la seva manera lleis existents, per anar contra la nostra voluntat.
Ja no poden fer res més. I es veuen totalment impotents. Saben que si per casualitat aconseguissin parar el tren, la gent aniriem igualment a la manifestació però que la conscièncai dels catalans en contra d'Espanya encara augmentaria. Tret per la culata!

Son feixistes i només usen els seus mètodes, però son antiefectius.
+37
-1
odi
Agusti Vilella, 31/08/2012 a les 12:49
En el fóns del fóns (molt al fóns, evidentment) aquesta mena de gent em fa pena, perquè ha de ser molt trist i molt frustrant viure en un país al que odies profundament. I al mateix temps em vé una pregunta al cap: perquè no s'en van?, segur que a una altra banda estarien millor, pobrets.
+30
-1
España, o l'estercolero del PP-PSOE-FRANCO-GUERRA
Anònim, 31/08/2012 a les 12:45
Marxar d'España es una questio higienica, de salut publica; que un partit feixista, de golfos i golfes, d'espanyols i espanyoles com aquest, en qualsevol pais civilitzat estaria a l'abocador municipal; quina porqueria aixó d'ESPAÑA!
+31
-1
Sobre tot Upi D
Joaquim de Juià, 31/08/2012 a les 12:36
Sobre tot el que es aquest partit es DEMOCRÀTIC ¡¡¡¡
Es per aixó que els catalans ens entenem tant be amb els demòcrates espanyols
Que ni es pot llogar un tren ????? I dons ????
UPyD aneu a fer punyetes ¡¡¡¡
+23
-0
A en Joaquim de les 12:25
Anònim, 31/08/2012 a les 12:36
Qui pregunta ja respon.

Quan no hi ha arguments les úniques opcions són deixar-ho còrrer i acceptar la realitat i no dir res o intentar emmerdar la situació amb enganys, paranys, insults, menyspreu tot aprofitant-se de l'aparell estatal espanyol (lleis a la seua mida, normes, constitució, serveis secrets, militars...) que els hi dóna suport.

+30
-0
unionistes feixistes
Anònim, 31/08/2012 a les 12:35
això es feixisme pur i dur
+36
-1
BUP, BUP
Anònim, 31/08/2012 a les 12:29
Escolteu com borden aquests gossos ultrafeixistes
+36
-0
es que cap te arguments?
Jordi joaquim, 31/08/2012 a les 12:25
Com es que cap de les respostes dels unionistes, españols es mai democratica?
han de ser sempre intents de prohibició, de fer servir la llei i els jutges per prohibir, d'amenaçar o insultar?

Per que no poden donar arguments "pacifics" de per que estariem millor a España?

n'hi ha algún més que "por que sí" o por que "siempre ha sido así"?

potser que calli que encara els hi donarè idees... :)
+34
-0
SOM-HI!
Anònim, 31/08/2012 a les 12:17
Som tants els independentistes, som tants que ara els espanyols no ens podem tancar a la presó perquè no hi cabriem, tal i com feien tant sols fa 20 anys! Sí, sí no fa pas tants d'anys hi havien catalans a la presó senzillament per portar una pancarta amb el mot INDEPENDÈNCIA.

A més tancar-nos a la presó provocaria més independentisme, cal reflexionar car el proper dia 11 de setembre milers de persones de totes les edats, condicions, origens, àmbits... cridarem lliurement, sense por als espanyols i sense autodi:

IN..., INDE..., INDEPENDÈNCIA!

Cal conèixer el passat per a construir el FUTUR!
+34
-0
AGRADI O NOAGRADI, INDEPENDENCIA
Anònim, 31/08/2012 a les 12:16
ARA SURT EL ANTICATALANISME, PRIMER S'HO PRENIEN A CONYA, QUE EREM CUATRE, ARA VEUEN QUE LA COSA VA EN SERIO, QUE L'INDEPENDENCIA ES FACTIBLE, CRITIQUEN EL RESCAT CUAN EN TENIM DRET, FAR 30 ANYS QUE ELS ESTEM AJUDAN, ELLS SON ELS PRIMERS QUE NO ENS CONSIDEREN ESPANYOLS
MARXEM, CADA VEGADA SERÁ PITJOR, SI AMB AQUEST RESCAT JA REACCIONAN AIXI, IMAGINEU UN CONCERT ECONOMIC O UN PACTE FISCAL, IMPENSABLE, UNICA SOL.LUCIÓ ES L'INDEPENDENCIA, ENS AGRADI O NO, NO PODEM ESTAR A ESPAÑA, NOMÉS ENS VOLEN PELS DINERS
+38
-2
CIUDADANOS y UPyD la misma mierda
Independencia ya!, 31/08/2012 a les 12:15
La aparición en el Parlament de un avanzadilla neofalangista o, más bien, neofascista de aroma mussoliniano. Me refiero al grupo Ciudadanos. A él han ido a parar un puñado de votos neofalangistas de las filas del PSC (por algo este grupo fue apadrinado por Rosa Díaz, joseantoniana de pro en el Partido Socialista de Euskadi). Su financiación ha sido claramente españolista, para paliar el anunciado descenso del PP, y el apoyo mayor le ha venido de la prensa nazionalespañolista de Madrid y Barcelona.
¿Por qué le llamamos neofascista? Veamos. Se define por la negativa: no son, dicen ellos, ni de derechas, ni de izquierdas, ni de centro y ni siquiera son un partido (odian los partidos): todo esto forma parte del viejo discurso franquista y fascista de toda la vida.
Su ideólogo: Arcadio Espada, una especie de patética caricatura a lo payaso de Josep Plá, admira lo peor del clásico catalán, su fascinación por Mussolini y el fascismo italiano. Y toma como guía, el primer intento que, después de la II Guerra Mundial, se hizo en Italia por reconstruir un movimiento de masas de corte fascista, el llamado movimiento de L´uomo qualcunque (el hombre de la calle, el ciudadano sin mas) que se presentó como un no-partido (como el grupo Ciudadanos), no perteneciente ni a la izquierda , ni a la derecha, ni al centro (también como Ciudadanos). En Italia, este primer resurgimiento fascista fracasó ya que los fascistas más listo cambiaron rápidamente su camisa negra por la blanca de la Democracia Cristiana, apoyada por los EEUU. En España, los franquistas se sucedieron a sí mismos en el PP y ahora Ciudadanos viene a reforzarlos y a remozarlos con los arrepentidos de turno (Arcadio perteneció al PSUC) en una nación, Cataluña, en la que su presencia social es más bien escasa.
Arcadio Espada no sólo es un plagiario de J. Plá, tampoco tienen ideas propias en lo político y ha de inspirarse en rancios movimientos fascistas para ofrecernos algo que para cualquier conocedor de la historia huele a podrido a kilómetros de distancia
+28
-1
Ben mirat, company de les 12.02tens raó
Anònim, 31/08/2012 a les 12:12
Tens tota la raó del món, fan cara d'anar mal cagats i pot ser que els hi falti algun que altra (ja m'entens).
+48
-0
Bocamolls
Anònim, 31/08/2012 a les 12:12
Que jo sàpiga els bitllets es fan pagar a 10 euros! ningú està regalant res aquí macos! és més, potser s'hi guanya i tot, primer informeu-vos i després obriu aquesta boca tant grossa que teniu.
+32
-1
neofatxes
Anònim, 31/08/2012 a les 12:09
Dieu les coses pel seu nom: fan cara de mal follats.
+37
-1
Ens intenten aixecar la camisa i menysprear-nos de nou, però, no s'ensurten
Anònim, 31/08/2012 a les 12:04
L'espanyolam sempre intenta acomparar la nostra lluita democràtica i pacífica per la nostra llengua, cultura i nació amb el violent i nefast feixisme espanyol de l'época franquista (?).

A vegades insisteixen en fer-nos creure que mantenir i col·locar al lloc que li correspon la nostra llengua al nostre propi país, és el mateix què el franquisme feu amb l'intenció de fer desaparèixer el català (?). Qualsevol persona una mica instruïda posa en evidència els enganys espanyols.

Ara, pel que veig, pretenen acomparar els trens noliejats a Figueres i a Girona cap a Barcelona amb els autocars de l'epoca feixista, i els del PP encara en época pseudodemocràtica, podem afegir.

A veure els autocars feixistes els omplien de treballadors per anar a Madrid gratis, la majoria no sabien ni on anàven.

Els trens per anar a la manifestació de l'onze de setembre no hi tenen res a veure, ja que són això especials, però, cadascú paga el bitllet i cadascú anirà a Barcelona perquè li ve de gust i desitja la independència del nostre país, heus ací la important diferència que ens volen amagar! Solament una ment impotent i malintencionada pot inventar-se bajandes com aquesta del partit de la Dies.

Si fòssim quatre gat els independènctistes, els unionistes espanyols no hi pararien cap atenció, però, nosaltres cada vegada en som més, més conscienciats i amb més pressa, i doncs, no sabem que fotre per a frenar l'onada independentista, heus ací.




+30
-0
VISCA L'ESTAT CATALÀ!!!!!!!!!
Anònim, 31/08/2012 a les 12:02
//*//
+32
-1
neofatxes
Anònim, 31/08/2012 a les 12:02
és una acció "que recorda massa a d'altres èpoques en les que es pagava autocar i entrepà als que assistien a la plaza de Oriente"..... que ells enyoren profundament (s'han descuidat de dir-ho però s'els sobreentén perfectament, que no es preocupin.
+48
-2
No future
Anònim, 31/08/2012 a les 11:56
Sopo ahir amb uns amics, sempre s'havien mirat l'assumpte del catalanisme amb reserves, perquè la seva família havia vingut de fora.

Ara aniran a la mani de l'11-S, s'han tornat independentistes. Ells ho diuen, si no ens independitzem, A CATALUNYA NO HI HA FUTUR.

+64
-2
quins collons
Anònim, 31/08/2012 a les 11:47
és a dir, que trens no, però pantalles gegants per veure la Roja sí?
+36
-1
L'aire fresc a voltes molesta
Reagrupat, 31/08/2012 a les 11:47
Volen posar finestres a un clam
+40
-0
I la llibertat d´expressió??
Anònima, 31/08/2012 a les 11:44
Què volen impedir aquestos? Potser són la censura o la inquisió?
La terra catalana si voleu impedir-ho no us ho perdonarà.
Fatxetes!
+29
-0
no són ningú
MarcBCN, 31/08/2012 a les 11:41
Per què Nació Digital dóna publicitat a aquests 4 gats, que no hi pinten res, mentre Artur Mas demana el desmantellament de la minsa autonomia i anuncia la no presència a la manifestació independentista de la Diada? Curiós, curiós.
+38
-1
Independència!!!
Josep, que soc català, 31/08/2012 a les 11:38
Porques rates estranyes, marxeu de Catalunya!
+60
-1
Noliejar
Anònim, 31/08/2012 a les 11:31
Deixem de banda que el portaveu i el coordinador són el 100% dels militants, i gairebé tots els vots, d'UPyD a Girona.

Però a més, és que cal ser inútil per a no saber que els qui hi viatgin pagaran 10 euros, anada i tornada, i els menors crec recordar que 4. O sigui, el preu si fa no fa que costa un bitllet normal.

Per tant, senyors d'UPyC (unió progrés y cagamandúrries), els dos ajuntaments l'únic que han fet és d'organitzadors.

Ah, i l'entrepà ens el pagarem de la nostra butxaca, si ens abelleix.
+37
-3
HAHAHAHAHAHA....
Anònim, 31/08/2012 a les 11:26
en aquesta vida, xiquets, es pot ser i dir de tot, fins hom pot ser espanyolista si respon als seus sentiments. El que no es pot ser en aquesta vida (ni en cap altra) es IMBÈCIL, IDIOTA i fer el RIDICUL més espantós amb propostes esperpèntiques com aquestes. Quina colla de trolls esteu fets!

Ara, que tenir aqui uns espanyolistes com vosaltres, ja nens està bé,...a part en fem un tip de riure(ep, no feu el badoc que un dia el riure es pot convertir en mala hòstia i rebreu una clatellada que us deixarà baldats de tanta estupidesa que vomiteu).

Què us preocupa o de què esteu tant nerviosos?
+41
-1
spain is not a democratic country.
Peneta d´espanya, 31/08/2012 a les 11:23
I els CIUDADANOS que diuen? Aahh, que pensen el mateix que els seus amiguets d´UPyD, pero no ho poden dir? Es veu que la llibertat solament es per al bons espanyols. Els catalans som gent dolentota.
+50
-1
són fastigosos
Anònim, 31/08/2012 a les 11:22
No hi ha rés tan fastigós com un feixista disfressat de demòcrata.
+46
-0
És la democràcia.
Anònim, 31/08/2012 a les 11:21
Els diners del contribuent s'utilitzen per portar a terme allò que vol la majoria de contribuents. Si la majoria de contribuents de Girona vol omplir aquest tren amb independentistes i ho ha fet saber a través dels seus representants al ple municipal, doncs és la voluntat del poble. Punt. Com s'atreveixen aquests miserables a comparar les mogudes franquistes no democràtiques amb les decisions municipals preses democràticament?
+47
-5
Acció
Edorta, 31/08/2012 a les 11:12
I per què no veniu la multitud d'UPyD a impedir que pugem als trens? Així de pas, anem a la mani i us trenquem la cara ben a gust.
+46
-0
Al final sempre es mostra el que es porta a dins
Anònim, 31/08/2012 a les 11:03
Ja sabem que a aquesta pandilla, la llibertat els produeix urticaria.

Que li posin una espelma a Francisco Franco a veure si ell, Hitler i Mussolini intercedeixen devant de Belcebú i aconsegueixen un nou bombardeix dels catalans.

Encara que millor no donar idees, perque Sant Jordi és partidari de que no despertem al drac avans d'alliberar la princesa Catalunya.
+59
-1
Democràcia
Kronnhos, 31/08/2012 a les 11:01
Que aquest partit polític era d'extrema dreta i poc democratic no en tenia cap dubte, però que ho faci tan descarat je es massa.

Comento la noticia amb molta desgana, pel que a mi fa, el que digui un partidet feixista de merda me la sua.

Nosaltres a la nostra, que no es altra que alliberar la Nació.

Visca Catalunya lliure. Tots a Barcelona

P.D. A veure sí aquesta noticia surt a tots els diaris, emprenya a molts catalans i som 100.000 més a la mani. Que en son de rucs els d'UPiD.
+49
-1
Els espanyols estan preocupats
Anònimus, 31/08/2012 a les 11:00
+63
-1
També podríeu demanar enviar els tancs i l'exèrcit...
Anònim Barcelona, 31/08/2012 a les 10:55
També podríeu demanar enviar els tancs i l'exèrcit per impedir que la gent vagi a la manifestació...Canviar el rosa pel negre; i per acabar-ho d'adobar: posar-vos l'esvàstica a l'avantbraç...
+88
-3
?????????
Anònim, 31/08/2012 a les 10:54
UPyD?
QUI SON?
ES UN GRUP TERRORISTA?

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Les estelades de l'ANC, exhaurides

Les estelades de l'ANC, exhaurides

Fins ara han venut 18.000 senyeres independentistes de PVC que haurien d'aguantar als balcons fins l'arribada de la independència

Vés a: Mas Rodó Montonega 2011: hi ha vida més enllà del xarel·lo

Mas Rodó Montonega 2011: hi ha vida més enllà del xarel·lo

Al Penedès hi ha diverses varietats autòctones per aportar personalitat als vins locals

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: