vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
Creus que el ministeri de Defensa ha de desautoritzar el coronel Alamán?
Creus que el ministeri de Defensa ha de desautoritzar el coronel Alamán?
13 %
4 %
84 %
79 vots
Dimarts, 30 d'Octubre de 2012
Actualitat

Política

26/10/2012
18:00  h.
L’Armada exigeix la bandera espanyola als pescadors de Roses
Per primera vegada un buc militar impedeix la sortida de les embarcacions si no llueixen la insígnia estatal
Sense títol
Un buc de l’Armada espanyola ha prohibit aquesta matinada la sortida dels vaixells de pesca d’arrossegament del port de Roses si no portaven la bandera espanyola ben visible, és a dir, al pavelló de popa de l’embarcació, tal com dicta la normativa marítima espanyola, segons ha explicat al Singular Digital, Gemma González, portaveu de NINAM, entitat que treballa en aquest Parc Natural.

Solament la presència de l’Armada espanyola ja ha sorprès als pescadors, ja que normalment aquesta autoritat no és present a les aigües del Cap de Creus, que generalment són vigilades per la Guàrdia Civil i els controls de captura de la Generalitat. Però avui aquest cos de les forces armades hi ha fet presència de forma excepcional i amb un objectiu molt concret.

De fet, els pescadors d’aquesta zona mai abans recorden una inspecció de banderes. Segons expliquen des de NIAM, “els vaixells tenen l’obligació de portar al pavelló la bandera al qual pertanyen, en aquest cas la bandera espanyola, i poden exhibir-ne una altra de més petita de cortesia, a Catalunya, es permet la senyera”.

Ara bé, els pescadors de Catalunya generalment només mostren la bandera catalana perquè la senten més propera o no en porten cap per una qüestió econòmica, "ja que amb el vent es gasten molt i pràcticament cada any n’hauries de comprar una de nova”, explica González.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
91Veure i/o afegir comentaris
Pujol:ya era hora que se hagan cumplir las leyes a los que se saltan a ...
Comentaris (91 en total)
Pujol
29/10/2012 12:04
ya era hora que se hagan cumplir las leyes a los que se saltan a la torera las normas. Un aplauso.
JUAN ESPAÑOL Y CON H
29/10/2012 11:45
A todos esos Catalanes que no se sienten Españoles,os vayan dando que sepais que estais en territorio español si os independizais imagino que pagareis un canon de alquiler por los terrenos
Xavier
28/10/2012 21:17
Si pep si, Val més que us quedeu amb el vostre presidente Bauzà parlant en espanyol, això és el què us agrada als de Las Islas Baleares, oi? Això i que vingui el rei de vacances pagades!
pep
28/10/2012 17:16
Per es mallorquins, es poble opressor es Catalunya. Ja tenim ganes de referèndum per deixar clar que vos volem fora d'es nostre país. Farts de que sa vostra vista no arribi més enllà de sa guixa.
el mestre
28/10/2012 15:01
espanya poble opressor d'arrels feixistes!!! no volem formar part d'aquest estat indigne i insolidari!!
Narcís
28/10/2012 14:32
On puc traduir aquesta llengua que em sembla ser hispana dels darrers comentaris? Tanmateix, no cal .. compte que diran baboiades d'allò més primitives sinó delictives! PD: els espanyols són qui no ens empassen, damunt, no deixen de fúme'ns àdhuc fins perir-hi i diuen què .. que per què volem anar-nos-en? Nota: s'hi ha acabat .. busquin-se aquests pobres llàtzers altre ' mono de goma '! Anotació al marge: DA DA DA .. no m'estimes tu, no t'estimo jo .. AJÁ!
