Portada Blog II

Solsona i Terrassa: segueix la campanya.

Solsona| Redacció. En motiu de les imminents eleccions al parlament de Catalunya, la carpa identitària que pretén viatjar a través de tota la província de Lleida, s’ha desplaçat a una de les ciutats més allunyades de la província de Lleida, la ciutat de Solsona. Donant a conèixer els nostres principis del nostre partit  i gaudint al  mateix temps del nostre mercat, mercaders i de la bona gent de casa que compra en els mercats molt aliments i molta vestimenta realitzada en territori català i espanyol.

La Delegació Identitària encapçalada per Eduard Pallerola, va repartir prop de 500 barres de pa a la bona gent de casa. Eduard Pallerola va argumentar el motiu de la barra de pa; “representa la justícia social. Doncs creiem que amb aquest espoli per part dels polítics i dels banquers cada cop costa més creure que encara existeixen conceptes com la justícia social.

Seguin amb el nostre lema, varem repartir la propaganda i les barres de pa únicament entre la gent de casa, com va dir el president Josep Anglada en una ocasió: “Amb els nostres diners podem fer el que vulguem“. I des de PxC – Lleida podem afirmar que els diners han sortit de la butxaca, no de cap 3%.”

Durant la tarda, la Delegació Lleidatana és va desplaçar a l’inici de campanya de Plataforma per Catalunya a Terrassa. El nostre president ens va recordar que només de nosaltres depèn la nostra existència com a poble. No s’ha d’entrar en debats estèrils i de confrontació, s’ha de veure que l’enemic del poble és la casta política podrida. Va sentenciar l’acte amb un rotund i clar: “Primer els de casa!.”

Solsona – Terrassa, 09 de Novembre de 2012.

About these ads