Dilluns, 5 de novembre del 2012

Tancar la finestra Tancar
Economia
Imprimeix Augmentar la font Mida de font normal Disminuir la font
Comentaris 3 comentaris Enviar un comentari

Merkel avisa que la UE necessitarà “cinc anys o més” d'austeritat per superar la crisi

La cancellera alemanya remarca que qualsevol que pensi que l'actual situació “es pot resoldre en un o dos anys, s'equivoca”

Demana als socis europeus “rigor” a l'hora d'implantar les reformes

La cancellera alemanya, Angela Merkel Foto: EFE.

La cancellera alemanya, Angela Merkel, ha vaticinat que la Unió Europea (UE) necessitarà “cinc anys o més” d'austeritat per superar la crisi econòmica, en un congrés regional del seu partit, la Unió Demòcrata Cristiana (CDU).

Merkel ha tornat a defensar l'austeritat com a recepta per sortir de la crisi que pressiona Europa i, en especial, la zona euro; i ha demanat als seus socis que “aguantin la respiració durant cinc anys o més”.

És més, ha recalcat que “qualsevol que pensi que això (la situació econòmica europea) es pot resoldre en un o dos anys, s'equivoca”, i ha emfatitzat que la UE camina per la sendera de la recuperació.

La cancellera alemanya ha instat els seus socis europeus que mostrin “rigor” a l'hora d'implementar les reformes i els ajustos promesos “a fi de convèncer al món que és beneficiós invertir a Europa”, segons recull Deutsche Welle.

“Molts inversors no creuen que puguem mantenir les nostres promeses a Europa”, ha adduït Merkel, en unes declaracions realitzades a Stenberg, a l'est d'Alemanya.

Els dies 24 i 25 de novembre se celebra una cimera a Brussel·les en la qual es reuniran els caps d'Estat i de Govern de la UE per ultimar el 'full de ruta' per a la supervisió bancària, els mecanismes de rescat i la unió fiscal i política, però abans, Merkel emprendrà una gira diplomàtica.

Darrera actualització ( Diumenge, 4 de novembre del 2012 12:14 )

Desar aquesta pàgina a:

Google! Digg! Reddit! Del.icio.us! Mixx! Live! Technorati! StumbleUpon! Simpy! Yahoo! Wikio Barrapunto.com webeame.net Meneame Twitter Facebook! La Tafanera

Comentaris

avatar Lo Víctor (Mollerussa)
Moviment Estelada Verda
 
La tauromàquia a Catalunya només va ser la punta de l'iceberg del maltractament animal a casa nostra. Molta gent ignora del maltractament dels bous embolats, dels bous ensogats, del subsòl del zoo de Barcelona que es la zona de masmorres en la que acull als animals que malviuen al zoo durant la major part del dia, de la producció de foie gras, etc. Aturem la crueltat cap als animals!
https://www.facebook.com/esteladaverda
avatar Joan Crespo i Guilera (La Garriga)
Vistos el resultats de l'austeritat i els rescats a paisos com Grecia i Portugal, no sembla que sigui el camí més adequat el que planteja aquesta sra. O és que és el que li convé a ella passant per sobre de qui calgui ?.
avatar Xavier Trayter Flaquer (Figueres)
Pèro que no veuen que aquesta nazi només protegeig el seu païs i que ens vol ensorrar a tots ???. A Aquesta paia quan més haviat la fotin al carrer millor sino acabarem com els grecs..... i llavores sí que les passarem putes de veritat.
Escriure un comentari
Identificar-me. Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Registrar-me. Per opinar sobre aquesta notícia cal estar registrat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable donar-se d'alta en el registre del Grup Hermes i acceptar les Normes de Participació. No s'admetran registres incomplets ni comentaris que vulnerin els drets i l'honorabilitat de les persones.
El Grup Hermes no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè enten que són responsabilitat exclusivament seva. Per aquest motiu tots els comentaris es veuran signats amb el nom, els cognoms i la població de llurs autors.
El Grup Hermes es reserva el dret de no publicar els comentaris que no s'ajustin a aquestes normes.
Si té problemes per fer comentaris comprovi les solucions als problemes més habituals a l'apartat corresponent a l'ajuda.
 

Canvi de municipi

Tenim 1.853 municipis amb continguts locals. Trieu-ne un:

Llista municipis
Darrers municipis visitats:
Fés Barcelona/Nacional la pàgina d'entrada

Ofertes de treball a Barcelona

Comercial Freelance

Marlin Capital Properties S.L.

04/11/12 14:49 - BARCELONA

ASSESSOR COMERCIAL PREMIUM

PREMIUM SOLUCIONS ESTALVI & INVERSIÓ S.L

03/11/12 09:04 - BARCELONA

Portal de feina de la Generalitat de Catalunya

Enquesta

Enquesta: És necessari que el 25-N en surti un lideratge sòlid per arribar a l’estat propi?
És necessari que el 25-N en surti un lideratge sòlid per arribar a l’estat propi?
 

Tradueix-nos - Translate

Troba'ns a Facebook

Google +

Segueix-nos a Twitter