Isidro
28/10/2012 10:07
¿Qué barco de la Armada obligó a los pescadores a poner la bandera? Un crucero pesado, un portaaviones, una patrullera? Algunos han visto la foto y se han pensado que España está atacando a Cataluña. Por cierto, os habéis dado cuenta que cuando os vayáis de España os vais de la Unión Europea, que os vais del Euro y que todos los bienes que entren o salgan de Cataluña tendrán que pagar aranceles y que no habrá una sola empresa cuyo mercado esté en España y la Unión Europea que se quede allí. Y el cierre de hospitales y farmacias y el recorte de los servicios públicos y sociales no lo está haciendo el gobierno de España (aunque también aporte con sus leyes)... lo está haciendo Mas alegando que el tripartito os dejó sin pasta, igual que Rajoy lo hace en España con idéntico argumento pero echando las culpa a Zapatero (y que nadie se las quite). Francamente me parece que os están tomando el pelo a cuenta de un mito, porque si finalmente os vais de España y la UE os admite (algo realmente improbable ya que muchos países tienen movimientos independentistas que no querrán alentar), vuestra maravillosa independencia se diluirá en las instituciones europeas con sus normas, directivas y rescates. Vosotros mismos.
Io
28/10/2012 08:45
Un Estat democràtic que no respecti les seves propies lleis s´enfonça. Catalunya ès Espanya per mi i vui que ho sigui tambè desprès del 25 N. Dalí fou català i espanyol, Tarradellas tambè, Josep Plà tambè, ¿ o no ho recordeu? I els nostres pescadors, a pescar i a cumpmplir amb les lleis, com qualsevol altre ciutadà. Si Mas va curt de calès que no sel´s gasti amb "embaixades" ni amb subvencions a escoles a França, que no sel´s gasti amb mès ximpleries.
Prenom
28/10/2012 06:15
1.- Ah, las cuestiones económicas....! 2.- Oh, ¿Cuestiones sentimentales...? 1.-Vayan con una sóla bandera. 2.- La devoción tras la obligación. Apliquen a la devoción las consideraciones económicas. Amo a Cataluña dentro de España y a España con una Cataluña próspera, diferenciada y con "seny"
Daniel
28/10/2012 05:17
Si senyor cal portar una bandera espanyola i com més grossa millor... Sempre es pot acabar el paper de water i cal estar preparats.
William
28/10/2012 02:53
Cada empujoncito nos esta llevando a lo inevitable. Como no haya cabezas frias, esto va a acabar en una tragedia de ordago! Las leyes existen para acatarlas y si no les gustan las leyes, pidan que se cambien, Asi trabaja una democracia. Me temo que esto va a acabar muy mal. Hay mucha mala sangre por medio. Cuando pase, no se quejen!
el nom
28/10/2012 02:44
Sabíeu que per 3 o 4 euros al mes podeu ser membres de l´Assemblea Nacional Catalana? La llibertat només l+ aconseguirem nosaltres mateixos! http://www.assemblea.cat/?q=ca/form_inscripcions
borino
28/10/2012 01:29
Idò sí que estic acoionat, maleïda armada. Cada vegada és més difícil trobar un metge d'urgències a prop de casa, una farmàcia oberta, un policia(o mosso) que no et trenqui es cap a porrades, una feina dignament remunerada... i tot per culpa de l'armada que no deixa a la Generalitat fer sa seva feina. Hostia! Ja veuràs que al final hauré d'emigrar justament en tenir tan aprop l'independència, quina mala sort. Afortunadament a Alemanya en saben molt d'independència.
el nom
28/10/2012 00:50
Demencial. He visitat mols paisos,i tots els barcos portan la bandera del pais.Normal que els barcos espanyols portin la bandera espanyola.Si algun dia soms independents lo normalserà que el nostres barcos portin la bandera catalana.Es de lògica.Ens agradi o no. Salutacions a tots
Jon Beascoetxea
28/10/2012 00:13
No vos entenc. Que no voleu el compliment de la llei? un vaixell sense bandera d'un estat reconegut internacionalment es un vaixell pirata.
Catallunya yiure
27/10/2012 23:47
Estan acoyonats aquests espanllols. Manca qu'ens envien la cabvallería y un submarí nucliar. Però que sápiguen que ens xivarem a EUropa y a Africa y al mon sencer. Vicsca catallunya.
el nom
27/10/2012 22:55
. Es comença així i s'acaba a canonades i sinó al temps, El que em pregunto, aquests valents de l'armada, perquè no el fan fora més collons, per capturar contrabandistes, traficants, i vigilen a la frontera amb el Marroc, defensen els pescadors d'Algesires i paren els asaltavallas, en comptes de fer el gilipolles, amb els pobres pescadors de Roses. Marines de merda
Anaïs
27/10/2012 21:21
Es que el Mossos d'Esquadra i la Ertaintza,no tene jurisdicciò,si en tinguessin estic segura que hi anirien i ben depressa.
Pere
27/10/2012 20:55
Los pescadores de Rosas no ponen la bandera española en sus barcos, como los barcos vascos (el Alakrana, por ejemplo), pero cuando los secuestran los piratas somalíes, ¿quién acude en su rescate? La Armada Española, no los Mozos de Escuadra ni la Ertaintza.
Testimoni d'avui dia
27/10/2012 20:23
Esfereïdor el grau de ressentiment que puc copsar en molts comentaris. Si tots plegats no posem seny això no pot acabar bé.
drty
27/10/2012 17:09
sempre ens donen per devant i per derrera foteu los fora
el nom
27/10/2012 16:16
Et fan complir sa normativa i això et fa ser mes independentista? En ser independents si vos fan complir ses lleis de Catalunya, vos fareu independentistes? independentistes de on? Eooo! Que hi ha qualcú que enraoni? Quin dia deixam de ser burros i votam per tenir menys corrupció, una administració més eficaç, sanitat de qualitat per a tots... Mes igual si governen de Barcelona, Madrid o Brussel·les mentre ho facin be. Crec i estic a favor de s'autodeterminació; si m'ho demanen votaré a favor de separar-me de Catalunya. Ja estic un poc fart d'aquesta tontería.
CarmeGirona)
27/10/2012 15:55
Hem de portar una bandera que no sentim nostra. Au vinga a pastar fang! Quina importància té això,ara!
ramon
27/10/2012 15:00
això és pura coacció, els militars no tenen jurisdicció sobre els civils. El capità del vaixell ha de ser processat, i si rebia ordres superiors, han de ser processats els seus superiors. Això no passa en cap racó d'Europa, cap!
almogavar
27/10/2012 14:44
1 - Catalunya no va ser mai un país independent d'Espanya 2 - Catalunya no és un país independent Espanya 3 - Catalunya no serà mai un país independent d'Espanya 4 - Però el que Catalunya va ser, és i serà és una part d'Espanya dependent
Xevi
27/10/2012 14:10
jorge va vinga, descansa. Ja està, ja ha passat tot.
Pepetu
27/10/2012 14:07
No ens vulguis confondre "el nom" amb el vot independentista a ERMamellaCat, íntims del P$COE si els hi fa falta per poder fer informes copy-paste a 9.999 eur. (Evangeli de Sant Joan, 8:111).
Pepetu
27/10/2012 13:57
Soy catalán y si las leyes indican que los aviones militares no pueden hacer vuelos de prueba a menos de 300 metros sobre el punto mas alto y no pueden sobrevolar zonas habitadas, se tiene que cumplir y punto. Aquí hay mucho españolista que lo único que sabe hacer es saltarse todas las leyes habidas y por haber para conseguir su propósito, y así no van a ningún sitio. Las leyes gusten o no están para cumplirse.
jorge
27/10/2012 12:45
Soy catalán y si las leyes indican que se tiene que llevar la bandera española en las embarcaciones, se tiene que llevar y punto. Aquí hay mucho independentista que lo único que sabe hacer es saltarse todas las leyes habidas y por haber para conseguir su propósito, y así no van a ningún sitio. Las leyes gusten o no están para cumplirse.
