Dimecres, 12 de setembre de 2012 | 10:23
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

 PERE NAVARRO, L'INDIGNAT

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
isidoro
 PERE NAVARRO, L'INDIGNAT
 ELS MIOLS D'ISIDORO
10/09/2012 06:10
Estava jo de vacances encara i disposat a donar-li una treva al meu senyoret, que no guanya per ensurts cada vegada que el socialisme es belluga, quan Pere Navarro ha decidit fer com que mana i davant l'estropici que ha montat han vingut les meves ratolines vermelles enarborant el "cliping" de les cagades en premsa del susdit al llarg de l'estiu que jo no volia esmentar i reivindicant una anàlisi perquè ningú confongui el socialisme amb Pere Navarro. Lògicament no m'he pogut negar perquè a elles i a mi Navarro ens té "garratibats" des que en una entrevista en El Periódico va deixar anar el següent titular: "m'indigna que…" No se m'emocionin!... Navarro, el primer secretari escollit per ser "el menys dolent que tenim", no s'indigna perquè vostès estan passant estretors econòmiques, ni per les retallades en sanitat i educació, ni perquè el PP vol arrabassar-nos la Democràcia reduint la representació política que ja no és el resultat d'una persona/un vot. 

 Tampoc vagin a creure que s'indigna perquè el PP vol reorganitzar i reduir a la mínima expressió les competències municipals a l'inrevés!, en la seva estreta visió política li ve que ni pintada perquè així podrà, com des de fa anys ve fent, seguir retallant sense ser "el dolent de la peli" al no substituir les baixes ni les jubilacions i no renovar contracte a personal tècnic, saltant-se a la torera totes les antigues reivindicacions democràtiques sobre aquest tema. No!, No! res d'això! Pere Navarro s'indigna perquè l'exclouen del catalanisme, escoltin! 

 Si fos un líder del socialisme Pere Navarro a més d'indignar-se per tot l'enumerat hauria d'indignar-se per pagar-li un sou a un ex-regidor ficat a "gandúl de confiança" al que li paga el sou tota la ciutadania perquè despatxi des del bar que està al carrer de darrere de l'ajuntament i, entre cervesa i cervesa, es dediqui al vell i buscaraons divideix i guanyaràs per aconseguir que el seu fill sigui l'hereu d'una alcaldia condemnada a perdre's com Barcelona gràcies a gent tan poc socialista com ell que només es dediquen a posar-se en totes les executives i Consells de Federació per marranejar amb càrrec o sense ell. 

 Per avui ho deixo que estic veient que el meu senyoret n'agafarà una amb mi que ficarà la clau del rebost en una caixa de seguretat…. 

I és que el meu senyoret és molt d'esquerres encara que li hagin matat el socialisme tota aquesta colla d'impresentables!

 Hi ha més injustícies per les que podria indignar-se Pere Navarro però ell com s'està fotent al personal del seu ajuntament amb l'excusa del "jo no sóc perquè ni tan sols estic" ho deixo per demà… o demà passat…

Miauuuuuuuuuu!!! Marramiauuuuu!!!
Angel Hernández Guardia
10/09/2012 14:09
Tiene toda la razón el gato. Pere Navarro ni es ni ha sido socialista nunca, pero es que el PSC tampoco ya que desde es momento de su unificación con el PSOE lo único que tenia de socialista eran los votantes de la inmigración y de los barrios obreros engañados con las siglas PSOE (con el vistobueno de Alfonso Guerra). Hace poco J.L. Gonzalez Casanova calificaba a Felipe Gonzalez como cristiano democrata gran timador del socialismo historico español.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1