GIRONANOTICIES.COM
Portada| Editorial| + Notícies| Agenda| Actualitat Girona| Comarques| El Ripollès| Catalunya| Espanya| Internacional| Esports| Salut| Opinió| Cultura| Política| Entrevistes| Turisme| Alt Empordà| Baix Empordà| Videos Cinema| EUROPA PRESS| "NOTICIAS 24HORAS"| DIARI D´ANDORRA| La Garrotxa| DIPUTACIÓ DE GIRONA| PLA DE L´ESTANY| Besalú, vila comtal | CAP ROIG FESTIVAL|
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Un home ha aparegut mort aquest dilluns a un camí de Pont de Molins (Alt Empordà), mossos d´esquadra investiguen el cas. | Unes 25.000 persones han passat pel Besalú Medieval 2012. | Viu Les Festes del Tura 2012 'del 7 a l'11 de Setembre' Tota la Programació | El Club Vela Blanes fa un homenatge a Joaquim Robert Ruiz. |
Girona-Ponferradina Tres partits, set punts Felipe Sanchón ha estat la novetat de Rubi a l’onze inicial. Juntament amb Jandro i Benja formaven la tripleta atacant d’un Girona que no ha tardat a portar perill a la porteria d’Orlando. El primer gol ha arribat ben aviat, al minut 9, gràcies a una rematada amb el cap de Tébar. Minuts més tard, Chus Herrero ha estavellat la pilota al travesser de la porteria visitant rematant una centrada de Juanlu. El primer xut de la Ponferradina entre els tres pals, obra de Juande, ha arribat a la mitja hora de joc, però no ha tingut conseqüències. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, el Girona ha intentat tancar la Ponferradina al seu camp per resoldre aviat el partit. Els homes de Claudio Barragán s’han defensat amb ordre evitant les poques ocasions de perill provocades pel Girona. Rubi ha fet canvis a les dues bandes, fent entrar Eloi i Ariday en el lloc de Juanlu i Felipe Sanchón. El Girona no aprofitava les oportunitats a l’àrea i la Ponferradina ha anat fent tímides sortides al contraatac per sorprendre els locals. En el tram final, Eloi ha hagut de deixar el camp lesionat.

El seu lloc l’ha ocupat Richy, que tornava en partit oficial després de la greu lesió al genoll. Amb el canvi, Chus Herrero ha passat a fer de pivot al costat de Tebar i Garmendia ha avançat la seva posició. El marcador però no s’ha mogut i el Girona ha aconseguit tres punts, amb un balanç de dues victòries i un empat en els tres primers partits disputats. Els gironins visiten dissabte el Rico Pérez d’Alacant per enfrontar-se a l’Hèrcules. El partit és previst per a les 20:00 hores.

Fitxa tècnica

Girona (1).- Mallo, Jose, Migue, Chus Herrero, David García, Juanlu (Eloi Amagat (Richy)), Tebar, Garmendia, Jandro, Felipe Sanchón (Ariday) i Benja.

Ponferradina (0).- Orlando, Carpio, Carlos Ruiz, Samuel, Nano, Acorán, Joni, Juande (Isaias), Dídac (Sergio Rodríguez), Ivan Moreno (Urko Vera) i Máyor.

Gols
1-0 Marcos Tébar, min. 9

Àrbitre
Jorge Figueroa Vázquez (col·legi andalús). Ha mostrat targeta groga a Jose i Juanlu per part del Girona FC i a Ivan Moreno, Carlos Ruiz i Nano, de la Ponferradina.

Incidències
Partit corresponent a la jornada tercera jornada de la Lliga Adelante disputat a l’estadi de Montilivi davant 3.057 espectadors.