Elisenda
27/10/2012 12:35
Total. no n'hi ha pert tant¡, EL VAIXELL DE L'ARMADA PASAVA PER ALLI PER CASUALITAT,I COM TOTHOM SAP, els pescadors, son gent MOLT AGRESIVA, per munys de res, t'atacan a cops de lluç , de rap iet bombardeijan amb musclos ,llenguados i sardines...ETC. i els que parleu de cumplir les lleis, d'acord, PERO A CUMPLIR-LES TOTS, ES MOLT CINIC, EXIGIR QUE CUMPLM LES LLEIS UNS QUANS, MENTRES ELS QUE HAN DE DONAR EXEMPLE, SE LES PASEN PER L'ENTRECUIX.
el nom
27/10/2012 12:18
us recordo que ciu no és l'enemic, el pitjor que podem fer ara és barallar-nos o llençar vots independentistes en opcions testimonials
siau
27/10/2012 12:12
Això és ESPAÑA i res més.Encara estan a l´edat de la picor. Doncs que rasquin, al menys faran alguna cosa i s'entretindran i ens deixaran tranquils.
el nom
27/10/2012 10:38
No confonguem el vot independentista amb CiU íntims del PP si fa falta.
Rafa
27/10/2012 10:38
Bien, esto quiere decir que estan nerviosos o asustados, osea que estamos haciendo las cosas bien, me gusta, estoy impaciente por que lleguen las elecciones y despues el referendum. No pense que viviria esto.
Sergi
27/10/2012 10:37
Doncs em sembla bé! Jo ja estic una mica fart dels nazionalistes que pensen que la seva legalitat és l'única que val! Si CiU roba.. no passa res "és dels nostres"... si ERC té un contrabandista exconseller... no pasa res "és dels nostres". Doncs NO! La llei es compleix per tothom! Si no amb quin dret em poden obligar a pagar les multes dels mossos o a pagar l'IBI del meu ajuntament?
Juan Miguel
27/10/2012 10:03
Y nadie se dá cinta de que la ley hay que cumplirla o es que en Cataluña solo vale la ley de los independentista. Me dá exactamente igual que Cataluña se independice (más trabajo para Madrid, ya que las centrales administrativas de las grandes empresas con sucursal en España se vendrán para acá), pero lo que os teneis que acostumbrar es que la ley está para cumplirla, en muchos pauses por esto mismo los habrían detenido y pagado fuerte multas.
a fer la mà !
27/10/2012 09:11
Com que les patrulleres marroquines, les pateres, els traficants de droga, els contrabandistes,... se'ls pixen a la cara, han de curar les seves fustracions fent-se els milhomes davants uns pescadors indefensos...
el nom
27/10/2012 08:03
Ostres...¡¡¡¡ El primer triomf de l'Armada espaÑola després de la batalla de Lepanto. ....¡¡¡¡¡ Mira que els ha costat anys guanyar alguna cosa contra l'enemic...¡¡¡¡ Per cert, us heu adonat que l'Ejército Glorioso només guanya contra el propi país?
Jordi
27/10/2012 05:40
TOTHOM A VOTAR PER LA INDEPENDÈNCIA MÉS QUE MAI. Catalunya no és Espanya!!!!
ramon
27/10/2012 03:04
amb les patrulleres marroquines no eren tan valents
Ja ni aigua
27/10/2012 02:01
No saben que fer per intimidar, i de pas tocar els cul...s. No hi a calés, la deute aumenta i aquets del exercit vigilan aquestes pij.....s. Deurien estar vigilant la entrada de droga, fugida de capitals i altres feines que donan calés al Estat.
JosepMaria
27/10/2012 01:41
Avui els hi han tocat els dellonces. No us preocupeu que tots aquests ho han entès, demà tots aniran amb estelades. I si n'hi havia algú del PP o del PSOE-c (la c de PSC sobra) ara ja no ho és
David
27/10/2012 01:38
Es un caso de derecho de visita de libro. No llevar pabellón o llevar uno falso.
el nom
27/10/2012 01:37
Per a l'ansietat us recomano el següent: -3 butifarres al dia, al matí si pot ser. -Abans de sortir al carrer us envolteu amb l´estelada per protegir-vos dels dolents. A més us confereix súper poders. -Busqueu immediatament una enciclopèdia històrica i la re-escriviu al vostre gust. Això us tranquil·litzarà de l'hòstia i us farà seguir en vostra lluita independentista. Ànim us queden unes dècades més per seguir sent espanyols. Després ja passareu directament a Califat. Però això és el que voleu els separates no?
Narcís
27/10/2012 01:16
-- Verament són patètics .. qui és l'exèrcit per damanar res a ciutadans que duen la senyera així bandera autonòmica ( per nosaltres nacional mil·lenària) així espanyola? -- Però quina despesa/ malbaratament del tot grotesc n'és aquest d'anar amb ' buc militar ' a amoïnar treballadors de la mar, diners dels quals són fiscalitzats o impostos per pagà'ls-hi ses ' heriques aventures de còmic '? PD: millor seria cuidessin de tant il·legal/ furtiu/ polisson/ indocumentat/ sense papers, que són entrats a sa espanya així com de naus de 'bones peces' que .. vés a saber els diners que se'n duen envers defora! Nota: com volen aquests estúpids que català qui fos sigui/es senti ' compatriota ' de fantotxes així quan, òbviament, n'és qüestió civil .. sense més contemplacions? Anotació al marge: pobres llàtzers .. a veure si tenen nassos aquests covards prepotents d'amenaçar així vaixells britànics de Gibraltar!
XESCU
27/10/2012 00:44
ben aviat la darrera colònia espanyola, dirà alló de BON VENT I BARCA NOVA (SENSE ROJIGUALDA)
Jordi
27/10/2012 00:44
Espanya cada dia en fa alguna que incrementarà el vot independentista. Falta un mes just per les eleccions. A aquest pas no caldrà ni fer la consulta de tan clamorós que serà el resultat electoral.
Un lliçanenc fart!
27/10/2012 00:06
...es una bona notícia que de cop els militars vulgin fer cumplir la llei, segur que quan acabin de penjar el drap en tots els vaixells de Roses, s'aniran correns al Parlamento i no deixaran sortir a ningú fins que no és compleixi la Dispisició adicional 3a de l'Estatut...
Lacaraba enbisicleta
27/10/2012 00:02
Las reivindicaciones catalanas no son sino una forma de encubrir privilegios económicos: freno a la redistribución territorial a favor de las regiones menos ricas, deseo de obtener una parte mayor de la redistribución estatal, etc.
Lacaraba enbisicleta
26/10/2012 23:52
Los nacionalistas defienden una increíble afirmación económica : que Cataluña, a pesar de haber crecido mucho más que el resto de las regiones españolas en los siglos XIX y XX, ha sido oprimida por ellas. O bien estamos ante un tipo distinto de opresión perfectamente compatible al parecer con una opresión en sentido contrario –desde Cataluña hacia las otras regiones– en el terreno económico. En cualquier caso, se trataría de una opresión “espiritual” sufrida por ellos frente a una opresión “material” ejercida por parte de ellos. Lo nunca visto.
Alcion
26/10/2012 23:34
Tenéis que poner la bandera española en los barcos. Es obligatorio.
raimon
26/10/2012 23:31
cada cop fan mes independentistes aquests espanyols.Mes burros, imposible.Anem be!
el nom
26/10/2012 23:30
Mientras estéis en ESPAÑA, ajo y agua...
From USA
26/10/2012 22:53
Doncs els contrabandistes ho tenen clar si volen passar contraban ja saben que portant la bandera espanyola no els pararan. M'afagueixo al clam dels comentaristes votem, votem, votem, el 25-N cap vot independentista és pot quedar a casa, cap, plogui o nevi.
Joseph Hostench
26/10/2012 22:53
Impresentable, absolutament anacrònic. Catalans: el 25 N hem de donar un vertader cop de falç
Antoni
26/10/2012 22:52
No teneis idea de historia, os da igual, la inventais y punto. Os estais dejando llevar por unos politicos que solo ven sus intereses. No os dejeis engañar.
torrente
26/10/2012 22:50
menuda banda,que quereis la independencia para no tener leyes? la ley de la bandera en los barcos es internacional,besugos ,que no tiene nada que ver franco de verdad,ni aznar
Francesca
26/10/2012 22:30
L'art de fer-se odiosos.
