Després de les activitats d’ahir dissabte i per segon dia consecutiu, en el marc incomparable del centre històric entre places, carrers i carrerons avui diumenge encara podem gaudir d’una bona passejada pels dos mercat medievals.

Cal dir també que la gran cercavila medieval s’ha iniciat amb puntualitat a les 10h fent un llarg recorregut pels principals carrers i places de la vila. Una gran participació de visitants i un espectacle singular, amb el qual els visitants es sorprenien de veure, entre l’estretor dels carrers, la marxa en formació d’una cinquantena de cavalls d’impressionant mida i caracteritzats per a l’ocasió. La comitiva també anava presidida pels comtes d’Empúries i la cort comtal.



Al llarg del dia d’avui també es podrà veure gaudir de les actuacions de carrer, concerts, teatre, espectacles de lluita, activitats infantils, visites guiades i les Bugaderes entre altres.

Les activitats es conclouran a partir de les 20'30h a la Plaça de la Basílica amb la intervenció de tots els grups participants en aquest XXII Festival Terra de Trobadors. Un cop finalitzada la cloenda a la Sala Polivalent es projectarà a partir de les 22h la pel·lícula "1212 l'Any de la Croada" realitzada pels Amics del Castell de Quermançó de Vilajuïga i Comtat d'Empúries.