Redacció | Actualitzat el 27/11/2012 a les 16:55h

Dani Fernández, suspès com a secretari d'Organització del PSC

El polític ha estat encartat en el cas de corrupció centrat a Sabadell

Daniel Fernández, explicant la reacció del PSC a la trama de Sabadell Foto: ACN

El jutge ha encartat en la investigació

El secretari d'Organització del PSC, Daniel Fernández, ha estat suspès del seu càrrec al partit poc després que ha estat encartat en la investigació de la presumpta trama de corrupció centrada a Sabadell, l'anomenada operació 'Mercuri'. Dos agents dels Mossos s'han personat a la seu nacional del PSC a la mateixa hora que Fernández tenia previst pronunciar una roda de premsa sobre les perquisions judicials de càrrecs electes del seu partit.

Fernández ha rebut la visita dels Mossos que li han notificat un número de telèfon d'un superior policíal per tal que s'hi posi en contacte a fi i efecte de comunicar-li formalment la seva condició d'imputat en una investigació policial. El número dos del PSC és també diputat socialista al Congrés i, per tant, aforat. Una condició que implica que el seu cas no el podria investigar directament el jutjat de Sabadell.

Fernández havia assegurat que en cas que sigui imputat en la investigació suspendrà els seus càrrecs orgànics dins el partit tot i ser el lloctinent de Pere Navarro al partit. Ara bé, Navarro s'ha mostrat convençut que el seu cas acabrà en un no res i no hi veu una lectura política al darrere. De fet, el mateix Fernández ha assegurat que Manel Bustos, i a petició del líder sabadellenc, ha estat suspès dels càrrecs orgànics de l'estructura socialista després que es conegués la imputació de l'alcalde de Sabadell per la mateixa trama.

Escorcoll a la Federació de Municipis de Catalunya

A més, els Mossos d'Esquadra han escorcollat aquesta tarda la seu de la Federació de Municipis de Catalunya, situada a la Via Laietana de Barcelona. Aquest dimarts a la tarda diversos agents de la policia han accedit a l'edifici on està situada la seu de la FMC i s'han emportat documentació suposadament relacionada amb la trama de corrupció centrada a Sabadell. Es dóna la circumstància que l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, és, precisament, el president de la FMC.

'L''Operació Mercuri', que és com ha batejat la policia els escorcolls i les detencions d'aquest dimarts s'està saldant, de moment, amb 12 detinguts i més d'una vintena d'imputats per un suposat cas de corrupció urbanística.

COMENTARIS

+1
-0
corrupte
Anònim, 29/11/2012 a les 10:47
Daniel Fernandez: Dirigent del PSOE; número 2 del PSC; pressumpte delinquent; corrupte. Aquests son uns dels t´tols deñ Sr. Daniel Fernandez. Adeu al PSC-PSOE; adeu a l'nvent del federalisme. Independencia ja.
+3
-4
Rubalcaba, haga limpieza
Anònim, 28/11/2012 a les 09:17
Rubalcaba, que esperas a cesar a este presunto delincuente? El PSOE no puede tolerar un Gurtel-Sabadell, sabe usted?
+3
-2
Mejor Unidos
Anònim, 28/11/2012 a les 08:31
A la presó
+2
-1
¿Per qué aixo no esba saber duran la Campanya Electoral de les Eleccions Catalanes aquesta Corrupció Socialista ? Es deuen preguntar molts Catalans hi Catalanes
Josep Pages Canaleta Cardedeu, 28/11/2012 a les 06:28
Aixo esba tenir que saber duran la Campanya Electoral els Catalans hi Catalanes tenien DRET a sapiguer tot lo que pasaba abans de anar a Votar .
+1
-1
¿Per qué aixo no esba saber duran la Campanya Electoral de les Eleccions Catalanes aquesta Corrupció Socialista ? Es deuen preguntar molts Catalans hi Catalanes
Josep Pages Canaleta Cardedeu, 28/11/2012 a les 05:40
Jo hi moltes persones ens pregunten com EL Diari EL MUNDO Ba treura lo de C.I.U. lo de Artur Mas duran les Eleccions Catalanes . Per qué no ban treura ala llum noban dir res de tot aixo els Catalans hi Catalanes tenien tot el DRET de saber aixo de aquesta NOVA Corrupció dels Socialistes . Que deu ser CAS PRETORIA Segunda parte . EL JUTGE deu ser Socialista si ba amagar aixo duran les Eleccions ba tapar la Corrupció ba protejir els Corruptes politics socialistes 3% No hus recorda aixo a PASCUAL MARAGALL ara el estindra que mejar aquelles paraules en pa en tomaque SR Pascual Maragall ara els que tenen EL PROBLEMA SON ELS Socialistes VERITAT ? Tan la DRETA com la ESQUERRA son iguals de CORRUPTES NO JA DIFERENCIA . hi asobre amb la mateixa cantitat de corrupció per ser més iguals el famos 3% ja ja CAS GURTEL dels del P.P. FELIX MILLET C.I.U. CAS PALAU DE LA MUSICA Aixo no para he
+2
-4
Jo també confesso ...
Jachiam Mureda de Pardàc, 27/11/2012 a les 22:47
A Anònim, 27/11/2012 a les 20:21

... que aquest cas del Daniel Fernàndez sona a les meves oïdes millor que un Storioni fet amb la millor fusta d'erable.

Je je ...
+5
-0
Filesa ... badell
Fèlix the cat, 27/11/2012 a les 22:28
Ja els van enxampar amb el cas Filesa. Jutjats i sentenciats: Culpables. El Sr. Sala va ser declarat culpable i va passar una temporadeta a la presó. Ara és el responsable de "formació" del partit.

Pel que es pot veure, el Sr. Daniel Fernández no ha acabat d'aprofitar les classes del Sr. Sala ja que ... els han tornat a "trincar".

Senyor Sala, haurà de millorar la seva capacitat docent. I Sr. Fernández ... haurà d'estudiar una mica més.

Una pregunta: Al PSC hi ha algun secretari "del que sigui" que no foti la mà a la caixa??? El de formació ja va passar per la presó. Sembla que el d'organització seguirà les mateixes passes ... Tots són xoriços?? O n'hi ha algun de mig-decent?

Ens volien fer mirar cap a Suïssa ... i ... jeje ... teníem la merda molt més a prop. També comença amb "S". Amb "S" de Sabadell.
+2
-3
Ni rioja ni oli andalus
Anònim, 27/11/2012 a les 22:10
I per "equivocar-se" al congres quant cobrava?.
+2
-0
si volen trobar tràfic d'influències
Petrus, 27/11/2012 a les 22:03
que vagin a la TMB, l'agència d'ocupació feta a mida del PSC
+0
-0
A Vicenç Farrés de las 19:12
Anònim, 27/11/2012 a les 21:33
Si lo que usted dice, ocurre, sencillamente Ciutadans será lo que el PSC en su momento tendría que haber sido. O sea, lo que votabamos los "xarnegos" de izquierdas hasta que el PSC de Maragall se hizo más nacionlista que ERC.

Y a todos los quje decís que éste caso de corrupción tenía que haber salido la semana pasada, pués ojala lo hubiear echo, muchops mas diputados hubiera sacado Ciutadans, jeje.
+5
-0
JAIL-HOUSE ROCK!
Lo sàtir del Poble Sec, 27/11/2012 a les 21:00
Si això segueix així la propera reunió de les patums del PSC s'haurà de fer a Can Brians!
+1
-2
Ai, ai, ai.
1640, 27/11/2012 a les 20:51
Per què al titular li poseu Dani, tan familiarment, en lloc de Daniel.
+4
-0
SPANISH & FRENCH COLONIALISM IS CORRUPTION
Anònim, 27/11/2012 a les 20:48
CAL DENUNCIAR LA CORRUPCION ABANS DE LAS ELECCIONS!
SI NON, ES CENSURA, MANIPULACION & COLLABORACION!
+10
-0
Ai, ai, ai.
1640, 27/11/2012 a les 20:48
Per què no dieu clarament que és membre dirigent del PSOE?
+3
-2
ERC is not Catalonia (ans una part)
Jordi M, 27/11/2012 a les 20:47
Un futur polaritzat entre ERC i Ciutadans? I del primer partit de Catalunya, el que ha guanyat absolutament totes les eleccions a la Generalitat i més que duplica el que li va al darrere què en fem? Quina ximpleria. A banda que ja em diràs tu quina mena de país tan estranbòtic tindríem: tothom d'esquerres i ningú nacionalista. Ciutadans serà, o bé la franquícia d'UPyD, o bé la franquícia sociata, o bé la franquícia d'Espanya. Aquests etnocides són d'esquerres però això sempre podrien dissimular-ho perquè la seva prioritat i de fet la seva raó de ser és l'extinció de la nació catalana. Mentre que ERC, en canvi, mai no podrà representar el conjunt d'aquesta nació perquè es defineix inequívocament esquerranista i la idea rere tot això de la independència, almenys la meva, és que siguem un país normal. Amb dretes i esquerres que conviuen en consens nacional, consens democràtic i consens ètic.
+5
-1
Ai, ai, ai.
1640, 27/11/2012 a les 20:46
Per què al titular li poseu Dani, tan familiarment, en lloc de Daniel.
+9
-0
EL FIL D'ARIADNA
Cul de Bois, 27/11/2012 a les 20:39
Saveu allò d'estirar del fil fins que es desfà tot el jersei? Doncs com segueixin estirant del fil del cas "Mercuri" al PSC pot quedar moooolt poca gent.
+9
-0
Jo confesso...
Anònim, 27/11/2012 a les 20:21
...que no sabia que la frase era de Ciceró i que té més de 2000 anys.

Amb el permís de Jachiam.

+9
-0
Speculum mentis est facies
Anònim, 27/11/2012 a les 19:56
Els galaicoportuguesos també tenen una "cosa" molt bona:

O rosto é o espelho da alma.


+4
-1
Sí a les retallades !!
Anònim, 27/11/2012 a les 19:39
Mentre nosaltres ens hem de llevar a les 6 del matí per anar a treballar (els que encara tenim aquesta "sort") i només tenim dret a callar i pagar impostos a canvi de res, hi ha qui encara es dedica a robar i buidar-nos les butxaques amb una impunitat total.

Estic a favor de les retallades, la dels caps de tots els banquers i polítics corruptes d'aquest pais que ens roben i s'enriqueixen a costa nostra, si per mi fós els penjava demà mateix, al menys es faria justícia.

Hem de reaccionar, canviar això només depèn de nosaltres, cal fer una revolució global, donar un cop d'estat social. Quan comencem ?

+7
-1
Corrupció
Fedor, 27/11/2012 a les 19:25
Heu de tenir en compte que només és una corrupció federalista.
+5
-6
Ep!
Pirineus, 27/11/2012 a les 19:24
Anònim de les 17:26 aquest partit no es catala
+11
-1
Navarro
Martípol, 27/11/2012 a les 19:16
Navarrooooooooo on ets ? quina tropa , callat com una tumba quan el president del país a on vius , era difamat per un esborrany inventat per la caverna franquista , i ara que Navarro ? ,ves a negociar el fede... amb la Chacón i la seva quadrilla , però si el Millet al costat vostre és un captaire de poca monta. Carai amb el Dani sembla ser que era responsable d'organització , normal , calia organitzar-ho de la millor manera possible, és poden fer transferències a la "isla del Perejil "? mola més que Suïssa , TODO QUEDA EN CASA
+5
-1
Després d'això el federalisme
Anònim, 27/11/2012 a les 19:14
arrencarà i farà camí, ja veureu

hahahahahaha....i la Chacón, que se sap d'ella...també ha fotut la mà? L'han anat a veure els Mossos? Qui sap, potser li tocarà demà.
+2
-0
Atenció a l'ascens de Ciutadans
Vicenç Farrés, 27/11/2012 a les 19:12
Pareu atenció al pes que anirà adquirint Ciutadans en els propers anys. Amb un PSC devorat per la corrupció i trencat en mil famílies i amb el PP estancat per les retallades, a Albert Rivera li han posat una autopista al cel polític per ser el gran referent dels unionistes. Rivera serà el gran protagonista de la legislatura i reforçarà sense límits el seu protagonisme amb la complicitat de Tele 5, Antena 3, La Cuatro, La Sexta i quan li vingui de gust al PP, a Televisió Espanyola.

De mica en mica, noms d'importants dirigents municipalistes ex PSC i amb molt pes social (a Terrassa, a Sabadell, a Barcelona, a Sant Feliu de Llobregat, a Montcada) s'estan incorporant al projecte de Ciutadans.

Jo començo a albirar un futur polític polaritzat entre ERC imparable i Ciutadans amb una força brutal a l`àrea metropolitana de Barcelona i Tarragona (en aquestes eleccions C's ha quadruplicat la seva representació en moltes taules de municipis com Rubí, Ripollet, Santa Coloma, Badia del Vallès, Sant Feliu, Cornellà, Santa Perpètua, Hospitalet, Badalona, Sant Andreu de la Barca, Viladecans, Gavà, Castelldefels o la mateixa ciutat de Tarragona on passa de 2424 a 7175 vots.

Com ho vegeu vosaltres???
+6
-0
Compañeros a la Lucha
Un Descamisado, 27/11/2012 a les 19:12
Ara entenc les mariscades que el Sr. Fernandez es fotia al restaurant Neyras de Barcelona.
I aixo ho escric mentre el Sr. Montilla s'esta cascan un Gin-Tonic (suposo que a la salut del Sr. Fernandez) a la clase CLub de l'Ave.
+5
-0
Vaja, Don Daniel...
Anònim, 27/11/2012 a les 19:10
mira-te'l, el gran federalista! vaja, vaja....glup.glup. glup i després del 25-N el PSC continua enfonsant-se en el fang. O en la merda.
+6
-0
Per la nova Catalunya
Anònim, 27/11/2012 a les 19:08
esperem que tota aquesta situació de "neteja" serveixi per crear una nova "Catalunya Independent ben neta i relluent".
+7
-0
Festival del humor
Anònim, 27/11/2012 a les 19:05
Diu que en Navarro posarà d'quí cinc minuts el seu càrrec a disposició de la Chacón. Lina Morgan es postula com a nova secretària general
+4
-0
rasputin de butxaca
perejaume, 27/11/2012 a les 19:05
Aquest Fernandez ha de dimitir de tots els carrecs. No es el que li exigien els perdedors de les eleccions al guanyador? . El Psc porta la corrupcio al seu ADN, segur que si graten una mica surten la Chacon , el Montilla o en Pere Navarro. Socilismo es miseria i corruopcio
+22
-0
Se'n faran ressò?
Anònim, 27/11/2012 a les 18:58
"El Mundo" o l' "intereconomia" se'n faran ressò avui?
+3
-1
Amb dos...
#corruPSCió, 27/11/2012 a les 18:55
+30
-1
endavant
Anònim, 27/11/2012 a les 18:49
Quina sort pel PSC, que això es faci public avui i no la setmana passada, Ciu no va tenir aquesta sort amb informes inventats,... no es per pensar malament?

Cadascun que cregui el que cregui, jo estic molt molt content d' haver votat a CIU i si desprès no hi ha independencia que cadascun pensi el que va votar,...

+19
-2
seriosos?
Anònim, 27/11/2012 a les 18:47
I en Navarro va dient que el partit seriós, són ells.
Semblen el Club de a comèdia.

Ara ja veig que la tàctica és que els corruptes vagin junts PSOE i CiU
+34
-0
pudorrrrrrrr
eloi, 27/11/2012 a les 18:46
Ai, Chacón, Chacón... els teus si que no son de fiar. Ja ho veus, et deixen sempre amb el cul a l'aire... Per cert, ja vas pagant la mega-mansió d'un milió d'euros al Carib...? Digue'm quin banc t'ha donat la hipoteca, per anar-hi jo també.
És el mateix que li ha donat 650.000 euros a la Camacho...? Total, un milio d'euros a pagar a 30 anys a un interés "normal" són uns 4.000 euros al mes i, qui no guanya tres o quatre vegades això, no...?
CORRUPTES...!!!
+28
-0
Quina diferència!.
canyís, 27/11/2012 a les 18:34
L'Alavedra i el Prenafeta de CiU, sortint enmanillats a la vista de tothom... A aquests del PsoE, se'ls dona un número de telèfon del Judge, per a que li truquin...
+33
-0
"Els espanyols tenen una cosa bona, la frase feta: "la cara es el espejo del alma"?"
Anònim, 27/11/2012 a les 18:34
Els "espanyols"... Sí, sí...

... i els catalans la cara és l'espill de l'ànima.

Els italians: Il volto è lo specchio dell'anima.

Els francesos: Le visage est le miroir de l'âme. etc

De fet aquesta frase no és pas dels "espanyols", és de Marcus Tullius Ciceró.

El món no s'acaba a Espanya, més enllà hi ha vida.

Per això volem gaudir-la, com més aviat millor!

INDEPENDÈNCIA!
+13
-28
Per a Anònim, 27/11/2012 a les 18:12
Joachim Mureda de Pardàc, 27/11/2012 a les 18:20
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+26
-0
CATALONIA IS NOT NICARAGUA
Jordi M, 27/11/2012 a les 18:19
Ahir l'Espanyol va decidir prescindir del Pochetino i avui Espanya ha decidit prescindir del PSC.
+27
-0
Elegancia
Anònim, 27/11/2012 a les 18:17
Molt bé per donar-ho a conèixer després de les eleccions.
No van fer el mateix els del PP i els mateixos socialistes que s'hi van afegir. Això demostra la seva baixesa.
+27
-0
parla chacon
julià, 27/11/2012 a les 18:14
per quin motiu no és va fer pública aquesta notícia la setmana passada?. Crec que tot plegat fa fastig. Els socialistes donen lliçons de transparència. I ara que?
+38
-0
Visionaris
Anònim, 27/11/2012 a les 18:13
Diuen que és de savis rectificar. Perdoneu. Rectifico, tens tota la raó.
+28
-0
Per Chacon
Anònim, 27/11/2012 a les 18:13
Chacon, tu que dius que el CDS no es de fiar...mira el que tens al teu voltant !!!
+35
-0
Frases fetes
Anònim, 27/11/2012 a les 18:12
És curiós que molts catalans coneixen millor frases fetes en espanyol que no pas en la nostra llengua. Alguns fins i tot ignoren les traduccions al català de les espanyoles.

Potser el mètode Wert és més efectiu del que hom pensa, però, és clar 300 anys són molts anys.

Vejam, la cara és l'espill de l'ànima, és una frase feta correcta en català, és trist que algú hagi de recórrer a una altra llengua per a expressar el mateix.

+39
-0
Ciutadans és una excrecència hiperlerrouxista del PSC
Jordi M, 27/11/2012 a les 18:10
Espanya no és un estat de dret: el poder judicial en realitat no és tal poder. O sigui que, sí, d'acord, aquesta imputació se l'han guardada per aquesta setmana mentre que la intoxicació contra Artur Mas havia de sortir i va sortir en plena campanya electoral. Tot i tot, fa l'efecte que Espanya ha decidit sacrificar el PSC en favor de Ciutadans. Hem de donar per descomptat que si CiU i ERC obeeixen el mandat electoral democràtic del poble català i tiren endavant la consulta, això serà un no parar de filtracions de sumaris i dossiers que Espanya ja tenia preparats per si de cas. I per dissimular fa bastant la pinta que també n'obrirà del PSC que fins i tot el PSOE dóna per amortitzat -sobretot perquè estan al caure estripaments de carnets rellevants-. Liquidaran el PSC perquè això els servirà per donar un missatge de corrupció generalitzada a Catalunya i ja s'ho jugaran tot a la carta d'uns Ciutadans que figura que no se'ls pot pringar en cap corruptela perquè acaben d'arribar. Figuració que és mentida podrida, perquè gairebé tots aquests etnocides són sociates i ben a gust que s'hi estaven, al PSC, quan la corrupció els arribava al coll.
+39
-1
sociatas...
Anònim, 27/11/2012 a les 18:10
ara li pregunto a la chacón: donde están los que saquearon el palau??? on es el navarro??? sociatas, foteu molt fàstic, ja fa temps que us tinc clixats a tots vosaltres, foteu molta pudor
+28
-0
i ara
Miracomploren, 27/11/2012 a les 18:07
que navarro, machacon,rubalcaba espero que aneu a per totes,no?

o fereu,

la vista grosa com es havitual dins de la vostre semidemocrata societat feudal?

//*//
+38
-9
A Visionaris
Anònim, 27/11/2012 a les 18:04
En tot cas deus voler dir que és la fi dels socialistes espanyols a Catalunya. No et confonguis a tots els països independents democràtics hi ha l'opció socialdemòcrata. I al nostre país també hi serà.

Ho sento, però sembles poc espavilat.
+16
-0
firadalistes
fideli, 27/11/2012 a les 18:03
com es diuen aquests? firadalistes? pura fira!
+27
-23
Visionaris
Anònim, 27/11/2012 a les 17:59
És la fi dels socialistes catalans. Ja ho van dir els maies abans que la Chacón.

Endavant catalans!
+41
-1
La pietat de Mas
Anònim, 27/11/2012 a les 17:57
Esta clar que tota aquesta trama el govern ja la sabia i ha esperat que s acabin les eleccions. Quina diferencia de govern, amb el PP. Podrian enterrar Navarro filtrant a la prensa i han decidit no trencar la democràcia amb intoxicacions.Molt be per Mas, no se si te comptes a Suïssa pro ens fa sentir orgullosos a tots els catalans, Visca Mas i Junqueras!.
+11
-21
La cara es el espejo del alma
Joachim Mureda de Pardàc, 27/11/2012 a les 17:56
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+23
-0
No es pot matar to el que es gras...
Ramon A., 27/11/2012 a les 17:55
Com deia un pesonatje d'un programa de televisió,no es aixi Carmen, s'ha d'investigar oi?.
+26
-0
més avall
fideli, 27/11/2012 a les 17:47
que no podieu anar més avall de 20? Doncs mira!
+24
-0
Independència
Anònim, 27/11/2012 a les 17:47
Que sigui la fi dels federalistes.
+25
-0
Mare de deu!!!!
Anònim, 27/11/2012 a les 17:36
Navarro que hi dius, federalisme també ? Escolta no et suïcidis el socialisme no es la fi del món.
+26
-0
federació
pirlu, 27/11/2012 a les 17:36
Visca la Federació de Corrupció del Vallès

Visca,visca,visca Catalunya Socialista i Federalista

+37
-0
Fernandez - Coll
jo, 27/11/2012 a les 17:26
Daniel Fernandez es el gran ideoleg del actual PSC i que escribia articles conjunts a el Pais amb el Coll, que ara escriu a el Periodico, defensan el PSC mes espanyoliste
+29
-1
Ep!
Anònim, 27/11/2012 a les 17:26
Primer de tot hem de considerar la presumpció d'innocència. A més escàndols com aquests no els desitjo a cap partit del meu país, ja que malmetent la credibilitat de tot el país.

Independència i salut!
+32
-0
Sala de Filesa i Bustos SA
Anònim, 27/11/2012 a les 17:24
i en Sala surt al darrera!!!
+33
-0
Normal
Anònim, 27/11/2012 a les 17:22
No m'estranya en absolut, ni el més mínim. Si van gratant anirà caient tot el psoe del baix llobregat
+45
-0
Ara que dirà la Sra Chacón dels legion
Anònim, 27/11/2012 a les 17:17
Quina casualitat , només dos dies de les eleccions , treuen el cas Sabadell, que diran ara els del PSC,, amb tot el que han dit del mas ?
+79
-1
zasca
Anònim, 27/11/2012 a les 17:14
S´haura de investigar això , oi Chacon???

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Resultats - Eleccions al Parlament 2012
 
Escrutat100%
Escons totals135
Vots comptabilitzats:3.657.45069,56%
Abstencions:1.600.51030,44%
Vots nuls:32.2320,88%
Vots en blanc:52.8991,45%
Vés a: Llopart Microcosmos Rosé Brut Nature 2007: el rosat més complex

Llopart Microcosmos Rosé Brut Nature 2007: el rosat més complex

Elaborat amb un cupatge de pinot noir i monestrell, té 24 mesos de criança en ampolla

Vés a: Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

The 25 videos in English essential to know Catalonia and the current process towards independence

#igerscatalunya


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: