Diumenge, 2 de desembre de 2012 | 10:16
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Mor una nena de 5 anys després de caure-li damunt una barra mòbil en un poliesportiu de los Barrios (Cadiz)

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 SOCIETAT
Mor una nena de 5 anys després de caure-li damunt una barra mòbil en un poliesportiu de los Barrios (Cadiz)
Societat 01/12/2012 18:55
furgoneta de la Guàrdia Civil
Una nena de cinc anys ha mort aquest dissabte després de caure-li damunt una barra d'estiramiento mòbil quan es trobava a l'interior d'un poliesportiu de Palmones, pedania de los Barrios (Cadiz), segons han informat a Europa Press fonts del servei unificat d'Emergències 112 Andalucia.
Les mateixes fonts han indicat que el succés s'ha produït al voltant de les 16,00 hores d'aquest dissabte, quan un grup de nenes es trobava realitzant exercicis de gimnàstica rítmica i, per causes que es desconeixen, a la menor morta li va caure damunt una barra d'estiramiento mòbil.
 
Cap al lloc del succés s'han desplaçats efectius sanitaris, així com de Bombers, Policia Local i Guàrdia Civil, que és la que, en funcions de Policia Judicial, ha iniciat una investigació per esclarir els fets que han provocat un profund pesar en els veïns de la petita barriada.  
 
Per la seva banda, l'alcalde dels Barris, Jorge Romero (PA), ha indicat a Europa Press que estan "destrossats" i que "ha estat una desgràcia", i l'equip de govern, format pel PA i el PP, ha decretat tres dies de dol oficial i que les banderes onegin a mitja asta en senyal de dol per "el tràgic succés que ha sacsejat la jornada del dissabte en la tranquil·la localitat gaditana".
 
Romero, que coneix personalment al pare de la morta, està a l'espera de "tenir totes les dades" per determinar què ha pogut succeir i els motius pel que ha caigut la barra, encara que sembla que podria tractar-se d'un fatal accident.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1