Dissabte, 8 de desembre de 2012 | 10:26
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 El video que deixa en evidència al conseller Felip Puig

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En ell veu a l'actucció dels Mossos en el cas d'Ester
 El video que deixa en evidència al conseller Felip Puig
07/12/2012 11:10
Catalunyapress.- La solidaritat ciutadana ha permès que Ester, la dona que va perdre la visió d'un ull, segons refereix per l'impacte d'una pilota de goma dels Mossos, ha fet que vegi la llum un video que demostra que les declaracions del conseller, Felip Puig en el Parlament, en les que afirmava que a la zona on van tenir lloc els fets, els Mossos no van efectuar trets amb pilotes de goma, no era certa.
Cal recordar que Ester ha comptat amb el suport de l'Associació Stop Pilotes de Goma qui va engegar una campanya solitando la colaboracion ciutadana per recaptar els testimoniatges o documentació gràfica que pogués ajudar a esclarir els fets. Ester va perdre la visió del seu ull dies després de rebre l'impacte en la celebració de la pacífica vaga general el passat 14 de novembre. Davant les nul·les assumpcions de responsabilitats per part dels responsables dels Mossos d'Esquadra va decidir posar la setmana passada una denúncia per depurar-les.

La sortida a la llum d'aquestes imatges han obligat al propi departament d'interior català ha anunciar l'obertura d'una investigació interna per aclarir que va ser el que realment va succeir aquella nit.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1