ICV > Vegueria de Barce... > Barcelonés > Badalona > notícies > Acte Jove d'ICV-E...

Notícia

Cartell_a3

Acte de JEV i AJ al bar Moll Vell 16/11/12

Fletxa_component
16/11/2012
Acte Jove d'ICV-EUiA del Barcelonès Nord aquesta tarda al bar Moll Vell

Aquesta tarda a les 19.30h, Joves d’Esquerra Verda i Alternativa Jove celebren l’acte central de la comarca al bar Moll Vell de Badalona.

Les joventuts de Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona celebren un acte Jove obert a la ciutadania per reivindicar una altra manera de fer política, on el protagonisme és de la gent jove.

Intervindrà Pau Planelles, coordinador nacional de Joves d’Esquerra Verda (JEV), i candiat per Barcelona al Parlament. El segueix Aymón Malonda, candidat de Badalona i membre de JEV. Alexandra Sevilla, també de JEV i Dones amb Iniciativa, és candidata de Santa Coloma. I Alberto Lumbreras, candidat badaloní representa Alternativa Jove (AJ).

L’acte serà aquesta tarda, divendres 16 de novembre, a les 19.30h, al bar Moll Vell de Badalona (c. Francesc Macià, 102). El format serà obert, amb torn de paraules i debat, amb una intervenció prèvia de la candidatura jove, i convidant a una copa a les persones assistents.

Durant tota la tarda hi haurà una furgoneta serigrafiada de JEV i AJ, voltant per Badalona, amb megafonia i material de campanya.

A les 21h, es celebra un sopar informal obert a tothom al local d’ICV Badalona, molt a prop del Moll Vell (c. Latrilla, 12). Mitjans, joves i gent gran hi seran convidats.

Us hi esperem!

DG 25/11/2012 | 03:32
Fons_fixed_agenda