Dilluns, 19 de novembre de 2012 | 10:32
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

DIVIDIR

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
David Abelló
DIVIDIR
David Abelló
13/11/2012 12:08
El Partit Popular de Catalunya s’ha tret definitivament la careta i ha tornat a l’època de Vidal-Quadras i companyia. Només falta veure els vídeos de campanya que la factoria publicitària del partit està elaborant, per adonar-se que el seu objectiu principal és sembrar la por i causar una fractura social a Catalunya.

“En Cataluña hay 170.000 personas que se llaman García, diuen... La pregunta és, i què? Què vol dir això? Ells precisament que parlen d’unitat, de sumar, d’anar tots junts, són els primers que pressuposen que dir-se a García a Catalunya és un problema. Desconec en quin món viuen els dirigents del partit que avala aquesta campanya, però em pregunto en quin entorn es deuen moure per tenir aquesta visió del nostre país. Ja surten al carrer?

Com que pressuposo que sí ho deuen fer, la cosa es complica més, perquè en aquest cas ja entrem en el terreny de la mala fe. I és que en el fons, quan falten els arguments democràtics, s’ha de baixar a instints més primaris. I el més fort de tot, és que precisament, aquests són els que governen el conjunt de l’Estat.

David Abelló
Periodista

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1