JdB
26/10/2012 22:17
s'han emprenyat per què Barcelona no els apadrina un vaixell de guerra nou de trinca, crec què amb la bandera de Barcelona.
Pere B.
26/10/2012 21:39
Aquest és l'ús que el govern espanyol fa dels diners que paguem amb els nostres impostos. Una raó més per fer que el 25 de Novembre un tsunami sobiranista inundi les urnes a favor d'una Catalunya independent dins la UE.
Nom
26/10/2012 21:13
Uns militars espanyols contra els ciutadans d'Europa? Com? Segur? Europa i els seus ciutadans amenaçats per els militars espanyols? Els militars espanyols volen enfonsar els pesquers Europeus? N'esteu segurs que no és una notícia del segle passat? Això és molt i molt greu per a Europa i per a tots els seus ciutadans !
Jordi Romaguera
26/10/2012 20:35
Que ja pengin al wàter. I ja la duran a sobre. Jordi Romaguera L´Hospitalet de Llobregat
el nom
26/10/2012 20:33
Duran el Reinat de Carles III al finals del segle XVIII quan els Espanyols anaven amb pendó ens varen usurpar la Bandera actualment la Espanyola de la Marina Mercant Catalana molt reconeguda arran d'Europa, per fer la guerra contra els Anglesos, l'historia es repeteix no més que ara ens la volen fer tornar a posar per fer la foto i demostrar poder i que tot va be, ara es massa tar, tot el món sap del peu que cal-se'n els Espanyols sobre tot els Anglesos i Països Baixos que encara espanten als nens amb el Duc d'Alba.
salvi
26/10/2012 20:17
Amics catalans. Cal aguantar. Cal deixar-los que creguin que axis ens dominaran. Son com a nens emprenyadors. Que prohibeixin, que amenaçin, que parlin de la seva bandera i de la seva Constitucio. El dia 25 de novembre, sols amb les esquestes post urna, quedaran bocabadats. I que la Constitucio els ampari
Lo Sisco el Rutx
26/10/2012 20:16
S'em acut uns materials vermells i grocs per fer una bonica estanquera...no ho dic perque es un acudit molt porc. Poseu.hi imaginació,,,
joan
26/10/2012 20:15
foteu pintat el drap mes brut del barco
el nom
26/10/2012 20:08
L'explicació de per què no en porten la bandera espanyola els pescadors de Roses, és....estúpida i covard. És que els catalans que no volen ser espanyols no poden dir la veritat: per què no els hi surten dels ....Ja està bé de tanta covardia...que és el que tenen deternats "catalans"
mossoindignat
26/10/2012 20:01
A VOTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dani
26/10/2012 20:00
Fer cumplir la llei està malament? Vosaltres demaneu fer un referendum que és il·legal i no pasa res. Però si us fan cumplir la llei, és repressiò, en fi... quant radicalisme
mossoinconstituciona
26/10/2012 19:58
A VOTAR!!!!!!!! A VOTAR!!!!!! A VOTAR!!!!! A VOTAR!!!!!!
Mestre_Tites
26/10/2012 19:58
REPETEIXO: FATXENDES!!! MACARRES!!! XULO-PISCINES!!! UH-HO, NO TINC POR!!!
el nom
26/10/2012 19:54
Des de quan uns militars tenen poder per ordenar res a uns civils i, a mes, ciutadans del pais?. Querella al canto.
Manel
26/10/2012 19:47
L’armada exigeix la bandera espanyola als pescadors de Roses convé anar a Brussel•les ja, no tenim per als iaios ni per les farmàcies i llencen cales d'aquesta manera tant estúpida. un governant pot ser bo, dolent i fins i tot un fill de puta, el que no pot ser es subnormal i aquestos ho semblen
el nom
26/10/2012 19:45
L’armada exigeix la bandera espanyola als pescadors de Roses convé anar a Brussel•les ja, no tenim per als iaios ni per les farmàcies i llencen cales d'aquesta manera tant estúpida. un governant pot ser bo, dolent i fins i tot un fill de puta, el que no pot ser es subnormal i aquestos ho semblen
el nom
26/10/2012 19:36
Oi que noteu que estem tocant la història amb els dits, i que pertanyem a la generació de catalans que viurà el procés d'independència després de 3 segles de submissió? Doncs bé, les estaments espanyols també ho palpen i veuen com se'ls hi escapa la seva última colònia. Per això estan tan nerviosos.
el nom
26/10/2012 19:35
Que es fotin el barco i la bandera al CUL.
Jordi
26/10/2012 19:35
No, no és la primera vegada. No sé si va ser a Tossa, que ja ho van fer cosa de vint anys enrere. Recordo Xavier Domingo fent befa a Catalunya Ràdio de l'heroïca gesta militar d'obligar uns pescadors a posar la puta bandera de merda espanyola a la barca.
Toni
26/10/2012 19:23
Escolte-ho,.¿No hi ha crisis? Moure aquest catxarros val molts diners? Hi l'his deixen gastar així els diners?.Que malgastar ors.Com s'ha na aboni la Merkel,els posaran fins.
Joan Besora
26/10/2012 19:13
Està clar que els que encara no son independentistes no els hi queda mes remei que tornar-s'en. Hi ha cosa més bèstia que un vaixell de guerra obligant a la gent que va a pescar, a posar la bandera espanyola, saben com saben ells que no és la nostra?
ricard
26/10/2012 19:10
amb aquest barquet podriem començar l'armada catalana, no? Algun voluntari per robar-li el tap de la benzina? ;-)
el nom
26/10/2012 19:04
Pinteu uns calçotets vells i els hi poseu.
Alexia
26/10/2012 19:02
Al dia sigüent de ser un estat sobirà, les nostres aigües territorials les vigilarà la nostre armada i l'ùnica bandera que portaran els nostres vaixells de tota mena, serà la senyera, i aquests vaixells espanyols, si volen recalar en un port català o surcar les nostres aigües, haurán de demanar permis a l'autoritat competent, catalana, és clar, i a més, haurán d'içar la senyera en senyal de cortesía. I tot aixó és a les nostres mans.
el nom
26/10/2012 18:52
Que és el que no entenen els españols. Doncs està clr és la seva bandera i ens fa entre vergonya i fàstic fer la servir.
Curves Chinarr
26/10/2012 18:33
Estan molt nerviosos.
Indigeta
26/10/2012 18:27
Que s'aprofitin, perque si els catalans ho volem de veritat, aixó se'ls acaba. El 25-N no llenceu el vostre vot a les escombraries.
Indigeta
26/10/2012 18:26
Que s'aprofitin, perque si els catalans ho volem de veritat, aixó se'ls acaba. El 25-N no llenceu el vostre vot a les escombraries.
Vicenç Ramoneda
26/10/2012 18:22
Que facin! Que facin! Aviat se'ls acabara! Que fotin la bandera espanyola ven estripada i greixosa, i llestos! La cosa pinta molt be! Visca la llibertat! Visca la República de Catalunya!
Pepetu
26/10/2012 18:20
Què hi hem de posar al mig? Un toro, una vaca? un ruc? Potser si és per anar a pescar, hi puc posar una sardina? Si us plau, necessito saber-ho!
Jordi (de Manresa)
26/10/2012 18:19
Estan grillats aquests espanyols, per això hem de votar SI a la independència i deixar-nos estar de putes i ramonetes 2.0
el nom
26/10/2012 18:15
És que ara els opresors escanyols ens recorden qui és el que mana. Mai s'acsoten per aquestes contrades però fixa't ara quina casualitat quan està la cola calenta venen.... Això si seguint la legalitat que ells incumpleixen quan els va bé. I els mol rucs no entenen per què volen perdre'ls de vista quan més aviat millor.
Pitix
26/10/2012 18:09
No paren de tocar-nos els collons!!!!
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida