Osona.com | Actualitzat el 22/10/2012 a les 11:33h

Israel aborda el vaixell pro-palestí on viatjava una activista osonenca




L’exèrcit d’Israel va abordar el passat dissabte l’Estelle (foto, a sota), el tercer vaixell solidari que organitza la Flotilla de la Libertad, per tal d’intentar trencar el bloqueig d’Israel a la franja de Gaza. El vaixell i la seva tripulació van ser traslladats al port d’Ashdod.

Al vaixell hi viatjava l’activista de Taradell (Osona), Laura Arau, junt amb alguns parlamentaris i ciutadans de diversos països europeus. Tots ells es troben en bon estat de salut.

Els ciutadans espanyols seran repatriats el més ràpid possible si firmen abans de 72 hores un document on reconeixen haver entrat il·legalment a Israel, segon han indicat fonts de l’ambaixada d’Espanya a Tel Aviv. En cas contrari, seran detinguts i jutjats d’acord amb la legislació israelí.

Des de l’expedició, es considera que la detenció ha estat il·legal, ja que asseguren que estaven en aigües internacionals i es demana que se’ls posi inmediatament en llibertat i se’ls tornin les pertinences.  A més, es fa una crida als governs europeus perquè prenguin les mesures convenients.

Més informació, al web Rumbo a Gaza

Navega per les etiquetes

PalestinaIsraelLaura ArauGaza

COMENTARIS

+1
-0
Polisario, Hamas i l'Autoritat estan subvencionats per Espanya
Anònim, 23/10/2012 a les 01:39
a canvi que ignorin la causa catalana i la basca. La progressia nostrada continuarà regalant diners als àrabs, eludint que el 20% de catalans malviu en el llindar de la inòpia. Els pijoprogres són la lepra de Catalunya.
+1
-0
I no ajuden al poble sirià?
Anònim, 23/10/2012 a les 00:20
I per què no intentaven desembarcar a Síria, molt a prop d'allà, on el poble sirià ho necessita molt més que els palestins?.... No han sentit el clam atronador dels habitants de Síria?..... És que també s'hi pot accedir per mar, saben?...... Ah no, que els sirians, que són àrabs i musulmans, les gasten molt dures, oi?......... Doncs aleshores deixin en pau als israelians, amb qui qualsevol xixarel·lo s'atreveix, l'israelià, un poble i societat democràtics obligat a una constant semi-guerra defensiva.
+4
-0
valenta pijeta!
Anònim, 22/10/2012 a les 16:10
AI SNEYOR! la nena ja ha fet el numeret!
a veure quin dia la veiem reclaman els drets dels xinos (ah no! que aquests no repatrien! aquests doten hosties i aqui ja no som valents!)
+3
-1
L'ambaixador palestí ja ens ha senyalat el camí...
Oriol de Mollerussa, 22/10/2012 a les 12:48
L'ambaixador palestí ja ens ha senyalat el camí. Qualsevol català conseqüent ja sap qui no són els nostres amics.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

#igerscatalunya
Vés a: Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

The 25 videos in English essential to know Catalonia and the current process towards independence



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: