RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
07/11/2012 12:21
El president de Reagrupament espera una majoria absoluta de CiU
Sin título
Carretero considera Duran i Lleida un “destorb”
Redacció
El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha reiterat aquest dimecres la demanda del vot per a CiU i Artur Mas, i ha mostrat el seu desig de què aconsegueixi majoria absoluta. No obstant, Carretero ha qüestionat el paper del soci de Mas, el president d'UDC i secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, a qui ha qualificat de “destorb”.

“Jo espero que descansi molt, espero que se’n vagi d’ambaixador a Madrid, perquè veig que li agrada molt estar a Madrid, i que no emprenyi més del compte. Molesta perquè el que diu fa dubtar la gent, fa que després altres hagin de dir: ‘En realitat no ben bé volia dir això’. Penso que ell ara és un destorb”, ha dit Carretero sobre Duran en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Carretero creu que Catalunya necessita una victòria àmplia de Mas: “Espero que al final se’n surtin, que al final el president Mas tingui aquesta majoria absoluta que crec que ha de tenir per poder tirar endavant el procés. Si no, ens en penedirem tota la vida els catalans, que som especialistes a perdre oportunitats. Per sortir-nos-en aquesta vegada, el president Mas ha de tenir molt, molt de suport”.

Tot i demanar el vot per CiU, el dirigent de Reagrupament ha assegurat que no té cap simpatia per la federació nacionalista: “Evidentment és un vot pel país, no és un vot per la coalició Convergència i Unió, a la qual no li tinc cap mena de simpatia. Jo els voto perquè crec que és el millor pel meu país”.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
3Veure i / o afegir comentaris
reagrupat:quina sort que tenim a Duran, i Reagrupamen ... ??? SantCugat:Sólo falta que echen de CIU a la única voz inteligente, honra...
reagrupat
07 21:27:41/11/2012
quina sort que tenim a Duran, i Reagrupamen ... ???
SantCugat
07 17:40:18/11/2012
Sólo falta que echen de CIU a la única voz inteligente, honrada, y honesta, que le queda a su partido. Me parece que con ese apellido ferreo y castellano que usted tiene "Carretero" sea usted independentista y de CIU, más le valdría no traicionar a sus genes,su familia, a su patria y a sus ancestros. Justo Molinero, también va por usted, que la pela es la pela, según veo.
Joan Barnet
07 16:24:22/11/2012
Molts convergents i independentistes s'escandalitzen i juren per tots els seus avantpassats que el federalisme no és possible. Quina solidesa intel.lectual. De fet, els independentistes han decretat que el federalisme no és possible... perquè ells no volen que sigui possible. S'ha de ser honest intel.lectualment, i, no cal dir-ho, el federalisme és perfectament possible, perquè, a més, per molt que cridin aquí el secessionistes, la majoria de catalans no volem aquesta independència de joguina que prepara en Mas, no volem un país de mentida, conservador, petit. Independència? No, gràcies.
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (84.88.10.250)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat