Dimarts, 13 de novembre de 2012 | 10:28
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Em preocupa que en la campanya no parlem dels problemes de la gent"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELECCIONS CATALANES
"Em preocupa que en la campanya no parlem dels problemes de la gent"
Política 12/11/2012 17:54
9Joan Herrera en la sede de ICV
Herrera va insistir en la importància d'aquestes eleccions catalanes del 25-N perquè "Europa mirarà d'a prop els resultats i hem de fer que no els interpretin com un sí a les retallades del Govern de CiU sinó com un ja n'hi ha prou!, a les polítiques d'austeritat d'Artur Mas".
Herrera va acusar a CiU de "ceguesa ideològica intencionada" per no tocar els privilegis de "uns pocs" i va proposar una nova política d'ingressos com augmentar el tram autonòmic de l'IRPF per a rendes superiors a 300.000 euros.

Segons el candidat d'Iniciativa, el Govern de CiU ha rebutjat fins ara totes les propostes que el seu grup va proposar en la passada legislatura per impulsar una nova política d'ingressos com recuperar l'impost de Successions, gravar les rendes més altes o lluitar contra el frau fiscal.

"Necessitem construir una alternativa d'esquerres forta" que pugui frenar les polítiques d'austeritat de Mas, va subratllar Herrera.

A més, va dir que el president català no grava als més rics perquè "els culpables de la crisi econòmica estan al capdavant ara de les institucions: Draghi, De Guindos, etc."

"A mi m'hagués agradat que en aquesta legislatura, Mes hagués reclamat més als quals més tenen i no que apliqués mesures que amplien encara més els privilegis dels rics", va agregar.

Segons Herrera en aquestes eleccions està en joc la democràcia perquè "quanta desigualtat més pot suportar la democràcia? Crec que les arrels de la democràcia s'estan afeblint", va concloure.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1