Alfons López Tena


Dijous, 1.11.2012. 23:59 h

Si vols la independència, vota-la

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 16 vots )
valorar_carregant carregant


Comparteix






Les properes eleccions seran la primera vegada que el poble votarà no en clau de qui administra i gestiona la misèria autonòmica, ni de a qui s’encarrega intentar acords i pactes impossibles amb Espanya que acaben sempre en fracàs i frustració. Aquesta vegada és la independència la qüestió cabdal que centrarà i determinarà l’opció dels votants per un o altre partit.

És la independència la decisió més transcendent que un poble pot prendre, i exigeix claredat i credibilitat als partits per tal que pugui obrir-se amb garanties, seriositat, i rigor, el procés polític il·lusionant i difícil que culmini en la proclamació i reconeixement internacional del nostre Estat independent, de la República de Catalunya.

Les mancances, ambigüitats, trajectòria, i acomodament autonomista de la casta política catalana tradicional, fan més que dubtós que els partits “de tota la vida” tinguin realment la voluntat i el tremp de complir la voluntat majoritària del poble català d’assolir la independència en 1 o 2 anys, que no la pretenguin escamotejar per un nou intent de peix podrit al cove foradat com han set l’Estatut i el pacte fiscal que tant defensaven no fa ni dos mesos.

Solidaritat Catalana per la Independència som el vot independentista útil, som la garantia d’independència.

En 32 anys de Parlament, només Solidaritat ha presentat la Llei per convocar el referèndum i declarar la independència. I ho tornarem a fer la propera legislatura. Els altres partits només parlen d’independència o d’Estat propi quan es convoquen eleccions, però després pacten amb el PP, acorden tripartits amb el PSC i fan president Montilla, o impulsen el pacte fiscal amb Espanya. Nosaltres som la garantia que el clam de l’11 de setembre arribarà al Parlament de Catalunya i no serà traït.

Tenim el full de ruta més clar per aconseguir la independència, sabem com fer-ho.

1) Constituirem un Govern d’unitat nacional per la independència.

2) Prepararem les noves àrees de Seguretat Social, Hisenda, Energia, Afers Exteriors i Seguretat.

3) Negociarem amb la comunitat internacional el reconeixement de l’Estat català.

4) Celebrarem el referèndum d’independència com a màxim l’11 de setembre de l’any 2014.

5) Si Espanya impedeix el referèndum, declararem la independència al Parlament.

6) Treballarem per estendre la independència a la resta dels Països Catalans.

Cal evitar la majoria absoluta de CiU perquè no continuïn amb les ambigüitats. Solidaritat estirarà el proper govern de la Generalitat cap a la independència. Però amb una majoria absoluta de CiU, els contraris a la independència com el “sector dels negocis” o Duran i Lleida podran posar pals a les rodes al procés, i continuaran les ambigüitats d’Artur Mas: Estat propi -però com Massachusetts o Baviera en lloc d’Estat independent –com Dinamarca o Holanda-, interdependència en lloc d’independència, consulta en lloc de referèndum, o renunciar a la independència “clàssica” (que és l’única que entén el món perquè és l’única que existeix). Si només d’ells depèn, cauran de nou als paranys espanyols.

Amb la independència farem de Catalunya l’Holanda del Mediterrani, un país de progrés i de benestar, un país de primera. Tenim el mateix PIB que Dinamarca, ens mereixem una societat d’igualtat d’oportunitats, de benestar, de promoció de la innovació i el mèrit, pròspera, democràtica i cívica.

Volem la independència i l’Estat català al servei del poble, de la Catalunya que matina, de la gent que s’esforça, s’arrisca i aixeca el país. Al servei de les classes populars, dels treballadors/es i de les classes mitjanes. No volem que a la Catalunya independent continuïn manant els de sempre, els poders fàctics que treuen profit de vendre’ns a Espanya. La força de Solidaritat serà la força que tindrà la independència al servei d’una Catalunya de qualitat on mani el poble. Podem fer-ho perquè tenim 0€ de deutes amb bancs i caixes, tenim les mans lliures i no ens devem més que a un sol mandat, al del nostre poble. 


Article publicat a El Mundo el passat 25 d'octubre de 2012

lectures 1799 lectures comentaris 21 comentaris

publicitat

COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
Jordi fletxa CATALUNYA
17 de novembre de 2012, 17.08 h

#20 Llavors tu deuries ser molt catalanista,perquè els teus origens esr emonten a la barraca mesfosca del Somorrostro.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1

item
#20
Josep Montella fletxa Sallent (Catalunya-ESPANYA)
17 de novembre de 2012, 16.08 h

#19 Guaita l´espanyolet acomplexat! ELS CATALANS SOM ESPANYOLS I ENS COVE SER ESPANYOLS. Com diria el Pla, el nacionalisme el deixem per els xarnegos

L´ESTELADA ÉS UN DRAP CAGAT!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3

item
#19
Jordi fletxa CATALUNYA
10 de novembre de 2012, 08.18 h

#18 Els únics que promulgueu l'odi sou els espanyols,amb el vostre exèrcit i les amenaces dematar-nos de fan,espanyol?si,Català?tu?de què?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1

item
#18
10 de novembre de 2012, 03.38 h

#13 Qué razón tienes amigo, este personaje (LÓPEZ TENA, QUE APELLIDOS TAN ESPAÑOLES) reniega mucho de sus orígenes y promulga el odio/racismo. Quien reniega de su origen es como quien reniega de su madre, ahí queda eso señor español.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6

item
#17
Molins nos ja fletxa Sant feliu de llobregat
9 de novembre de 2012, 23.24 h

Che collons,com podem voler guerra sense exergit,volem una Catalunya millor,volem fora corrupció volem administrar els nostres diners ,em sento catalá i votaré pel meu pais .
La justicia i el seny ens donará la raor.
Visca Catalunya ¡,


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0

item
#16
Jordi fletxa CATALUNYA
5 de novembre de 2012, 13.24 h

#15 Torna a la barraca que se't costiparà la cabra,xarnego,i aprèn a tocar la trompeta que cada dia ho fas pitjor.I parlant de putes,encara no et cobren la bombona del butà?quin repartidor marroquí més atent no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 2

item
#15
5 de novembre de 2012, 12.10 h

#13 López, ja sabem que et fa mal el ser un xarnego fill de sevillista i del Cristo del Gran Poder, però els fets són els fets. Sempre tens el consol de que la puta que et va fotre el millor s´ho feia amb un català. I VISCA LA CATALUNYA ESPANYOLA


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 11

item
#14
5 de novembre de 2012, 12.08 h

"L´Holanda del meditarrani" HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mes aviat el Kosovo o la Xipre ibèrica!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 16

item
#13
Jordi fletxa CATALUNYA
5 de novembre de 2012, 10.50 h

#12 Tens raó,com a bon xarnego et vols fer perdonar els teus origens a les barraques de Barcelona,al Somorrostro o al Camp de la Bota,però ho has entès malament,perquè als Catalans de veritat,els que ens importen una merda els origens mentre s'estimi a Catalunya no som uns racistes com tu,que el que vols és renegar dels teus orígens i fer veure que ets un pura sang,qua la realitat és que no has estat mai Català,sinó un espanyolet de tercera regional,i tard o d'hoa tornaràs als descampa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2

item
#12
5 de novembre de 2012, 10.38 h

Benvolgut López:

L´altra dia a la tele vas fotre el ridícul com sempre. L´única novetat és que t´has canviat de perruca. Ets un feble mental que d´economia no saps ni comptar amb els ditas. Ja vas fer el desgraciaty analfabet fa un any i ara amb tota la tranquilitat que dona la ignorància la tornes a cagar ben cagada! Els xarnegos voleu fer-vos perdonar...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 14

5 !10 !20 !tots
1
!
2
!
3 >


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat

Alfons López Tena logo rss

President del Cercle d'Estudis Sobiranistes

més informació

correu Contactar amb l'autor

ELS MÉS fletxa


ARXIU fletxa







logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.