31 d'Octubre de 2012. 20:25h.

1 comentaris

1466 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

Japó aposta per Catalunya

La multinacional NTT Communications amplia les seves instal·lacions a Barcelona

Sureda inaugura les oficines (foto: Departament d'Empresa i Ocupació)
Sureda inaugura les oficines (foto: Departament d'Empresa i Ocupació)
Sureda inaugura les oficines (foto: Departament d'Empresa i Ocupació)

La multinacional japonesa NTT Communications, proveïdora de serveis TIC, aposta per la consolidació de la seva activitat a Catalunya amb la posada en marxa de noves instal·lacions a Barcelona. La firma reforça així el seu pla d’expansió, que preveu doblar els ingressos en un període de tres anys i augmentar la plantilla –actualment de 129 persones– en 60 treballadors més.
 
Les noves oficines tenen una superfície de 1.700 m² i estan ubicades a l’Illa Diagonal de Barcelona. Han estat inaugurades pel director general d’Indústria, Joan Sureda; el managing director d’NTT Europe, Maasaki Moribayashi; el director general d’NTT Europe a Espanya, Roger Vilà; el cònsol del Japó a Barcelona, Takashi Fuchigami, i el secretari de l’Associació Shacho Kai, Joan Coromines.
 
Segons un comunicat del Departament, NTT Communications, present a Catalunya des del 2001, va tancar l’exercici del 2011 amb una facturació de 18,8 milions d’euros. L’empresa ha comptat amb el suport i assessorament d'Invest in Catalonia, l'àrea d'atracció i promoció d'inversions del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
Joan Sureda ha destacat que el projecte d’NTT és “un exemple de que Catalunya compta amb capacitat per a la inversió i consolidació d’empreses estrangeres al nostre territori, i des de la Generalitat seguirem treballant per afavorir la creació d’un entorn favorable per a la inversió internacional”.
 
De la seva banda, Masaaki Moribayashi ha explicat que ”és un plaer inaugurar la nova seu a Barcelona, ja que amb l’obertura d’aquestes noves oficines es consolida i reforça el pla d’expansió i creixement de l’empresa, que espera doblar els seus ingressos l’any 2015”.  
                                             
Segons Roger Vilà, “les noves oficines suposen una nova etapa del creixement que ens ha portat com a grup a convertir-nos en la vint-i-novena empresa més gran del món, i en  el primer operador de telecomunicacions en ingressos (segons Fortune 500), amb més de 200.000 treballadors en 70 països”.
 
La nova oficina està plenament operativa i centrarà la seva oferta en solucions de cloud computing, incorporant al seu portfoli l’administració de sistemes i gestió del cicle de vida de les aplicacions després de l’adquisició d’Atlas Information Technology.

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://tinyurl.com/b8mfj4u

1 comentari

#1 BEJOTA, BCN. 09/11/2012 - 19:14

 

Valorar

Positiu Negatiu

AVIAT VEUREM QUÉ DIU LA NISSAN...LA SEAT JA HA DIT ADÉU CATALUNYA AMB LA INDEPENDENCIA EN LA QUE NO CREC I ESPERO QUE NO SERÁ.

-1

. .
 

El + comentat

El + vist

El + enviat

07.01.09

·

09.07.08

·

27.05.11

·

14.09.12

·

24.07.11

·

28.09.12

·

31.05.11

·

30.06.08

·

12.10.12

·

06.10.11

·

El temps
Guia d'empreses
  Cercar
e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Economia - Japó aposta per Catalunya

Capital de la Cultura Catalana Agència de Qualitat d'Internet Plató Obert de Produccions


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya