Actualitzat el 10/09/2012 a les 08:33h

«Nos declaramos independientes», diu en Miguel Ángel

Miguel Ángel diu: "Nos declaramos independientes". Nosaltres diem: "Hi estem preparats!"

La nit del 5 de setembre, l’endemà que Sant Pere de Torelló aprovés la moció de la Declaració d’Independència de Catalunya, rebia el següent correu electrònic:
“Estimado Jordi, comunicarte que mi familia y yo les acabamos de declarar la independencia a los productos y servicios catalanes. A partir de ahora ya no más Seat, La Caixa, Gallo… además haremos pedagogía para que nuestros conciudadanos no consuman vuestros productos. Os moriréis y el terruño quedará ahí, no os lo podréis llevar al otro mundo, catetos. Som valencians i espanyols, mai catalans”.

Segurament que de comentaris com aquest en rebem milers cada dia en aquest país nostre. La meva resposta va ser: “Estimat Miguel Ángel, jo continuaré comprant productes del País Valencià, de Castella i de la resta de l’Estat espanyol. Amb l’odi no anirem enlloc. Els independentistes catalans no tenim cap problema amb els ciutadans de l’estat, però sí amb el propi estat que no ens reconeix el dret a la independència”. Com a contraresposta, silenci.

I després del silenci és quan reflexiono de les conseqüències de tot plegat,  arribant a la conclusió que, d’una banda ens cal preparar-nos per una instigació de l’odi per part d’Espanya cap a Catalunya, pel boicot als productes catalans, pel cansament d’ells a les nostres reivindicacions, per la confusió i tergiversació dels arguments, per les amenaces constants, la humiliació, la confusió, el desànim col·lectiu, el joc brut amb els nostres sentiments i debilitats... i per l’altra banda ens cal també preparar-nos a fer de captaires per poder pagar les nòmines, a rebre amenaces sobres les nostres pensions, a fer-nos sentir culpables de tot el que està succeint, a fer-nos sentir com uns malgastadors i alhora insolidaris… Serem el seu blanc i buscaran la confrontació i la divisió entre nosaltres i boscaran també el desprestigi del país.

És davant d’aquesta reacció, però, que ens cal lluitar per a combatre’ls i ens cal fer-ho amb la força de la raó, del caràcter, i, mentalitzant-nos que res és fàcil i que tal i com va dir Mark Twain “perquè sabíem que era impossible ho vam aconseguir”. Necessitem, doncs, ser responsables, desacomplexar-nos i treure’ns de sobre la síndrome d’Estocolm. Necessitem confiar en les nostres possibilitats, reforçar les nostres conviccions i estar disposats al sacrifici i a l’esforç.

Herman Hesse citava: “Perquè pugui sorgir quelcom possible, és menester intentar un cop i un altre l’impossible”.   I un cop més, en un moment històric com aquest que ens toca viure i com a majors d’edat que som és menester de decidir. I no ho dubteu, al final guanyarem!

COMENTARIS

+24
-0
Castella i els castellans són així.
MIK., 10/09/2012 a les 09:17


Els castellans nadius i els castellans assimilats com en Miguel Ángel treballen al servei de la nació castellana.

Des del punt de vista de Castella i del groller Miguel, els catalans només som els masovers d'una finca que ells van aconseguir ( amb violència despietada, però d'això no en parlen gaire ) i no els importa gens si ens morim tots en poc temps, perquè ells continuaran sent els amos de la finca i la continuaran repoblant amb colons castellans fins a la castellanització total i absoluta.

I després celebraran el final del problema català bevent amb frenesia l'horrorós cava de Morata de Tajuña.

Hem de ser conscients que molts castellans ens volen morts.

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

INDEPENDÈNCIA O MORT.

+11
-1
Joan
Anònim, 10/09/2012 a les 09:06
Cada cop que ens diuen insolidaris sorgeix la reacció contrària: un independentista més. Que vagin fent

Anna
+10
-1
Anna
Anònim, 10/09/2012 a les 09:05
M'animes . Estem molt animats i ho aocnseguirem. Depen de nosaltres

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: