Dissabte, 24 de novembre de 2012 | 10:19
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 Aquesta tarda operaran al Rei del maluc esquerre

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
SOCIETAT
 Aquesta tarda operaran al Rei del maluc esquerre
Societat 23/11/2012 13:57
rei don juan carlos
L'hospital San José de Madrid té tot preparat per operar aquesta tarda al rei, que se sotmetrà a una senzilla intervenció quirúrgica en el costat esquerre del maluc, on li serà implantada una pròtesi, segons han informat fonts hospitalàries.
La Casa del Rei no ha confirmat quan tindrà lloc l'ingrés hospitalari ni l'hora en què està prevista l'operació en aquest centre, si ben fonts hospitalàries consultades recorden que aquestes intervencions quirúrgiques solen tenir lloc unes vint-i-quatre hores després de les últimes proves mèdiques preoperatorias.

Don Joan Carlos va acudir a última hora de la tarda d'ahir a l'Hospital Quirón San José perquè se li practiqués l'última prova mèdica prèvia a la intervenció: una densitometría òssia que permet determinar la densitat mineral en aquesta zona del maluc. L'operació, que inclourà la implantació d'una pròtesi de substitució per resoldre els problemes de desgast que sofreix l'articulació del costat esquerre del maluc com a conseqüència de l'artrosis, serà duta a terme per un equip mèdic encapçalat pel traumatòleg Ángel Villamor, igual que en les intervencions a les quals es va sotmetre en el maluc dret l'abril passat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1