Diumenge, 25 de novembre de 2012 | 10:24
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

 La tradicional Fira de Santa Llúcia de Barcelona obre aquest diumenge

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 CULTURA
 La tradicional Fira de Santa Llúcia de Barcelona obre aquest diumenge
Cultura 24/11/2012 13:56
CAGANERS
La tradicional Fira de Santa Llúcia de Barcelona obrirà aquest diumenge en el Pla de la Catedral amb 283 llocs que vendran adorns de Nadal, figures per muntar el pessebre i avets, entre uns altres, ha informat aquest divendres l'Ajuntament en un comunicat.
 
L'horari d'obertura serà de 10.00 hores a les 22.00, encara que també tenen l'opció d'obrir d'11.00 a 21.00, i estaran diàriament fins al 23 de desembre; com a novetat, per primer any 22 llocs han estat adjudicats sobre la base d'un concurs públic.

Es podran trobar 'caganers' com els de l'empresa caganer.com, que oferirà tots els candidats a les eleccions catalanes d'aquest mateix diumenge: els de el president i candidat de CiU a la reelecció, Artur Mas, i Pere Navarro (PSC), Alícia Sánchez-Camacho (PP), Joan Herrera (ICV), Oriol Junqueras (ERC), Albert Rivera (C's) i Alfons López Tena (SI).
 
L'entrenador del FC Barcelona, Tito Vilanova, el primer ministre francès, François Hollande, un català amb una 'estelada' i tots els candidats a la presidència de la Generalitat són alguns dels 40 nous 'caganers' que presenta l'empresa per a aquest Nadal, ha informat la família Alós-Pla de Torroella de Montgrí (Girona).
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1