13 de Novembre de 2012. 09:35h.

38 comentaris

2051 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

ERC ironitza sobre el discurs de la por

"Catalunya sortirà del mapamundi i del sistema solar!"

Aznar, en un moment del vídeo

ERC i la seva plataforma de suport Catalunya Sí han llançat un nou vídeo amb el qual volen fer front al discurs de la por que, segons ell, fan partits com el PP i el PSOE en alertar de les nefastes conseqüències que tindria per a Catalunya una eventual independència.

Els republicans recopilen les declaracions d'alguns dirigents polítics sobre l'auge sobiranista català com poden ser les dels expresidents del Govern espanyol, José María Aznar i Felipe González, l'exministre de Defensa, José Bono, o la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho.

Titulat 'Coi d'independència!', el vídeo combina les paraules d'Aznar, González i altres, amb l'humor i la ironia que especulen sobre les dificultats que tindria Catalunya sent independent i que declaren personatges catalans populars que donen suport a ERC.

"Sortirem de l'euro i només podrem utilitzar els diners del monopoli", afirma Gorina. "Haurem de renovar tots els carnets i només ens servirà el del Super 3", assegura Quintana. "Catalunya sortirà del mapamundi i del sistema solar!", exclama l'actor Carles Canut. "Ens faran fora del sistema mètric decimal. Haurem de tornar a comptar amb pams", diu l'actor Quim Masferrer.

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://tinyurl.com/brku957

38 comentaris

#20 maa, Bcn. 13/11/2012 - 21:13

 

Valorar

Positiu Negatiu

Veure al Gerard Quintana parlant del carnet del Club Super3, se'm fa estrany, no crec que els nens aquests tan macos que té i que tant bé parlant català el tinguin? per a qué? per anar a una festa dels supers i no entendre res?

-2

. .

#19 la tapadera de las elecciones , b. 13/11/2012 - 20:09

 

Valorar

Positiu Negatiu

CDC afronta el 25-N con su sede embargada y el 'caso de las ITV' abierto

Digamos, son Cosas de ciu, A rio revuelto ganancia pescaderos ...

-1

. .

#18 BEJOTA, BCN. 13/11/2012 - 19:24

 

Valorar

Positiu Negatiu

SR. CARLES: LA PROSPERITAT DE CATALUNYA ES DEU A QUE HA DISPOSSAT DURANT DÉCADES DE PROTECCIONIME DEL MERCAT ESPANYOL.FORA ,SORTIRÁ DE LA U. E. I EL 70% DEL NEGOSSI ESTÁ A LA RESTA DE L'ESTAT.ARA FACI ,VOSTÉ LA GRACIA QUE VOLGUI.

-5

. .
 
 

#18.1 JJ, BCN. 13/11/2012 - 19:41

Valorar

Positiu Negatiu

4

. .

Extremadura tambe gaudeix del proteccionisme estatal. Si Catalunya ha prosperat es per que la gent s ;ha deixat la pell treballant. I tant podem treballar dins Espanya com fora.
Aixi que prou de pors.

#17 BEJOTA, BCN. 13/11/2012 - 19:19

 

Valorar

Positiu Negatiu

ERC:DIGUEU EL QUE DIGUEU, N'OFERIU RES DE RES.Ludger Fretzen: 'Volkswagen-Audi abandonaría Cataluña en caso de secesión'La filial de Volkswagen-Audi en España comercializa, además, los vehículos Skoda. En 2011 vendieron 127.315 vehículos y es el grupo automovilístico que más vende en España.

-5

. .
 
 

#17.1 BEJOTA, BCN. 14/11/2012 - 16:19

Valorar

Positiu Negatiu

-2

. .

SI SOM TANT BONS ,COM ES QUE S'EN VAN,JJ ?

#16 Pau Casals, Girona. 13/11/2012 - 17:56

 

Valorar

Positiu Negatiu

Segur que no serà fàcil. A lo millor sortirem de la UE ( perque ens veta la mateixa Espanya que tan ens estima, els mals que ens amenacen són ells mateixos )hi haurà un impass, boicots, incompressió. Però nengs, a aquestes altures, quedar-nos a Espanya desprès de la que hem muntat sera molt pitjor

4

. .
 
e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Política - ERC ironitza sobre el discurs de la por

Capital de la Cultura Catalana Agència de Qualitat d'Internet Plató Obert de Produccions


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya