El tast de Vadevi.cat:

Vés a: La Fou Els Amelers 2011: suc de Terra Alta

La Fou Els Amelers 2011: suc de Terra Alta

Un monovarietal de garnatxa blanca que demostra el gran potencial d'aquesta varietat

Vés a: Albet i Noya El Fanio 2011: el millor entre els millors

Albet i Noya El Fanio 2011: el millor entre els millors

Un xarel·lo en el que s'han aplicat tècniques biodinàmiques i amb criança amb les seves mares dintre d'ous de ciment

Vés a: Torre del Veguer Llum del Canigó blanc 2011: el vi del Pirineu

Torre del Veguer Llum del Canigó blanc 2011: el vi del Pirineu

Tast del primer vi comercial de la Cerdanya, procedent de vinyes a 1.200 metres d'alçada

Vés a: Mas Rodó Montonega 2011: hi ha vida més enllà del xarel·lo

Mas Rodó Montonega 2011: hi ha vida més enllà del xarel·lo

Al Penedès hi ha diverses varietats autòctones per aportar personalitat als vins locals

Vés a: Flor de Clotàs 2010: present i futur del vi de Castelló

Flor de Clotàs 2010: present i futur del vi de Castelló

Els vins castellonencs esperen assolir la categoria de Denominació d'Origen en pocs anys

Vés a: Llopart Clos del Fòssils 2011: plaer o identitat?

Llopart Clos del Fòssils 2011: plaer o identitat?

Hi ha consumidors amb preferències ben diferents, des dels que prefereixen els vins amb caràcter local, fins els que només busquen gaudir d'un bon moment

Vés a: Mont Marçal Crianza 2009: fets i no promeses

Mont Marçal Crianza 2009: fets i no promeses

Un vi negre penedesenc elaborat amb un cupatge de merlot i cabernet sauvignon, les dues varietats negres més esteses a la DO

Vés a: Llàgrimes de Tardor Blanc 2009: vi lent, vi valent

Llàgrimes de Tardor Blanc 2009: vi lent, vi valent

La garnatxa blanca terraltenca demostra el seu potencial

Vés a: Llopart Vitis 2011: les aromes perdudes del Penedès

Llopart Vitis 2011: les aromes perdudes del Penedès

Un blanc aromàtic elaborat amb xarel·lo, acompanyat de subirat parent i moscatell

Vés a: Vinyes del Grau Sauvignon Blanc 2011: orgull de pagès

Vinyes del Grau Sauvignon Blanc 2011: orgull de pagès

Són només 1200 ampolles, el preu total de les quals no iguala el cost del servei de càtering a Alimentaria d'un dels grans cellers

Vés a: Castillo Perelada Cigonyes Rosé 2011: el tercer de la família

Castillo Perelada Cigonyes Rosé 2011: el tercer de la família

S'amplia la gamma Cigonyes de vins elaborats bàsicament amb varietats autòctones

Vés a: Finca Valldosera Subirat Parent 2011: original com cal

Finca Valldosera Subirat Parent 2011: original com cal

Un pas més en el procés de recuperació de varietats autòctones a la DO Penedès

Vés a: Frisach Selecció 2011: em sap greu

Frisach Selecció 2011: em sap greu

Cada cop més vins llueixen el distintiu Garnatxa Blanca 100X100 que ha creat el consell regulador de la DO Terra Alta per fer identificables a primer cop d'ull els monovarietals elaborats amb el raïm blanc característic de la comarca

Vés a: Mas Tinell Carpe Diem 2006: reialment bo

Mas Tinell Carpe Diem 2006: reialment bo

El celler penedesenc té previst inaugurar l'any vinent un luxós hotel a tocar de Vilafranca

Vés a: Oriol Rossell Virolet: objectiu assolit!

Oriol Rossell Virolet: objectiu assolit!

Un monovarietal de xarel·lo, amb criança amb les seves mares durant 5 mesos, sense pas per fusta

Vés a: Parés Baltà Indigena Blanc 2011: algú ho havia de fer (2)

Parés Baltà Indigena Blanc 2011: algú ho havia de fer (2)

El celler de Pacs segueix amb la tasca de recuperació de varietats autòctones que a hores d'ara són poc freqüents al Penedès

Vés a: Muscàndia Rosé Brut: plaer a l'abast

Muscàndia Rosé Brut: plaer a l'abast

Un cava rosat elaborat amb raïm trepat i a preu raonable

Vés a: Oxigen 2011 de Can Pasqual de Gelida: retorn al futur

Oxigen 2011 de Can Pasqual de Gelida: retorn al futur

La masia penedesenca recupera l'elaboració de vi 18 anys després

Vés a: Ferré i Catasús Sóc un rosat 2011: Una història d'amor i de terra

Ferré i Catasús Sóc un rosat 2011: Una història d'amor i de terra

Un monovarietal de merlot, de l'escola de rosats potents com el Gran Caus que va crear el desaparegut enòleg Joan Milà

Vés a: Els vins de Torre Marimon: políticament incorrectes

Els vins de Torre Marimon: políticament incorrectes

L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries elabora dos vins amb les varietats cabernet sauvignon, merlot i pinot noir

Pàgina 1 de 2
 Següent >
#igerscatalunya
Vés a: La Fou Els Amelers 2011: suc de Terra Alta

La Fou Els Amelers 2011: suc de Terra Alta

Un monovarietal de garnatxa blanca que demostra el gran potencial d'aquesta varietat

Vés a: Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

The 25 videos in English essential to know Catalonia and the current process towards independence



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: