ICV > Vegueria de Barce... > Barcelonés > Badalona > notícies > Joan coscubiela d...

Notícia

Coscu
Fletxa_component
23/11/2012
Joan coscubiela defensa els drets socials a Badalona

Aquest dimecres Joan Coscubiela, diputat d'ICV-EUiA al Congrés de Madrid, ha visitat Badalona en un esmorzar organitzat per ICV-EUiA Badalona.

A l'acte esmorzar van venir persones de diferents entitats i col·lectius que, des del primer moment, van poder opinar i consultar tots els dubtes sobre les eleccions catalanes del 25 de novembre.

Joan Coscubiela va deixar molt clar que el 25N es vota el Parlament de Catalunya i, per tant, el seu govern. Això significa votar qui gestionarà les polítiques socials, l'impuls de l'Estat del Benestar, la democràcia participativa, la promoció econòmica i la gestió dels recursos públics. Per tant, ens hi juguem les retallades, l'auteritat dogmàtica i el futur dels nostres fills i filles. Segons Coscubiela, ens hem sentit molts sols fent oposició al Congrés dels Diputats i al Parlament de Catalunya. Masses vegades hem estat la única força política oposant-nos a iniciatives indecents com la privatització de l'empresa pública Aigües Ter-Llobregat, la Llei Omnibus o EuroVegas. Per això ICV-EUiA és la força política que defensa els drets socials i la democràcia contra la dictadura dels mercats i de l'interès privat. 

El dret a decidir ja es garantia amb l'actual majoria al Parlament, perquè moltes forces polítiques estem disposades a fer un referèndum per exercir el dret a l'autodeterminació. Aquestes eleccions anticipades són un engany per tapar els fracassos del govern de CiU i fer creure a la ciutadania que només ells defensen els interessos de Catalunya. Joan Coscubiela considera que proposar en solitari la dació en pagament, contra els desnonaments, des de l'any 2007 al Congrés fins el dia d'avui, és un dels exemples més clars sobre qui ha defensat realment el poble de Catalunya. ICV-EUiA ho continuarem fent com fins ara, per garantir els drets nacionals i els drets socials. 

 

 

 

DG 25/11/2012 | 03:31
Fons_fixed_agenda