Redacció/ACN | Actualitzat el 11/10/2012 a les 20:45h

El PSC descarta assistir a la concentració espanyolista del 12O

Pere Navarro, durant l'acte de presentació de la candidatura a la presidència de la Generalitat Foto: C.B.

El candidat del PSC a les eleccions del 25-N, Pere Navarro, ha descartat aquest dijous a la tarda assistir a la concentració per reclamar la unitat d'Espanya pel proper 12 d'octubre, Dia de la Hispanidad. El primer secretari del PSC ha assegurat que respecta la concentració, però ha afegit que els socialistes "ni la convoquem, ni hi participem, ni tampoc hi donem suport".

Navarro ha fet aquestes declaracions a Manresa, on s'ha reunit amb els representants de les Associacions de Pares i Mares de la ciutat. El candidat del PSC ha assegurat que l'educació ocuparà un paper substancial en el programa electoral que preveuen presentar per a les properes eleccions del 25 de novembre.

Navega per les etiquetes

psc12oespanyolismed

COMENTARIS

+1
-0
estrany
anseso, 12/10/2012 a les 17:07
Resulta estrany que aquests botiflers bo hagin anat a la concentració dels seus compatriotes espanyols.
+0
-0
estranyat
anseso, 12/10/2012 a les 16:54
Què estrany que no hi hagin anat aquests botiflers.
+1
-0
CAGATS
Josep Albà, 12/10/2012 a les 13:39
El PSC és tan poca cosa, tan mesquí i tan miserable que és incapaç de donar suport a la única via de salvació de Catalunya, la independència, i a la vegada és incapaç de parlar clar i declarar el que han defensat sempre: el seu españolisme, antic, profund i sense embuts. Ni carn, ni peix. El PSC és purament un vòmit.
+2
-0
I per què no?????????
Montserrat, 12/10/2012 a les 12:04
Ai Peret....i per què no???????
Total si els vostres objectius son els mateixos que els pprus siutadanus i falangistes.....ensorrar la nació catalana....això sí uns ho fan de manera més bèstia.....
Vaaaaaaaaaaaaa sociates....que us estan esperant!!!!!
+3
-0
No M extranya
Anònim, 12/10/2012 a les 00:16
Si venen els ultra sur i els de les falanjes i es barregen amb els de ciutadans i els del PP , es pot montar una tangana tremenda, si es aixi que ho vegi Europa i compari, la cosa promet, semblan entossudits en donar nos l independencia per la via ràpida.


+0
-0
||*||
en Josep, 11/10/2012 a les 23:54
Sabeu que us esteu posant al nivell del PP?
+1
-0
Politicament..
Anònim, 11/10/2012 a les 23:39
Politicament no entenc l'estrategia.. estan en terra de ningu ara mateix..
+2
-0
El porc , ve de mena
JdB, 11/10/2012 a les 23:32
hi has d'anar "navarro", pots explicar-los aquesta història del "fadaralisma", segur què t'escolten.
+1
-0
Ridícul!
Vicenç Ramoneda, 11/10/2012 a les 23:24
Fracassa la manifestació ultra del 12-O.

Malgrat tots els esforços del PP i C’s, d’alguns mitjans espanyols de comunicació i els diners d’alguns empresaris, el 99% dels seus votants es quedaran a casa

L’espanyolisme recalcitrant que representen el PP i C’s ha necessitat de l’extrema dreta per portar gent a la concentració d’aquest 12 d’octubre a les 12 del migdia a la Plaça Catalunya, els mateixos organitzadors ja han recorregut a un munt d’excuses per justificar la poca assistència, i han advertit que ningú la vulgui comparar amb la manifestació del 11s2012. Ni tant sols els autocars vinguts de fora de Catalunya garanteixen una representació significativa de la concentració. PP i C’s hauran d’anar amb compte per tal que l’extrema dreta no acapari com a seva una concentració convocada amb molts mitjans però, amb un resultat ridícul.


Ni els bons ciutadans que se senten espanyols aniran a una concentració convocada per l’extrema dreta i utilitzada pel PP i C’s per treure’n redits polítics

La radicalitat i la bogeria desfermada des de Madrid i augmentada pel PP i C’s en les seves intervencions a mitjans de la caverna mediàtica ha comportat que fins i tot aquells que se senten espanyols vegin una bogeria anar a una concentració protagonitzada per ultres espanyols, compartir manifestació amb falangistes, ultrasur i altres bandes violentes. Tot plegat, tant sols por ser possible per la situació de desesperació en que es troben els populars i Ciutadans, superats per les conseqüències de l’èxit de la manifestació del 11 de setembre però, sobretot, pel fet que l’independentisme ha guanyat la centralitat política, fins i tot la bona gent que se sent espanyola té plena confiança en tot el procés cap a l’estat propi, i no se sent identificada amb la deriva fatxenda dels partits encapçalats per Sánchez Camacho i Albert Rivera.

El fracàs del PP i Ciutadans, necessiten de l’extrema dreta per convocar una manifestació

La deriva de Sánchez Camacho i Albert Rivera els ha obligat a pactar amb l’extrema dreta i amb els sectors més feixistes per tal de portar uns milers de persones a la celebració del dia de la hispanitat. Ho han vestit amb una plataforma cívica però finançada pel PP i C’S, i amb l’aportació d’alguns empresaris que enyoren la dictadura franquista.

El fracàs de la manifestació demostra el cada cop més residual paper dels partits que neguen l’exercici de la democràcia als catalans

La convocatòria de demà és la prova evident que a Catalunya tant sols una minoria s’oposa a l’exercici del dret a l’autodeterminació, confirma que les afirmacions de Sánchez Camacho i Albert Rivera sobre l’existència d’una majoria silenciosa que no vol la independència de Catalunya és una veritable falsedat, el fracàs de demà deixa amb el cul a l’aire a tots aquells que diuen que els independentistes són una minoria, doncs resulta que la veritable minoria són els que demà seran a la manifestació, el seu fracàs és l’èxit d’un poble que vol exercir el seu dret democràtic.
+6
-0
FACHA
Jordi||*||, 11/10/2012 a les 23:23
Navarro és igual que vagis que si no el que passa és que no vols sortir a la foto amb la falange però després aniràs a Madrid i votaràs en contra de CATALUNYA
+2
-0
Quina tropa!
Anònim, 11/10/2012 a les 23:13
Fins i tot se s'avergonyeixen del seu dia.
+3
-0
Per no quedar en evidencia
Anònim, 11/10/2012 a les 22:49
perque seran 4 gats.
A les eleccions quedara clara la devallada dels unionistes.
+6
-0
Avancem sense trencar
Anònim, 11/10/2012 a les 22:11
Te gracia: "avancem sense trencar" i el primer que fan ja es trencar el seu propi partit.
Igualment tant se me'n fot
+2
-0
Ja hi anira el PPSOE per ells
Anònim, 11/10/2012 a les 22:01
Crec que el lema no es pot llegir sencer deu fer així:
Avancem enrere sense trencar nos.
Records a en Montilla siau.
+1
-0
12-O
Campanars, 11/10/2012 a les 21:51
Menys mal que encara els resta una mica de dignitat.
+4
-0
I per què no?
Anònim, 11/10/2012 a les 21:51
Doncs una vegada el Maragall ja ha fet el pas, aquesta colla no hi farien cap nosa entre els falangistes
+2
-0
Costa d'imaginar que es pugui tenir més morro
Jordi M, 11/10/2012 a les 21:44
A les eleccions espanyoles, els sociates ens plantifiquen quan els convé els putos cara a cara entre el seu candidat i el del PP com si no hi haguessin d'altres partits -n'hi ha de catalans, per exemple- i ho fan perquè aquest és el format que més els afavoreix. En canvi, mentre que aquí hi va haver Tripartit els debats els van muntar de tots els partits alhora. Tant hi feia si tenien tres escons, com cinquanta: tots tenien una sola veu. Ni pensaments de fer aquí un cara a cara entre Artur Mas i Jóse Montilla, per raons òbvies. Millor que hi fossin tots els partits perquè així ells tenien tres veus: les dels tres integrants del Govern d'Entesa (no sé què resulta més hilarant, que n'hi diguessin 'Entesa' o que n'hi diguessin 'Govern'). I llavors CiU quedava aïllada perquè, si el PP hi coincidia en res, pitjor encara. Ras i curt, que el format tornava a ser el que més convenia a la màfia sociata. Tot això ho dic arran que ahir un tal Pere Navarro, sociata, va pressionar Josep Cuní perquè aquesta vegada el debat fos a tres. Segons aquest tal Pere Navarro, ara hi ha tres opcions. L'opció, segons ell, rupturista, independentista radical: Convergència. L'opció més anticatalana, l'espanyolisme més ranci i dretà: el PP. I finalment ells, els sociates, que representarien el federalisme, la millora de les relacions amb Espanya però sense trencaments ni perilloses aventures. Quin morro. Però quin morro que tenen! Ni un milió de clonacions de Carmen de Mayrena sumades tindrien tant de morro. Òbviament, el debat entre tots ara no els convé perquè ERC, Iniciativa i Solidaritat serien veus també sobiranistes -i d'esquerres- i ells quedarien del costat on són, del costat que vota No al Dret a Decidir, del costat del PP i Ciutadans. O sigui que el cas és aquí del que es tracta és que el debat respongui sempre a la conveniència sectària dels quinquis de Nicaragua. Ni pensaments d'anar-hi a cap debat així, eh, CiU? Ni pensaments!
+2
-0
Ni No
Anònim, 11/10/2012 a les 21:40
Ni carn ni peix sinó tot al contrari.
+2
-0
No mes sang
Anònim, 11/10/2012 a les 21:35
El PSC ja esta mort nomes pot salvar la cara si Navarro es pronunciés sense embuts a favor de referendum i reconeix l equivocació del PSC de no trencar la disciplina de vot a Madrid en la proposta de ERC i CIU sobre el referendum.si no ho fa i Maragall demana la desviació del vot útil cap el sobiranisme la desfeta pot ser històrica, quina campanya tindrem!!! Si no fos per la crisis i el malament que ho passen molts diria que mai la política ha estat tant apassionat , divulgativa, distreta i esperançadora.
+0
-0
Plourà
//*//, 11/10/2012 a les 21:25
El temps sembla que no acompanyarà.
Així que els que portin la bandera amb el pollastre, que es facin la idea que acabaran com pollastres remullats.
Quina pena.

Visca Catalunya!!
+2
-0
ADÉU ESPAÑA
Anònim, 11/10/2012 a les 21:17
Només al psc li han preguntat si anirà a la mani españolista.
Tothom ja ha posat al mateix sac= el psc + pp + c's + la falange. Ja son enemics.
Tots en contra de la LLIBERTAT DE CATALUNYA
+1
-0
UCD
fideli, 11/10/2012 a les 21:16
PSC-PSOE, com la UCD?
+3
-0
Prou de frau !
Bejota, 11/10/2012 a les 21:03
PSC:Aneu a les eleccions com a PSC i no inviteu a fer els mitins als del PSOE perque sabeu que no treiriu prou vots per estar al Parlament.
+10
-0
Coi, coi.
Pirineus, 11/10/2012 a les 20:58
Aquestes associacions qui les deu assessorar i dirigir que poden reunir-se amb aquest senyor que talla tan el bacallà?

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

#igerscatalunya
Vés a: La Fou Els Amelers 2011: suc de Terra Alta

La Fou Els Amelers 2011: suc de Terra Alta

Un monovarietal de garnatxa blanca que demostra el gran potencial d'aquesta varietat

Vés a: Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

The 25 videos in English essential to know Catalonia and the current process towards independence



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: