Registrar-se
Recorda contrasenya

Política. divendres, 26 d'octubre de 2012, 11:42

Wert torna a carregar contra el sistema educatiu català

En alguns territoris els llibres de text 'intenten transferir un sentiment nacional i inclinar els nens cap a una ideologia determinada', assegura el ministre espanyol

El ministre espanyol d'Educació, José Ignacio Wert, torna a atiar les ganes de desvincular-se d'Espanya. La seva darrera gesta ha estat per insistir en que en alguns territoris de l'Estat espanyol el contingut dels llibres de text "intenta transferir un sentiment nacional i inclinar els nens cap a una ideologia determinada" i ha assegurat que un dels pilars de la reforma educativa és que tinguin un contingut bàsic comú. Wert ha fet aquestes declaracions al programa 'Sin rodeos', de 13 TV i ha aprofitat per assegurar que no es penedeix de les manifestacions al Congrés dels Diputats sobre "espanyolitzar els alumnes catalans" al mateix temps que ha considerat que el sistema educatiu espanyol té molt a millorar i ha subratllat que no seran necessaris d'aquí a finals d'any més retallades en aquest sector.

 

En el programa de la COPE, el ministre espanyol ha especificat que el problema no ha estat que no hagin funcionat les transferències en matèria d'educació a les autonomies, sinó que aquestes administracions no han sabut atorgar als centres educatius el marge necessari d'autonomia per al correcte funcionament del sistema. De cara dilluns els representants dels diferents territoris de l'Estat estan convocats a tractar l'avantprojecte de Llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE).

Envia Corregeix

654 lectures   8 comentaris

les notícies més...