Dilluns, 19 de novembre de 2012 | 10:31
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

VÀNDALS

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
VÀNDALS
Andrés Madrid
16/11/2012 10:37
En ocasió dels successos esdevinguts ocurreguts de Madrid i Barcelona, sento a la meva al voltant l'apel·latiu de vàndals per classificar i qualificar a aquesta punta de salvatges que, sense més objectiu que causar dany, van fer de la seves en ambdues ciutats.

Des d'aquest modest racó demano un respecte per a aquells que, al costat dels suevos, alanos i godos, van arribar a la Hispània romana buscant seient i sustento per a les seves gents. Van saquejar, és cert, quant van trobar al seu pas, però era la gana el que els impulsava. Asdingos i silingos van creuar la Gàl·lia i la Hispània fins a la vall del Guadalquivir deixant al seu pas un rastre de destrucció.

Mes, a la meva manera de veure, per a la població autòctona van presentar un avantatge sobre els fills de mala mare destructors de mobiliari urbà: es van anar. Al comandament de Genserico van creuar l'estret, es van establir a Tunísia on van trobar el blat que anhelaven; allí van acabar les seves aventures picats per l'exèrcit bizantí.

Aquests, els de ara, no es van; romanen entre nosaltres agotnats en els seus caus esperant una altra oportunitat per comportar-se bastant pitjor que aquells pobres germans que, empesos per la gana i la guerra van creuar Europa de buscant acomodament.

Un respecte per als vàndals i tot el pes de la llei per a aquests salvatges que fan tot el dany que poden sense justificació alguna.

Andrés Madrid
Periodista
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1