RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
01/11/2012 17:14
El President manté que “no hi ha posició de la UE” sobre la independència
Sin título
Mas, “perplex” per la retirada de l'anunci institucional del 25-N
Redacció
El President de la Generalitat, Artur Mas, s'ha mostrat aquest dijous “perplex” per la retirada de la campanya publicitària institucional del 25-N. El Govern ha recorregut la retirada, dictada per la junta electoral després que tots els grups de l'oposició, excepte ERC, haguessin criticat durament la campanya per partidista. En l'anunci televisiu hi apareixien imatges de la manifestació de la Diada a favor de la independència de Catalunya.

“La meva opinió és de perplexitat i sorpresa pels fonaments pels quals no es deixa fer la campanya, perquè ens estan dient que el Govern de Catalunya no pot fer campanyes per demanar el vot”, ha afirmat Mas als periodistes a Moscou, on es troba de visita promocional. “Recorrerem aquesta decisió perquè ja no parlem del contingut, si agrada més o no, sinó de si el Govern de Catalunya pot fer una campanya per fomentar el vot davant unes eleccions, que és el que fan tots els governs”.

Sobre la consulta per la independència que vol dur a terme en la propera legislatura, el President ha dit que “allargar el procés més enllà de quatre anys crearia un escenari d’incertesa que no és recomanable”. Per tant, “si es donen les circumstàncies, la consulta que es vol fer a Catalunya ha de ser dins dels propers 4 anys, tot i que la resolució del Parlament dóna un marge de dues legislatures”.

Mas s'ha mostrat tranquil sobre les darreres negatives de la UE a què Catalunya en formi part si s'independitza. “De moment no hi ha posició de la Comissió Europea”, ha mantingut el candidat de CiU. “Suposem que estan esperant a què aquest procés vagi madurant; que se celebrin les eleccions del 25 de novembre i, partir d’aquí, que hi hagi un diàleg constructiu amb el Govern espanyol i es trobin solucions en el marc espanyol”, ha opinat Mas.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
2Veure i / o afegir comentaris
SantCugat:Don R que R. Artur, Usted se empecina en la estupidez, y en s... carlos:Pues Duran no opina lo mismo que tú.
SantCugat
03 19:40:29/11/2012
Don R que R. Artur, Usted se empecina en la estupidez, y en su objetivo destructivo que nos lleva al crack y a la miseria. ¿No se dio cuenta todavía? ¿Cúal es su coeficiente intelectual? No, no me hable de sus estudios; le pregunto sobre su CI... Ok, tiene el mismo que George Bush; ahora lo entiendo todo.
carlos
01 20:29:03/11/2012
Pues Duran no opina lo mismo que tú.
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (84.88.10.250)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat