‘Optimització del temps’ en venda

Entro a una llibreria immensa d’una gran ciutat. No he dinat i ja és hora. Suposo que és per això que faig cap a la secció de cuina. Els llibres triomfadors no són els de plats exòtics. Els tradicionals i els saludables? Tampoc! Guanyen, en diferència, aquells que ‘no fan perdre el temps’ com 15 minuts meals de Jamie Oliver.

Sóc lluny del plató de l’Ara Tv però aquells llibres de cuina em fan pensar amb els vídeos de la méteo que preparem: ‘La méteo en 1 minut’. En 1 minut de temps del rellotge et poses al dia del temps de la méteo.

Surto de la llibreria. Segueixo passejant. Em pregunto si Barcelona també va tan de pressa. Quan et sents part del dia a dia d’una ciutat perds la noció de la seua velocitat. A vegades allunyar-se no és tan per veure sinó per aturar-se i deixar que passen els minuts sense voler-los atrapar.

A la tarda vaig a un centre esportiu. Sóc al vestidor. Olor de xampús, suor, desodorants, tovalloles per ací i per allà… Una dona es menja un tuper de pasta. Aprofita per canviar-se de sabates. I així, va fent-ho tot a l’hora. Veient-la menjar penso en els llibres de cuina ràpida. I encara més en com se sol menjar a ma casa: a taula, en companyia, assaborint. A veure si correm tant i tant, que ens lesionem. Potser és comptant minuts com en perdem molts, de minuts…

london.jpg
La ciutat és Londres. Cosmopolita, plujosa, viva i molt accelerada.  Malgrat les presses, espero tornar aviat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús