Registrar-se
Recorda contrasenya

Cultura. dilluns, 15 d'octubre de 2012, 18:23

La Plataforma per la Llengua penja una pancarta a Via Laietana de Barcelona en protesta per la voluntat d'espanyolitzar els alumnes catalans

L'ONG del català celebra en to irònic que Wert per fi hagi expressat les seves veritables intencions amb la frase 'Per fi diuen què volen'

Una pancarta de 9 metres de llargària amb les faccions del Ministre d'Educació, Cultura i Esports, José Ignacio Wert, penja des d'avui en ple centre de la ciutat de Barcelona, a la Via Laietana. L'ha penjat la Plataforma per la Llengua en protesta per les ja famoses declaracions que el Ministre va expressar la setmana passada i en les quals es va reafirmar ahir mateix, tot i el rebuig gairebé unànime de la societat catalana: "Nuestro interés es españolizar a los niños catalanes", va dir Wert.

 

La Plataforma per la Llengua celebra que el ministre Wert per fi hagi expressat per fi els seus objectius reals, fins ara amagats rere falses argumentacions. "Per fi diuen què volen. Gràcies senyor Ministre", es pot llegir irònicament a la pancarta.

 

La Plataforma per la Llengua considera que les paraules del ministre Wert són una provocació i són impresentables i impròpies d'un Ministre, a més d'explicitar descaradament la voluntat d'eliminar el model d'escola català, i afegir tensions polítiques demagògiques en un àmbit tan important com és el de l'educació i el de l'escola. Wert es reafirmava ahir mateix en les seves paraules i avui mateix tornava a insistir en unes noves declaracions que no tenia res de què disculpar-se i aprofitava per criticar el President del Govern català.

 

L'ONG del català engega amb aquesta acció simbòlica una campanya que es llançarà en breu i que té l'objectiu de combatre tots els atacs que rep diàriament la llengua catalana, i que s'han accentuat en els darrers mesos.

Envia Corregeix

577 lectures   2 comentaris

les notícies més...