vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
Creus que els partits reaccionaran després de la gran manifestació independentista?
Creus que els partits reaccionaran després de la gran manifestació independentista?
74 %
24 %
2 %
121 vots
Ricard Gómez: Som els ciutadans els que els votem. A qualsevol...
Dimecres, 12 de Setembre de 2012
Actualitat

Societat

08/09/2012
10:31  h.
'Sí' condicional d'Adelson a Madrid
El magnat del joc es decanta per la capital espanyola però adverteix que el projecte depèn del'evolució dels "reptes econòmics d'Europa"
Adelson Eurovegas
Las Vegas Sands ha confirmat que la Comunitat de Madrid acollirà Eurovegas. La confirmació oficial s'ha produït aquesta matinada a través d'un comunicat, poques hores després de l'anunci del projecte Barcelona World per part de la Generalitat.

La companyia de Sheldon Adelson no ha especificat per quins terrenys es decanta i ha assegurat que el projecte es troba en una fase inicial. Las Vegas Sands ha concretat que aportarà entre el 25 i el 35% del capital tot i afegir que estarà pendent de la resolució dels "reptes econòmics dins d'Europa, que jugaran un paper important".

Agraïment a la Generalitat

D'altra banda, Las Vegas Sands ha agraït a la Generalitat "el temps i els esforços" que han dedicat al procés de candidatura per acollir Eurovegas. "Hem tingut un gran suport de les dues ciutats i estem molt agraïts per les amistats que hem fet", ha comentat el màxim responsable de la companyia, Shelson Adelson en el comunicat fet públic aquesta matinada de dissabte, hora catalana.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
8Veure i/o afegir comentaris
antidretà:A Catalunya fa més de 50 anys que estem vivint del mateix mod...
Comentaris (8 en total)
antidretà
09/09/2012 15:14
A Catalunya fa més de 50 anys que estem vivint del mateix model parasitari basat en l'especulació urbanística i la massificació turística. I això no canviarà fins que desapareixin tota aquesta màfia de constructors-especuladors-polítics que sostenen el xiringuito. Tant de bo l'actual crisi duri molts més anys si això ha de comportar la desaparició de totes les constructores i promotores immobiliaries que parasiten Catalunya.
Joana
09/09/2012 15:08
"Nosaltres els Catalans ", crec què som la majoria , que tambè l´hi estem agraïts a ell, Sr. Adelson, per no haver escollit Catalunya pel seu projecte. Crec que ha estat respectuós amb el nostre tarannà. Gràcies.
Aniol
09/09/2012 14:14
La puntada al cul de Catalunya a l'erovegas d'Andelson i el Barcelona World, han fet fracassar el projecte eurovegas.
Jordi
08/09/2012 21:50
Jo també enyoro Jordi Pujol, ferran. No ets l'únic. Tots els que estimem Catalunya l'enyorem. Tots enyorem la seva defensa davant els socialistes de l'economia productiva però has d'entendre que els socialistes han enfonsat tant, tant però tant, tant, tant, l'economia, que de moment l'únic que tenim per tirar del carro és el turisme. Reprendre aquella intenció estratègica del pujolisme, que tots enyorem, demana més temps i sobretot exigeix primer una cosa: canviar el model educatiu. Amb aquest sistema educatiu progre és impossible que poguem ser altra cosa que un país de cambrers. Els nostres progres, tontos útils d'Espanya, han fet mals que poden arreglar-se en un pim-pam i d'altres mals que costarà moltíssim més. Poc a poc i bona lletra.
el nom
08/09/2012 21:44
Els de madrid ho tenen molt cru amb aquest païu, NO es farà el projecte...!
antidretà
08/09/2012 18:52
I de pas que s'emportin el Mas i la gent de CiU que ens han volgut encolomar aquest malson per fer uns quants calerons.
ferran
08/09/2012 15:24
Com de moment, i gràcies als Deus, el complex mafiós del totxo no te més crèdit per empastifar amb més de ciment tot el litoral Mediterrani (lleis de aznar, rato i montoro de finals dels noranta) per seguir especulant, blanquejant diners o construir urbanitzacions fantasma, s'han inventat els megaprojectes: casinos, centres de convencions i oci, que tan bé sona a les oïdes d'uns ciutadans desesperats per l'atur i disposats a empassar lo que facin falta. Peró desenganyeu-vos, res s'apartarà del model espanyol i corrupte per excel·lència: Blanqueig de diners, especulació i corrupció a tots els nivells..Potser l'únic canvi, sigui el fet de traslladar cap a territoris castellans verges fins ara del model prostibulari, el mateix model que hem patit les colònies castellanes del Mediterrani: Les Illes Balears, València i Catalunya, durant els últims seixanta anys i, que tants redits econòmics han donat a l'estat i autonomies subvencionades que ens escupen a la cara...Per desgracia, veig que els polítics Catalans també segueixen el mateix model prostibulari: totxo/turisme/traficants.
el nom
08/09/2012 14:11
Doncs si estan pendents dels reptes econòmics d'Europa ho té clar madrit, no tindran mai les Vegas Sands.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida