Diumenge, 28 de octubre de 2012 | 10:22
Vostè es troba a: Inici > Societat >

"Els policies no aguantem més"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
3.000 policies nacionals han protestat davant del Ministeri de l'Interior
"Els policies no aguantem més"
Societat 27/10/2012 19:08
Polícias nacionals protestant
Agències.- Corejant lemes com "Fes un tall als que et retallen" i els "Polícias no aguantem més" Agents de la Policia Nacional, convocats per tres sindicats policials, han exigit aquest dissabte al Govern que els retorni un "percentatge mínim" del "compromís" que ells mantenen amb la societat en una concentració contra les "retallades" davant la seu del Ministeri de l'Interior.
La concentració ha comptat amb el suport d'uns 3.000 policies arribats a Madrid des de diverses ciutats espanyoles, segons càlculs de la Confederació Espanyola de Policia (CEP), la Unió Federal de Policia (UFP) i el Sindicat Professional de Policia (SPP), sindicats convocants.

Una vegada allí han utilitzat xiulets, petards i la música d'una xaranga per denunciar que la Policia Nacional és un "col·lectiu feble" que compta amb els "sous més baixos del sector" i que ha sofert "retallades de totes les formes possibles".

Amb la seva protesta els sindicats han demanat al Govern que els protegeixi enfront de possibles noves retallades, que eviti que la crisi econòmica afecti als mitjans materials per lluitar contra la delinqüència i que es doti al Cos Nacional de Policia d'un Estatut Professional.

El Sindicat Unificat de Policia (SUP), majoritari amb els seus 32.000 afiliats, no secundarà aquesta protesta perquè prèviament, i per motius similars, havia convocat "una gran manifestació" pel 17 de novembre, en la qual han estat convidats agents dels Mossos d'Esquadra, Ertzaintza i policies locals.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1