Divendres, 16 de novembre de 2012 | 10:28
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El propietari de Bwin.parti, patrocinador del Reial Madrid, detingut a Bèlgica per operar sense llicència

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
FUTBOL
El propietari de Bwin.parti, patrocinador del Reial Madrid, detingut a Bèlgica per operar sense llicència
Esports 15/11/2012 11:26
PROIPETARIO BWIN
Norbert Teufelberger, co-CEO de bwin.party i president de l'EGBA, ha estat detingut recentment per la policia de Bèlgica, durant la celebració del Dia de Joc Responsable (Responsible Gaming Day), organitzat precisament per la mateixa Egba.
La seva detenció s'hauria dut a terme dins de les operacions que s'han realitzat contra bwin.party a Bèlgica, la companyia ha continuat oferint joc a pesar que dos dels seus dominis han estat inclosos en la llista de negra de llocs sense autorització. Fet que ha provocat que Bwin.party hagi emprès una batalla legal contra la inclusió en aquesta llista. 

El rei de les apostes esportives per Internet no pagava al fisc davant la falta de regulació legal en aquell país és exactament el mateix que va fer a Espanya durant sis anys, No era la primera vegada que ho feia ja que al país veí, França també havia estat detingut pels mateixos motius.

Un representant de l'entitat reguladora belga va assenyalar que la policia ha permès concloure el seu discurs a Teufelberger, i després va agregar: "ara haurà d'explicar per què bwin.party no respecta les lleis i segueix oferint joc a Bèlgica. Depenent de les seves respostes, les autoritats decidiran quant temps haurà de romandre detingut".

L'incident també ha estat confirmat per la companyia en una nota: "Teufelberger ha acceptat sense cap oposició del requeriment de les autoritats de Bèlgica i està cooperant plenament".

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1