ICV > notícies > ICV exigeix a Bus...

Notícia

Garcia_carme

Carme Garcia

Fletxa_component
30/11/2012
ICV exigeix a Bustos que “faci d’alcalde enlloc de només representar-se a si mateix o que deixi el càrrec”

La portaveu d'ICV a l'Ajuntament de Sabadell, Carme Garcia, ha deixat clara la presumpció d’innocència, però ha demanat als ciutadans que confiïn en la política i la justícia i “facin un pas endavant si s’han sentit afectats”

La portaveu d’ICV a l’Ajuntament de Sabadell, Carme Garcia, ha reclamat avui a Manuel Bustos que “faci d’alcalde de la ciutat enlloc de defensar-se o de representar-se només a si mateix o que deixi el càrrec” després que avui Bustos hagi “abandonat” les seves obligacions d’alcalde i no s’hagi presentat per tercera vegada a la junta de portaveus perquè estava fent una “tourné” a diversos mitjans de comunicació. “Quan el senyor Bustos estava a diferents mitjans, no feia res per la ciutat”, ha denunciat Garcia que ha recordat que “Sabadell no és només Bustos”.

D’aquesta manera, Garcia ha volgut deixar clara la importància de la presumpció d’innocència que “està per davant de tot” fins que es demostrin els fets però, ha dit, “és evident que aquests dies estan sortint notícies molt greus que han pogut passar a Sabadell i que s’han de demostrar”. “Si fos cert, voldria dir que moltes persones s’han pogut aprofitar de la relació amb l’ajuntament per benefici propi”, ha lamentat la portaveu ecosocialista a Sabadell, alhora que ha demanat a la gent que confiï en la política i en la justícia.

“Ara és el moment de pensar en el conjunt de la ciutat i en els interessos de tots”, ha remarcat Garcia per la qual cosa ha emplaçat a tots els ciutadans “a donar un pas endavant” si s’han sentit afectats per la situació. “Un govern no és només dels equips de govern” ha recordat Carme Garcia, “sinó que un consistori es governa des de la correponsabilitat”. Per això Garcia ha insistit en què si en algun moment algunes persones o empreses s’han sentit afectades “donin un pas endavant i confiïn en la justícia”.

La portaveu d'ICV a l'ajuntament de Sabadell també ha recordat que el partit va considerar que el ple del proper dimarts no s’havia de celebrar perquè no reunia les condicions, però que davant la falta d’unanimitat entre els partits per aplaçar-lo esperen que “no es converteixi en un circ mediàtic”.
DL 03/12/2012 | 19:39
Fons_fixed_publications
Portada_vaga_general
  • Mesveure