RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
17/11/2012 12:41
Noves revelacions d''El Mundo'
Sin título
Els Pujol tindrien 137 milions a Suïssa
Redacció
Com acostuma a passar quan es destapen assumptes relacionats amb presumpta corrupció, la informació no s'esgota en un dia. 'El Mundo' revela aquest dissabte que, segons un informe de la unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) del cos de la Policia Nacional, la família Pujol, concretament l'expresident Jordi Pujol, la seva esposa, Marta Ferrusola i els seus dos fills Jordi i Oriol, tenen 137 nillones d'euros en un compte bancari de la banca privada Lombard Odier de Ginebra. Aquesta informació apareix l'endemà que el mateix diari 'El Mundo', també a partir d'aquest informe policial, assegurés que no només la família Pujol, sinó també el president de la Generalitat, Artur Mas, i el pare d'aquest havien rebut en comptes suïssos part de les presumptes comissions il·legals pagades a CDC per concessions d'obres relacionades amb el cas del Palau de la Música.

L'informe detalla que part de les inversions realitzades per Jordi Pujol Ferrusola en un resort a Acapulco de 125 milions d'euros ha sortit d'aquests comptes. També algunes altres inversions als EUA i Argentina.

També explica que la família Pujol té inversions als EUA (Houston, Miami i Delaware), Argentina (Puerto Madero) i Mèxic (Acapulco, Guerrero i Jalisco). Es dóna la circumstància que dos descendents de Pujol s'han casat amb mexicans. Jordi Pujol Ferrusola va estar molt actiu empresarialment a Espanya durant la dècada dels noranta. Abans del canvi de segle va desaparèixer de primera línia per concentrar-se a l'Amèrica Llatina. Ara es coneixen les seves inversions al nou continent.

Així mateix, l'informe assenyala altres comptes a bancs com el Bank of Scotland de Londres i el Lloyds Bank de Ginebra.

La policia, per la seva part ha assenyalat que les investigacions no estan concloses i que quan ho estiguin es remetran al jutge, que ha recriminat a la policia que investigui sense la seva autorització.

En un altre ordre de coses, el jutge del cas Palau va remetre a les parts una denúncia anònima d'un exdirectiu d'una de les empreses afectades en què es detallen els pagaments a l'estranger relacionats amb el cas.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
8Veure i / o afegir comentaris
marc:quin fastic de lladres aquest mas i pujol, i tot aixo o disimulen ... Carlos:Estaba pensando que ese dato es muy revelador, de que los número...
marc
18 07:54:47/11/2012
quin fastic de lladres aquest mas i pujol, i tot aixo o disimulen amb el tema de la independencia...Jo ho vull dir ben fort i ben alt : MOLTS CATALANS NO VOLEM LA INDEPENDENCIA I ESTEM MOLT ORGULLOSOS DE SER ESPANYOLS!!! VISCA CATALUNYA DINTRE D ESPANYA!!!
Carlos
17 18:47:51/11/2012
Estaba pensando que ese dato es muy revelador, de que los números de las cajas de seguridad en el banco suizo, de Millet, la Ferrusola, los Pujol, y Artur Mas; fueran "Números Consecutivos". ¿Qué infinita casualidad eh? jeje. Esto me dice que 100% de seguridad de que son CULPABLES Y CORRUPTOS(presuntos, por hablar conforme a la ley). NÚMEROS CONSECUTIVOS JAJAJA, ahora comprendo por qué Jordi Pujol(hijo) se paseaba por Barcelona en su flamante Ferrari(lean las Hemerotecas). EL PALAU DE LA MÚSICA ERA "LA TAPADERA"; Millet no era la rata más gorda, las ratas más gordas eran CIU, la Familia Pujol al completo, y Artur Mas(El no honorable President de Catalunya).
Jaume
17 16:34:05/11/2012
Si us plau. no ens fem ara els dignes, que els Pujol , Mas, duran Lleida i cia cobràven comisions a tot deu és un tema que l'hem sabut sempre, Regularment ha estat denunciat i publicat encara que miracolosament pel clan CiU, els jutges, tipus Pascual Estevill, han fet adormir els sumaris fins la prescripció, però no vinguem ara aquí a escandalitzar-nos per una corrupció que ja sabem de fa mes de 20 anys. Ja veurem ara quan triguen els jutges del recent Cas INNOVA en condemnar als corruptes de CiU
Carlos
17 14:19:20/11/2012
Según Eduardo Inda: "De las 35 empresas del Ibex, unas 15 pagaban comisiones ilegales a CiU, concretamente el 4% del valor de adjudicación de la obra o servicio. La que más Ferrovial, de largo. Lo hacían a través del Palau de la Música".(Esto es una cantidad inmensa de dinero) Sabiendo estás cosas, CIU o hace una regeneración completa expulsando de inmediato a los presuntos corruptos: Artur Mas, Oriol Pujol, Felip Puig, etc; o bien liquidar CIU y que deje de ser un partido político, así como fundar otro partido con los militantes de CIU que no estén manchados por la corrupción. ¿A todo esto, que dirá o hará Duran i Lleida? Quizás el único dirigente límpio y honrado de CIU, ¿Separarse UDC definitivamente de CIU para no contaminarse más, o apoyar a Artur Mas y hundirse con él?
ignatius (conxorxa dels enzes)
17 13:59:07/11/2012
En aquest país (o en aquests dos països -com vulgueu-) el que fa falta és una regeneració moral i ètica. Amb les banderes sempre s'hi maguen les carteres.
laura
17 13:47:39/11/2012
Si estas acusaciones son ciertas, tendrán que ser juzgados, en el reino o, si tardan demasiado, en la república catalana. En la flamante Cataluña, tolerancia 0 a la corrupción.
SantCugat
17 13:43:10/11/2012
¡Corrupción Masiva! ¡137 Millones en sus cuentas de Suiza! La familia Pujol al completo y Artur Mas y familia, presuntamente están corrompidos hasta las orejas. ¿Pero es que aquí no dimite nadie? Sólo pido que la verdad salga a la luz, los catalanes queremos saber... y no la escondan como siempre hacen estos de CIU; sólo nos faltaría tener estado propio y fuera de Europa, para que estos mangantes corrieran a sus anchas en lo que consideran su rancho propio(Catalunya).
Sospita
17 13:25:39/11/2012
Quants catalans no sospitaven coses d'aquest gènere? Quants catalans no estan disposats, encara, a votar Mas, malgrat la pèsima defensa que aquest ha fet davant la informasció? Quants catalans, encegats pel fum independentista, dirian només "què hi farem"? Que no estaria ja passant en un país anglosaxó o a Alemanya? Quina Catalunya volen molts babaus? La Dinamarca de Hamlet?
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (84.88.10.250)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat