Dissabte, 20 de octubre de 2012 | 10:27
Vostè es troba a: Inici > Societat >

CC.OO. confirma que el 14 de novembre tindrà lloc la primera vaga general ibèrica al costat de Portugal

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
SOCIETAT
CC.OO. confirma que el 14 de novembre tindrà lloc la primera vaga general ibèrica al costat de Portugal
Societat 19/10/2012 13:44
fernando lezcano
Europa Press.- El secretari de Comunicació de CC.OO., Fernando Lezcano, ha confirmat que el proper 14 de novembre tindrà lloc la primera vaga general ibèrica, doncs aquest dia es durà a terme una vaga general simultània tant a Espanya com a Portugal, tot i que no ha descartat que en el seu moment s'hi sumin altres estats del Sud, especialment Grècia.
Lezcano va explicar que aquesta vaga general ibèrica s'emmarca en la jornada europea de protestes convocada pel 14 de novembre per la Confederació Europea de Sindicats (CES), que inclourà manifestacions i tot tipus d'accions de protestes en altres països de la UE.

En aquest sentit, Lezcano va confiar que aquesta jornada suposi un canvi "significatiu" en la relació de poders en la UE, al mateix temps que va ressaltar que suposarà un "salt espectacular" a nivell de coordinació sindical en l'àmbit europeu.

Com ja han vingut insistint les centrals sindicals, la finalitat de la qual serà la segona vaga general és revertir les polítiques d'austeritat que emanen de la UE i que després de dos anys i mitjà estan fent que "els països que les pateixen estiguin pitjor que abans".

"Hi ha més atur, s'ha abandonat als nostres joves a la seva sort, hi ha més pobresa, es redueixen les prestacions per desocupació i les ajudes als més desfavorits, es desmantella l'educació i la sanitat i no hi ha cap perspectiva de remuntada econòmica", va afegir.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1