Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial Selva Litoral (Blanes), juntament amb agents de la Policia Local de Lloret de Mar i del Cos Nacional de Policia van establir, els dies 22 i 30 d’agost, un dispositiu de vigilància i control a la zona d’oci nocturn de la població per tal d’actuar contra la venda ambulant i els il·lícits penals.

Les accions policials que es van dur a terme durant les dues nits s’emmarquen dins el dispositiu Marlés que, com cada any es porta a terme a les zones més conflictives de Lloret de Mar.

Els resultats d’aquest dispositiu ha estat:

-21 denúncies per ordenances municipals de venda ambulant.

-4 denúncies per tinença, consum i tolerància al consum de substàncies en local d’oci nocturn.

-86 identificacions

-27 persones traslladades a les dependències del Cos Nacional de Policia per irregularitats diverses relacionades amb estrangeria, entre elles 8 dones que exercien la prostitució. D’aquestes persones se’n van detenir dues, per tramitar l’expulsió del pais.

-2 detinguts per salut pública, tràfic de drogues i substàncies estupefaents.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona d’oci nocturn de Lloret de Mar com en d’altres carrers de la població.