Divendres, 26 de octubre de 2012 | 10:32
Vostè es troba a: Inici > Economia >

 El misteri d'Aigües de Catalunya LTD, la societat que també participa en la compra de l'ATLL

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Catalunya
 El misteri d'Aigües de Catalunya LTD, la societat que també participa en la compra de l'ATLL
Economia 18/10/2012 07:20
Manuel Fernando González.- El major misteri que embolica la baralla pel concurs obert entorn de l'ATLL no és si la família Entrecanales cerca repetir amb l'apetitosa ATLL un dels seus clàssics "pelotazos financers" que descriuen amb notable encert els nostres col·legues del Triangle. El veritablement sorprenent és que tota l'operació que han muntat des de Madrid els Entrecanales es va forjar en tan sol cinc dies, mentre al seu més directe competidor la catalana AGBAR amb 145 anys d'història, l'aportar la documentació tècnica i buscar un finançament solvent li va costar mesos de treball i fer ús d'unes relacions institucionals úniques al món.
Algú li va estalviar per exemple el treball tècnic a Acciona i va fer un projecte a la carta?. No ho vull ni pensar-hi, perquè estem parlant d'un delicte i Acciona té massa hores de vol empresarial com per jugar-la-hi d'aquesta manera. Però alguna cosa hi ha en el projecte madrileny que no encaixa, ni amb els temps ni amb la solvència del mateix i menys quan un entra en el terreny dels misteris insondables.

 Per això, amb la mosca darrere de l'orella, els periodistes ens mirem els papers i després de fer-ho, se'ns ocorren diverses preguntes. I d'entre elles, la més curiosa i variopinta és la que vol saber els qui són o a qui representen els noms que a continuació els relacionem d'una misteriosa societat que s'inscriu a Londres l'1 d'Octubre passat, dies abans de la convocatòria consursal, amb el res innocent nom d'Aiguas de Catalunya LTD que després apareixerà al costat d'Acciona a la recerca de l'ambicionada ATLL.?

Llegeixin vostès amb atenció:

Dades que apareixen en el registre

AIGUES DE CATALUNYA LTD
Company Number 08235381
Registered Office BERKELEY SQUARE HOUSE
4-19 BERKELEY SQUARE
LONDON
UNITED KINGDOM
W1J 6BR

Company Origin United Kingdom
Country England
County Greater London
Borough City of Westminster
Postcode London - W1J 6
Company GPS lat: 51.509878, long: -0.144584

Data d'inscripció: l'1 d'octubre de 2012

JAMES ANDERSON
Director Appointment terminated 03/10/2012

MARCELO HALLACK
Director Appointment 03/10/2012

JOHN HUW GWILI JENKINS
Director Appointment 03/10/2012

 Si algú entén alguna cosa, si us plau dirigeixin-se al nostre diari i expliquin-nos de què  va l'assumpte, i sobretot, quina és  la finalitat última d'aquesta operació registral en terres britàniques. I si no es fien de la nostra imparcialitat, enviïn aquestes mateixes dades al Director de l'Agència catalana de l'Aigua Leonard Carcolé, que estem segurs és el primer interessat a enxampar en algun renunci a les empreses concursants. Perquè, com tots sabem, inclòs el Senyor Gordó que va en les llistes electorals de CiU, en la Catalunya que vol ser estat, les dreceres en els concursos públics no serveixen per res, sobretot, si estem parlant d'un ben tan estratègic com l'aigüa.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1