Dos individus han arribat a les 19:15h amb una moto amb plaques estrangeres a la urbanizatció 'Els Pinars' de Lloret de Mar, on minuts després 19:31h han impactat un tret a un nen de tres anys i tres trets el seu pare que han quedat ferits arran del tiroteig. Just després dels trets una tercera persona esperava amb un Audi A-4 matrícula espanyola (1476CTY) segons ha pogut saber Gironanoticies.com.

El nen està ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron i el pare, s'ha ingressat en un primer moment a l'hospital de Blanes on als pocs minuts s'ha traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Segons les primeres informacions, que han arribat a GIRONA NOTÍCIES a les 19.50h de la tarda la parella i mare dels ferits està embarassada i ha sortit il·lesa del tiroteig.

Els Mossos d'Esquadra treballen per buscar els presumptes autors del tiroteig, que han fugit amb l'Audi de color fosc. S'han activat durant la nit un ampli dispositiu policial per la recerca i també s'ha alertat a Gendarmes a França. La policia no descarta que les plaques de matrícula estiguin doblades, segons les últimes informacions el vehicle està 'sostret' des de l'any 2010. El tiroteig d'aquesta tarda a la zona Residencial de Lloret podria ser per temes de drogues, els Mossos d'Esquadra treballen per capturar els presumptes autors del tiroteig.