Dijous, 8 de novembre de 2012 | 10:27
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Alicia Koplowitz surt de Telefónica, Iberdrola i Ferrovial

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ECONOMIA
Alicia Koplowitz surt de Telefónica, Iberdrola i Ferrovial
Economia 08/11/2012 06:44
Koplowitz
Alicia Koplowitz va desfer-se en el tercer trimestre de l'any de les inversions que mantenia a Telefónica, Iberdrola i Ferrovial, a través de la seva societat d'inversió de capital variable (sicavs), en les quals, al tancament del mes de juny havia confiat un total de 9,40 milions d'euros.
L'empresària també ha sortit en els últims mesos de BME, firma en la què havia invertit 3,17 milions d'euros a través del seu sicav.

Seguint en aquesta línia, Koplowitz ha reduït la seva inversió a Acerinox, si bé aquesta companyia es manté com el 'valor estrella' de les seves apostes a la Borsa espanyola, amb una inversió de 40,87 milions d'euros. Aquesta suma representa a més del 8% de la inversió total de la firma.

En el costat oposat, la sicav d'Alicia Koplowitz ha reforçat les posicions que tenia a Repsol, on suma una inversió de 12,65 milions d'euros, i a Mediaset Espanya, amb 2,27 milions, segons les dades del registre de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que recull Europa Press.

Amb tot, la firma d'inversió de l'empresària ha reduït en un 15,7% la seva exposició a la renda variable espanyola en el tercer trimestre, enfront dels tres mesos precedents, fins a situar-la en 55,7 milions d'euros.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1