Dissabte, 1 de desembre de 2012 | 10:25
Vostè es troba a: Inici > Economia >

 Renfe busca vint maquinistes per a l'AVE La Meca-Medina

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 ECONOMIA
 Renfe busca vint maquinistes per a l'AVE La Meca-Medina
Economia 30/11/2012 14:03
au medina
Renfe ha engegat el procés per seleccionar a vint maquinistes per a Aràbia Saudita, país on l'operadora s'encarregarà d'explotar durant dotze anys la línia d'Alta Velocitat (AVE) La Meca-Medina, actualment en construcció.
La companyia ferroviària forma part de consorci d'empreses públiques i privades que el passat any es va fer amb la construcció i posterior explotació d'aquest AVE, el major contracte assolit mai per empreses espanyoles en l'exterior.

Així, Renfe ja ha iniciat els tràmits per engegar el procés de selecció de part del personal que s'encarregarà d'això. En concret, ha tret a concurs públic els treballs de selecció per cobrir vint llocs de maquinistes a Aràbia Saudita.
 
El procés de selecció s'escometrà en un termini de quatre mesos, segons el plec de condicions del concurs, al que va tenir accés Europa Press. L'adjudicació de la signatura que s'encarregui de la selecció es realitzarà a través d'un procediment negociat.
 
L'explotació de l'AVE La Meca-Medina constitueix el primer gran contracte internacional aconseguit per Renfe en el marc de la seva política d'internacionalització dels seus serveis.
 
En virtut d'aquest projecte, la companyia explotarà una línia AVE de 450 quilòmetres de longitud i dissenyada per circular a una velocitat de fins a 300 quilòmetres a l'hora. Talgo s'encarregarà de subministrar els trens, uns 35 vehicles amb capacitat per 450 viatgers.
 
Està previst que l'AVE unirà La Meca i Medina en menys de dues hores i mitjana, amb el que aportarà noves opcions de viatges als milions de pelegrins que cada any visiten les ciutats santes de l'Oest del país. Es calcula transportarà a uns 60 milions de passatgers anuals.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1