Dilluns, 3 de setembre de 2012 | 10:24
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Per què no deixar caure un banc? No passa res"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Alfonso Guerra demana que no es protegeixi als estafadors
"Per què no deixar caure un banc? No passa res"
Política 03/09/2012 06:55
Alfonso Guerra, exvicepresidente del Govern, diputat del PSOE i president de la Fundació Pablo Iglesias, ha afirmat aquest diumenge que el PP ha de plantejar un referendum per comprovar si els ciutadans accepten una política que no se'ls va comunicar en campanya.
Guerra ha assenyalat, durant la seva intervenció en la trentena tercera edició de la festa minera asturlleonesa de Rodiezmo, que el Govern "fa tot el contrari del que va dir" i estan acabant amb els pilars del sistema democràtic.

Alfonso Guerra ha criticat que els "savis" del PP treguin 130 milions d'euros a la mineria al mateix temps que donen 100.000 milions d'euros als banquers, que "han arruïnat" el país. "Per què no deixar caure un banc? No passa res", ha emfatitzat Guerra, que ha demanat que es deixi de protegir als "estafadors", que han de pagar per la seva gestió.

"Amb un govern tan reaccionari, si no hi ha un moviment popular que s'oposi, tenim el perill que apareguin populistes", ha dit Guerra abans d'assegurar que la lluita dels treballadors "no s'acaba aquí" i que s'aconseguirà acabar amb el Govern del PP i portar a la Moncloa un Executiu progressista.

Segons el diputat socialista, el PP pretén acabar amb els partits polítics i els sindicats i estan "donant un pols" per posar fi a les conquestes socials de la democràcia, perquè només vol el "domini dels diners". Guerra s'ha preguntat quants no s'estaran preguntat per què van votar al PP o per què no van acudir a votar a una alternativa d'esquerra.

Al seu judici, els integrants del Govern tenen "mala uva" i són uns "ignorants" per provocar "tant sofriment" sense resoldre la situació econòmica. "No podem tornar als anys cinquanta com vol el PP", ha prosseguit Guerra, qui ha posat com a exemple de lluita del sector miner, que va aconseguir donar "esperança" amb accions com la marxa a peu a Madrid a la darrera vaga.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1