Dijous, 8 de novembre de 2012 | 10:31
Vostè es troba a: Inici > Política >

 Camacho fa un parèntesi en la precampanya per faringitis

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELECCIONS CATALANES
 Camacho fa un parèntesi en la precampanya per faringitis
Política 07/11/2012 13:20
9Alicia Sánchez Camacho parla amb Artur Mes en el Parlament
La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, s'ha vist obligada aquest dimecres --quan falten menys de dos dies perquè arrenqui oficialment la campanya electoral catalana-- a suspendre la seva agenda després de passar la nit amb febre afligida d'una faringitis.
El portaveu popular en el Parlament, Enric Millo, s'ha encarregat de substituir-li en un desdejuni-col·loqui davant empresaris organitzat per Pimec a Barcelona, un dels actes que el partit tenia previst per a aquest dimecres al costat d'una conferència a la tarda a Girona.

La dirigent popular ja havia mostrat aquesta setmana símptomes d'una faringitis mostrant indicis d'afonia en les conferències celebrades des del dilluns, unes molèsties que finalment li han obligat a interrompre la seva activitat per intentar recuperar-se a temps d'iniciar la campanya a Castelldefels (Barcelona).

També en les eleccions catalanes de 2010 Camacho va sofrir una forta afonia que va minvar les seves capacitats i la va obligar a medicarse amb cortisona en diverses ocasions per aguantar el ritme de la campanya, encara que llavors no va arribar a perdre's cap acte.

Curiosament, també el candidat del PP català en les eleccions generals de 2011 i ara ministre de l'Interior, Jorge Fernández, també va veure alterada la seva campanya fa un any i es va veure obligat a guardar repòs i suspendre actes en quedar-se sense veu.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1