Quico Sallés | Actualitzat el 03/09/2012 a les 22:24h

Tiroteig al centre de Lloret de Mar contra una família italiana

Un pare i el seu fill de 3 anys ferits d'extrema gravetat

A un quart de vuit del vespre,Lloret de Mar,ha viscut un tiroteig quan dos homes enfilats en una moto han disparat a discreció contra un pare i el seu fill de tres anys italians en ple centre de la localitat turística.

El nen ha estat ingressat per una ferida de bala al cap a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona i el pare al de Blanes amb tres impactes de bala. Segons informa SER Girona, un ampli desplegament policíac intenta capturar els pistolers que han perpetrat el tiroteig. L'equip d'investigadors no descarta cap hipòtesi. Més informació en els propers minuts

Navega per les etiquetes

Tiroteiglloret

COMENTARIS

+1
-0
Al de les 09:15
Anònim, 04/09/2012 a les 10:59
L'espanyolam com sempre sense arguments i intentant embolicar la troca.

Vailet de les 9:15, tots aquests fet s'esdevenen sota sobirania espanyola i les lleis i normes que regulen la major part d'aquest nefastos temes són espanyoles, amb la independència tindrem més eines per fer canvis si les utilitzem bé , és clar, o entens o no hi arribes?

És com la prostitució a les carreteres, a les carreteres de l'estat francès no n'hi ha, al notre territori "autònom" sí i quan el nostre govern intenta fer quelcom aleshores resulta que no té "competències" en les anomendes carreteres "nacionals".

Solament manca el poca-solta de torn com el de les 9:15 foten cullerada espanyolista interessada i manipuladora!
+4
-1
A algú li sobta?
Anònim, 04/09/2012 a les 10:51
És el preu que es paga quan l'opció durant 50 anys ha estat el turisme del tot s'hi val, amb guanys ràpids, sense respectar el patrimoni cultural i urbanistic del nostres avantpassats, ni respectar el patrimoni natural, ni el sentit comú...

Ara ja no s'hi val a disimular i fer veure que hi ha canvis com ara circular amb un vell Golf, però, amb un BMW al darrere ple de body guards, com fa el Sr Urdangarin per Barcelona, calen canvis grans si és que encara hi som a temps de reconduir el turisme a certs llocs del nostres país.

De passada diguem NO a l'euro(las)vegas!
+0
-2
Rigor
Anònim, 04/09/2012 a les 10:27
En ple centre de Lloret... noticia contrastada eh?
+0
-3
és igual
Anònim, 04/09/2012 a les 10:19
Osti, tu, que disparin al pare ho puc entendre, venjances i pèrdues de valors de vida, però a una criatura de 3 anys????
+2
-2
Normal
Anònim, 04/09/2012 a les 10:10
Durant anys i anys s'ha permes que els mafiosos tinguessin a Catalunya un recer i que blanquegessin els seus diners, i ara tenim assassinats pels carrers.

Mes preocupar-se per aixo i menys parlar dels immigrants es el que haurien de fotre molts.
+5
-10
I despres..
Anònim, 04/09/2012 a les 09:15
Si a Catalunya avui mateix, hi ha més mafies que gent que proclame la independencia, no veieu que amb això de la independencia els politics tenen els ulls al clatell, no hi ha res serio a Catalunya.
+5
-2
cagum ya
Anònim, 04/09/2012 a les 03:17
Carda fastic ,i despres diran que la culpa es de tots. I pregunto perque paguem als politics . Vinga ba poseu-vos a traballar.
+11
-3
capital
Anònim, 04/09/2012 a les 02:06
Fa vint anys quan sortia per Lloret ja li deiem la Capital del Crim de Catalunya, perque sempre et trobaves algú sagnant a alguna cantonada, a mi no em sorprenen gens els fets.
+3
-15
INSEGURATAT A LLORET DE MAR
Josep de Cardedeu, 04/09/2012 a les 00:05
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+10
-3
Que dolentes son les drogues
Anònim, 03/09/2012 a les 23:43
Les noticies s han de donar quan se sap el que ha passat, a qui i a on.
Ni italians ni al centre de Lloret.
Quan tenim una societat en el que ser traficant de drogues o politic i a ningu te interes a perseguir aquest tipus de delinquents, el que trobo estrany es que cassos com aquests no passin
mes sovint.
+23
-1
Això fa por
Anònim, 03/09/2012 a les 22:43
La delinqüència fa estralls a Catalunya i a tot l'Estat. És espaordidor constatar la quantitat de màfies establertes a Catalunya. Prest podrem emigrar a Colòmbia perquè a Catalunya no s'hi podrà viure.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Mas Rodó Montonega 2011: hi ha vida més enllà del xarel·lo

Mas Rodó Montonega 2011: hi ha vida més enllà del xarel·lo

Al Penedès hi ha diverses varietats autòctones per aportar personalitat als vins locals

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: