Una ciutat quasi sense banderoles

// 8 maig, 2011 // Castellciutat, CiU, General, ciutat, economia, la Seu d'Urgell, pirineus, política, societat

eleccions municipals austeritatÉs tradició en campanya electoral omplir places i carrers de banderoles, pancartes i tot tipus d’elements de promoció de les candidatures. És lògic que quan falta 15 dies perquè la gent vagi a les urnes, les diferents llistes donem a conéixer missatges, projectes i candidats.

Aquest és però un moment especial. Estem en plena crisi econòmica i famílies, empreses i administracions estem fent esforços per ajustar despeses. Sembla més que raonable que també ho fem els partits polítics. La política no són només projectes, sinó que també són actituds. És per aquest motiu que em sento content de comprovar com la iniciativa de diversos partits de la Seu d’Urgell per fer una campanya austera i amb un important estalvi ha tingut com a resultat una ciutat quasi sense banderoles i quasi sense pancartes. Dic quasi perquè no tothom té el mateix concepte d’austeritat en una campanya. Bé, no cal donar detalls que són evidents.

Però menys pancartes i cap banderola no volen dir en cap cas menys il·lusió, menys idees, menys ganes de treballar per la Seu d’Urgell. Ben bé tot el contrari. Aquests dies tot l’equip de CiU, conscient del que representa una campanya més austera en material, no estalviem ni en arguments, ni en propostes, ni en xerrades amb l’un i amb l’altre, ni en esforç per fer arribar el nostre projecte amb força i il·lusió. El que no fan les banderoles ho fem les persones i què voleu que us digui, m’agrada més així. Sobretot perquè durant aquests dies som una ciutat quasi sense banderoles, això sí ben plena d’il·lusió i projectes de futur.

Comparteix aquesta entrada:
  • E-mail this story to a friend!
  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • La Tafanera
  • Meneame
  • Technorati
  • Netvibes
  • Digg
  • Turn this article into a PDF!

2 Respostes a “Una ciutat quasi sense banderoles”

  1. Eduard escrigué:

    Només amb el títol ja m’has convençut. Jo sóc de la Seu però ara estic vivint a Sitges, i aqui es una bogeria de cartells, banerets, carpes i de tot. A més hi han 2 o 3 candidatures independents, fora dels partits grans (CIU, PSC, etc) i el resultat es que hi ha més paper que verd (d’arbres).

    Orgullós del meu poble/ciutat

  2. Albert Batalla escrigué:

    Eduard, gràcies pel teu missatge. Estem satisfets de la decisió presa i també de la resposta de la gent. La política són programes, persones i sobretot també actituds.

    Records des de la Seu cap a Sitges
    Albert

Publica un comentari